Şimdi Ara

Ünlüler adına alınmış Domainler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ünlülerin adına alınan domainler sizce işe yarar mı , nasıl değerlendirilebilir, para eder mi?
    Gerçi çoğunun adına hep alınmış..Ama örneğin Atilla OLGAÇ kurtlar vadisindeki KILIÇ , şu anda hayat bilgisi ve Yağmurdan Sonra gibi dizilerde oynuyor vs vs. Mesala bu isim adına alınan domain "Atillaolgac.com" hakkındaki fikir ve önerileriniz nelerdir.Tabi aynı zamanda bu tip domainler hakkında bilgi bekliyoruz.

Bu konuda uzman ve tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatır ise sevinirim.

Teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: MH

atillaolgac kim ?

Atilla OLGAÇ kurtlar vadisindeki KILIÇ , şu anda hayat bilgisi ve Yağmurdan Sonra,yıldızlar savaşı gibi dizilerde oynuyor vs vs.
  • org pek tercih edilmiyor.Onunda biraz istatistiğini yaptım.yani bütün alınanlar ilgi görenler .com uzantılı.Şu da varki patlarsa da patlasın:) Alt üstü bir domain ücreti değil mi:)

Geçen forumda denk geldim.vatandaşın biri Yavuz SEÇKİn adına aldığı domaini yavuzseckin.com 700 YTL ye satmaya çalışıyordu:) he yavuz seçkin kim derseniz de Avrupa yakasındaki Sertaç

Selamlar saygılar.
  • Yaw KILIÇ'ı kim tanımaz ki gözüm benim :) Sonuçta magazinsel olarak pek bilinmesede adamın bir ağırlığı iyi bir prejtiji var... Yani aslında iyi bir site yapılıp Arama motorlarına kayıt da yapılırsa vs. isterse almasın :) Şahsen ben ünlü değilim ben bile almak isterim :)

Ama şöyle birşey var eğer aldigin ünlü domainini fan club kurarsan sorun yok ama eğer satmaya kalkar veya fan club disinda bi site kurarsan domain elinden gidebilir.
  • Dedigim gibi..Ünlülerin isim ve soyisimleri marka tescili gibidir.Ek olarak marka tescili yapmalarina gerek kalmaz. Ki zaten ek olarak çoğunun isim ve soyisimleri de marka tescilli bknz : serdar ortaç,gülben ergen,hülya avşar vs.. turk patent enstitüsünden patentli.Ama patentlemese de bi sorun yok onlar icin,her türlü isimleri patentli.

Meselawww.atillaolgac.com'a mp3 sitesi kuruyosun,forum sitesi kuruyosun,adult sitesi kuruyosun,haber sitesi arkadaslik sitesi vs. yani atilla olgac fun club olmayan birsey kurdugunda domainin gidebilir..

amawww.atillaolgac.com'a Atilla Olgac Fun Club sitesi yaparsan birsey olmaz.Bu isin prosüdürü bu.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.