Şimdi Ara

ünlü sihirbazın kariyeri son buldu,noter yakaladı izlemeyen kalmasın şok şok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
10
Favori
11.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda sikayetler uzerine kapattiricaksin 80 lerden kalma belgesel yayinlasinlarda akillari baslarina gelsin
  • Tamam ilüzyon, zaten gerçek olduğuna inanmak gerekmiyor fakat gösteri bu kadar da kalitesiz olmaz ki. İlüzyonun gerçek olmasa da en azından göze gerçek gibi görünmesi lazım.
    O masa kaldırma gösterisi komediden de öte, ortadaki 2 kişi karşılıklı yüklenip kaldırdı resmen masanın hareketinden bile görülüyor. Kaliteli ilüzyon böyle bir bakışta anlaşılmamalı.
  • millet sabah akşam ter döker kasları ağırır yorulur günlük 15 tl maaş alır
    adam çıkar 2 oyun çakar dünyanın parasını alır
  • Ulam adamlar Nihat Beyan'î yiyecekler arada. Allah'tan Nihat Beyan uyanıklık etti ve resmi olarak böyle birşeyin içeriside olmayı reddetti ki olması gereken de o.
    Sonradan programdakiler olayın sadece ilüzyon olduğunu beyan etmesi ile işi düzeltmeye çalıştılar.
    Madem ilüzyon yapacaksınız neden noteri işe karıştırıyorsunuz?
  • Tatatatatatatakip
  • Takip
  • Youtube linki varmi merak ettim :)
  • Rezil Olmuşlar ya akşam nasıl kaçırdım ama sunucuya uyuz oldum şikayet edicem bende...
  • Eve geçince bakayım.
  • Birisinin açacağına emindim konuyu eline sağlık.
    Şimdi olaya bir bakalım, öncesinde noter işin farkında değil ve neye alet olduğunu anlamamış. Enes Talas ise güzel çalışmaları var kaşık bükme gibi gerçek teknikleri olduğunu biliyorum ama bir kaç ufak yeteneği harmanlayıp diğer gösterilerinide beyin gücü altında yutturmaya çalışıyor bunuda son zamanlarda gördüğüm kadarı ile özenti haline getirmiş ve ün salmaya çalışmak adına yapmakta.
    Akşam olay bir nokta da koptu ve gülmekten öldüm. Yahu kilitli çantaya bile dokundurmadılar adama sonra cüzdanı ne diye eline veriyorsun, elleri titreyerek cüzdanın altından kağıdı değiştirdi o anda noter olayın farkına vardı ve cüzdanı bana ver dedi ama cüzdanı vermeyen Enes Talas pembe bir renk alarak sunucuya bakıp veremem gibisinden hareketler yaptı çünkü şow hayatı tehlikeye girdi, lakin noterde zan altında kalacağı için BEN BU OYUNA ALET OLMAM dedi ve cüzdanı almak için diretti. Sonra programın başında beyin gücü cart curt diye konuşan Ömer Çelakıl 180 derece dönüş yaparak bu tamamen bir illüzyondur zaten Enes bey bunu baştan belirtmiştir diye döneklik yaptı. Ömer bey peki olay illüzyonda neden noteri getirip olaya gerçeklik izlenimi kattınız anlamış değilim. Yok sen harbiden beyin gücü ile bu rakamları bildinde neden oynamadın diye sorarlar adama neden köşeyi dönmek varken 3-5 el çabukluğuyla soytarılık yapıyorsun diye sorarlar? İllüzyon yada değil orası beni pek bağlamaz ama noteri kullanıp bu işe alet edersen ben bu gösteriye şarlatanlık derim ve izleyici bu durumdan rahatsız olur programında gerçekçiliği kalmaz.

• O program zaten uc kagitci dolu o programda calistim ben hepsi karaktersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

Bunun hilesini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcp_

O program zaten uc kagitci dolu o programda calistim ben hepsi karaktersiz

Ne olarak çalıştın
  • Bitmiş adam ;)
  • ömer çelakılı izliyordum ama can sıkmaya başladı artık.. işleyecekleri konulara daha dikkat etmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

Bunun hilesini bilen var mı?

seyirciler fake kollarında masayı kaldırmak için çubuklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commodore63 -- 10 Mayıs 2012; 10:34:53 >

• Noter e helal olsun böyle programlar daha önce çok yapıldı noter de olay a adam zaten ilizyon var diye bakıyordu yuturuyordu bütün numaraları bu sefer noter dişli çıktı azcık kafayı çalıştırdı buldu numarayı
  • youtube'a upload edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladerunner4153

bakalım bi

bu gerçekmi ya kazanacak numarayı elinde tutuyor adam?
  • izlemeyin arkadaslar yamuk yapıyolar (sınanmış sınanmaz)hadis i şerif
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.