Şimdi Ara

unlost bilgisayarlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl buluyorsunuz? öneriyor musunuz? ben şöyle bir kombinasyon uyguladım.

Sistem Bileşenleri
    AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci
    MSI B450M-A PRO MAX seçeneği
    GSKILL 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek
    MSI RTX 2060 VENTUS XS 6G OC Ekran kartı
    FSP CMT120A Kasa
    FSP Hyper K 600 600W 80+ EU
    KINGSTON A400 240GB M.2 500-350MB/s SSD
    %18
    indirim
    8129.27 TL
    6666.00 TL
    (KDV ve kargo dahil)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayıp Olmayan Bilgisayarlar: Bir Bilgi Kılavuzu

Teknolojideki ilerlemeler sayesinde, her geçen gün daha fazla bilgisayar "Unlost PC" veya "Unlost Bilgisayar" olarak adlandırılmaktadır. Bu cihazlar, geleneksel bilgisayarların aksine, kaybolduklarında veya çalındıklarında kolayca izlenebilir ve kurtarılabilir.

Unlost PC'lerin Özellikleri

Unlost PC'ler, onları benzersiz kılan bir dizi özellik içerir:

• GPS Takibi: Bu cihazlar, konumlarını GPS uyduları aracılığıyla belirleyebilir, böylece kaybolduklarında veya çalındıklarında kolayca izlenebilirler.
    • Uzaktan Kilit ve Silme: Unlost PC'ler, cihazların uzaktan kilitlenmesine ve verilerin silinmesine olanak tanır, bu da yetkisiz erişimi önlemeye yardımcı olur.
    • Çevrimdışı İzleme: Bu cihazlar, internet bağlantısı olmasa bile GPS takibine izin verir, bu da onları daha izlenebilir kılar.

Unlost PC'lerin Faydaları

Unlost PC'ler, kullanıcılarına bir dizi avantaj sağlar:

• Huzur: Kaybolan veya çalınan bir bilgisayarın yerini tespit edebilmek, önemli verilerinizi korumanıza ve cihazınızı kurtarmanıza yardımcı olur.
    • Veri Güvenliği: Uzaktan kilit ve silme özelliği, yetkisiz kişilerin verilerine erişmesini önleyerek veri kaybını ve kimlik hırsızlığını asgariye indirir.
    • Maliyet Tasarrufu: Kayıp veya çalınan bir bilgisayarın yerini tespit edebilmek, pahalı değiştirme maliyetlerinden tasarruf etmenize yardımcı olur.

Unlost PC'lerin Kullanım Alanları

Unlost PC'ler, çeşitli sektörlerde ve durumlarda kullanılabilir:

• Kurumsal Ortamlar: Şirketler, hassas verileri içeren dizüstü bilgisayarları izlemek ve korumak için Unlost PC'leri kullanabilir.
    • Eğitim Kurumları: Okullar ve üniversiteler, öğrenci dizüstü bilgisayarlarını izlemek ve kurtarmak için Unlost PC'leri kullanabilir.
    • Kişisel Kullanım: Bireyler, ev dizüstü bilgisayarlarını ve tabletlerini izlemek ve korumak için Unlost PC'leri kullanabilir.

Önemli Not: Bu kılavuz, Unlost PC'lerin temel özelliklerinden ve faydalarından bahsetmektedir. Belirli bir Unlost PC cihazı satın almadan önce araştırmanızı yapmanız ve özelliklerini ve etkinliğini dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kasa olarak digerini secin o direk 4 fanla ve rpgli geliyor
    istenirse ssd artırılır yada 1tb hardddisk eklenir
  • RPG

Arada 200 TL var 3 fan almak daha karlı olmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlost bilgisayarlar piyasanın en kazık hazır sistemleri. Vatan bilgisayardakiler bile daha uygun fiyatlı. Bu fiyatlara rağmen bir de sistemler 240gb ssd ile depolama alanı neredeyse 0 olarak veriyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    hepsini farklı yerden almadan topla ben daha ucuz yapamadım bilader nasıl en kazık?
  • whatif kullanıcısına yanıt
    itopyada, teknobiyotikte, incehesaptaki hazır sistemlere bakın.

3600 ve 2060lı bir sistem 8bin tlye über pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlorfindel -- 23 Nisan 2020; 19:28:21 >
  • https://www.itopya.com/cherry-star-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-gaming-x3-radeon-rx-5700-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-ssd-2tb-disk-gaming-bilgisayar/

buyrun, arta kalan parayla da anakart veya kasayi gelistirirsiniz

VEYA
    https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/

gpuyu 5700xt seçtiğinde 7100tl yapıyor. geri kalan parayla naparsan yap :)

Edit: psu 550w kalmış. Cooler master 650w yapınca 7500 gibi bir şey oluyor.. Yine unlosttan cok daha iyi ve daha ucuz.

ornekler çoğaltılabilir. umarim ikna olmuşsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlorfindel -- 23 Nisan 2020; 19:38:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    dikkatinden kaçmış fiyat 8k değil 6666 copy pastten dolayı yanıltmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatif

dikkatinden kaçmış fiyat 8k değil 6666 copy pastten dolayı yanıltmış.
    Pekala... Yine de unlost sistemlerin genel manada kazık olduğunu düşünüyorum. Sizin paylaştığınız sistem fena görünmüyor 6666tl için.
    https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/

bunu önerebilirim. Ekran kartını 300tl farkla rx5700 olarak seçerseniz 2060 super benzeri performans alırsınız. Oyun veya günlük kullanımda m2 ile sata ssdnin farkını anlamazsınız.

Ancak bütçeyi buraya kadar çıkarmışken önceki mesajda paylaştığım itopyadaki sistemi tercih edebilirseniz edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlorfindel -- 23 Nisan 2020; 20:33:4 >

benim koyduğum bilgisayarı unlost eco sayfasından değilde xv3 sayfasından toplayınca 7k oluyor.

hocam nvidiadan değil amdden tarafta olmuşsunuz hep. daha mı fp buluyorsunuz?

yine itopyada 2060lı şöyle bişi var :https://www.itopya.com/cherry-carry-asus-tuf-rtx-2060-oc-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

bu itopya inventus iş anlamında bunları nasıl buluyorsunuz? güvenilirlik, iletişim, hız, mağduriyet;

şuan aklımda 3 bilgisayar var
    konuya koyduğum, şimdi eklediğim ve sizin attığınız itopyadaki

ek bilgiler: 144hz monitör ve harici harddisk sahibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatif -- 23 Nisan 2020; 21:47:40 >

• whatif kullanıcısına yanıt
    benzer fiyata 2060li sistem bulsam onu tercih ederim. aslında birincil tercihim nvidia.

Bu son attığınız sistem gayet iyi. ancak 3600x ile b450 dragon anakartinin uyumu tartışılır... 3600x için muhtemelen zayıf kalacaktir anakart.

Eger bütçeniz varsa 5700xtli sistemi tercih edin kesinlikle. Orta üst seviyenin en f/p kartı bana göre. 2070 supere yakin performans verir.

mağazalar konusunda çok bir bilgim yok. Itopyadan ekran kartı aldım, hemen kargoya verdiler ve 2. gün geldi. Onun dışında ikisini de çok bilmiyorum muhatap olmadım. ancak inventusun güvenilir bir firma olduğu forumda sık sık söyleniyor. Itopyadan şikayet edenler de var memnun kalan da var..

• bence çok iyi fiyat hocam dolar kuru böyle iken bir daha 6.5kya 2060li sistem zor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.