Matematik ve Geometri adına konu anlatımlı kitaplarını alacağım, örnek sayfalara göz attım ve baya özenli hazırlamışlar gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz? |
ünlü yayınları nasıl bilirsiniz

-
-
İsmini okurken elim ayağım titredi, soruların kalitesizliğinden kitabı ısırıp parçalayasım geldi. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AYT DENEMESİNDEKİ BRANLARIN SIRALAMASI SOS1 MAT SOS2 FENDİ AAAAAAAAAA ÇILDIRICAM ANAM OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
-
Ben sayfa kalitesine ve kapaktaki resimlere bakiyordum.. Icinde resimler de guzelse degme keyfime
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 7 Ağustos 2023; 19:15:50 > -
Uzak dur. Matematik ve geometri için forumda açılmış öneri başlıklarına göz at. Hakikaten çok kötü, çözüp de öneren bulamazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çöp oğlu çöp.Daha iyi olan bir sürü yayın var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu anlatım olarak başka bulamıyorum.
-
Hocam matematikte direkt konu anlatımı olarak kitap bulursun bulmasına ama onun yerine fasikül alman daha mantıklı olacaktır. Onlarda da konu anlatımı var ve iyi bir yayından (Orijinal, Acil***, Endemik) aldıysan sorular öğretici olarak tasarlanıyor zaten. Hepsini alamayacak durumdaysan takıldığın konulardan al. Konu anlatımlı soru bankası ihtiiyacını fazlasıyla karşılar bunlar hakkıyla çözersen.
Konu öğrenmek için kitap arıyosan YouTube'dan hoca seçip video ders kitaplarını alabilirsin.Sana tavsiyem de geoda Kenan kara matematikte eyüp b
Yukarıda da söylendiği gibi fasiküller de olabilir
dümdüz konu anlatım kitabı arıyorum. Video izlemekle uğraşmamak için.
-
hocam önerin o zaman :D Herkes daha iyileri varken bu mu alınır diyor ama kimse başka bir konu anlatım kitabı önermiyor.
-
apotemi, orijinal;coşturur, hoplatır, hakkını verir.
İlk defa duydum geometri için mrkz konu anlatım kitabını veya testokul fasiküllerini kullanabilirsin
Hocam üst dönem çok ısrar ettiği için 3 tanesini 5₺ alıp,yük olmasın diye eve giderken yanıma almadım.Bilindik yayınevlerinden şaşmayın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X