Şimdi Ara

UNO SX almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uno sx almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir?veya 5.000-6.000tl lik araç tavsiyeniz nedir__?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hara90 -- 26 Mart 2009; 22:54:54 >



  • Tavsiyem hidrolik direksiyonlusunu alman.Yoksa çok yoruyor. 98 sonrasi hidrolik sanırım. 2.5 kullandım .Çok atak araba.GTİ gibi kullanırdım. ama uzun yolda ve otobanda sakat.Rüzgardan çok etkileniyor. Otobanda yanınızdan tır geçşe sallanıyorsunuz.
    Hayırlı olsun şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metesunshine -- 27 Mart 2009; 23:18:17 >
  • subaru vivio alınır o fiyata. uno vermezler. veriyorlarsa sakata gelme.
  • Uzun bir süre Uno'muzu kullandık(9 sene).En azından bizimki sorunsuzdu.Bakım harici servise düşmedi yolumuz.

    Şehiriçinde gayet atak bir araçtır.LPG'li olması iyi olur,çünkü araç ufak ama kesinlikle ekonomik diyemeyiz.

    Parasının hakkını sonuna kadar verdiğini düşünüyorum.Sonuçta aracın fiyatı belli,kalkıp da güvenliğin,yol tutuşunun iyi olmasını beklememek lazım.

    Broadway al diyenler de olabilir.İki aracı çok iyi bilen (birini kullanmış) biri olarak bagaj hacmi hariç Uno'nun daha üstün olduğunu söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.