Bildirim
Unknown filminde sevişen türk çifti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bindiren sesi duydular dövülüyorum _____________________________ 
PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}PSN ID: Ozikoo -
-
resmen laf sokmuslar turk erkeklerine bu filmi izledim... gicik olmustum :D fakat 20 sn`de abarti sanki
Allahtan boyle bir sikintim yok, yoksa valla iliskiye falan girmezdim herhalde hic
fakat erken bosalmanin en buyuk nedenlerinden biri olarak sunnet gosteriliyor saglik kaynaklarina gore, ne kadar dogrudur bilemem :D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: oray
resmen laf sokmuslar turk erkeklerine bu filmi izledim... gicik olmustum :D fakat 20 sn`de abarti sanki
Allahtan boyle bir sikintim yok, yoksa valla iliskiye falan girmezdim herhalde hic
fakat erken bosalmanin en buyuk nedenlerinden biri olarak sunnet gosteriliyor saglik kaynaklarina gore, ne kadar dogrudur bilemem :D
Psikoloji. Biran önce bitirme kaygısıyla yapılan mastürbasyonlar._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler