Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Nigahdar hangisi daha iyi bilmiyorum, başkalarına sor. Yine karar veremiyorsan evine en yakını seç yada ne biliyim hangi şehirde rahat ederim.

@koord Sanırım PDR yada psikoloji istiyorsun sosyolojiden çok. Ben olsam sırf odtü diye sosyoloji yazmazdım. İstedğim yeri yazardım herhangi bi okul da olsa

@gregoryhouse Birşeyler yaratmaktan hoşlanıyorsan, proje üretmek tasarlamak, grup çalışması seviyorsan mühendislik yaz. Ben hayat kurtarıcam, insanlara yardım edicem. İnsanların hayır duasını alıcam diyorsan tıp yaz.

@ardacicek Öncelikle şantiyelerde sürünürüm olayı yok. Yani o sana bağlı. Sana bağlı derken şantiyelerde çalışmayı istersen, istemezsen de inşaatın bir sürü alanı var. Bu düşünceyi kafandan at. Makina için de umudunu kaybetme.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    istanbul çeko ?
  • Hiç bir şekilde çalışmadım sıralamam mf4 214 bin . İçler açısı bir durumda oldugumun farkındayım. tekrar hazırlansam mı diye düsünüyorum ama calısmamaktan da korkuyorum. hayalim hep mimarlık tıp gibi büyük seylerdi mimarlıkta %50 burslu okuyabilirim diye düsünüyorum seneye mi kalmalıyım adam akıllı calısmalı yoksa tercih yapıp yerlesmeli miyim biyomedikal mühendisligide olur %50 yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

@Nigahdar hangisi daha iyi bilmiyorum, başkalarına sor. Yine karar veremiyorsan evine en yakını seç yada ne biliyim hangi şehirde rahat ederim.

@koord Sanırım PDR yada psikoloji istiyorsun sosyolojiden çok. Ben olsam sırf odtü diye sosyoloji yazmazdım. İstedğim yeri yazardım herhangi bi okul da olsa

@gregoryhouse Birşeyler yaratmaktan hoşlanıyorsan, proje üretmek tasarlamak, grup çalışması seviyorsan mühendislik yaz. Ben hayat kurtarıcam, insanlara yardım edicem. İnsanların hayır duasını alıcam diyorsan tıp yaz.

@ardacicek Öncelikle şantiyelerde sürünürüm olayı yok. Yani o sana bağlı. Sana bağlı derken şantiyelerde çalışmayı istersen, istemezsen de inşaatın bir sürü alanı var. Bu düşünceyi kafandan at. Makina için de umudunu kaybetme.

çok teşekkürler ilginiz için

• gazi ile marmara mühendislik olarak hangisi daha iyi acaba ?
  • dostum çü elektrik elektronik nasıldır 40k civarı başka önerceğin makine veya eem var mı bi de adanadayım başka yerlere gitmeye gerek var mı ÇÜ eem tutarken desteğini yardımını bekliyorum
    selam öncelikle böyle bir konu için teşekkür ederim. Sayisaldim tm den tercih yapacagim, aldigim puan bulunduğum yerdeki üniversitede
    1. ikstisat
    2.işletme
    3.uluslar arasi iliskiler
    4.ekonometri
    5. siyaset ve kamu yonetimi bu bolumlere yetiyor.
    Bu bolumlerden hangisini seçeyim, geleceğe yonelik iş bulma konusunda sıkıntı yaşamamak için. Ve hangisini seçersem kendimi gelistirme imkanim en çok olur?

Ek olarak kimya muhendisligi mf paunım bölümune de yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: theblackwaltzz

Mf 3 50 bin
    Mf 4 53 bin

Hep odtu istiyordum ama tutmadi mezuna kalmakla kalmamak arasinda cok kararsizim kalmali miyim sence?

hayallerinin pesinden gitmelisin hocam ama bu zorlugu goze almalisin.Eger calisrim deyip kendine de guveniyorsan basarirsin

• @for47 Hocam iş bulma açısından bi farkları yok demi avantaj dez avantaj bakımından ? @for47
  • @mtn2013 O ne ya hiç duymadım tam ismi ne?

@sfk. Kararını vermişsin zaten güzel karar yaz gitsin

@dlzb.mt Öncelikle puanım yetiyo yazıyım mantığından kurtul. Yazdığın tm bölümlerinde üniversite önemli ama sanırım iyi üniversiteler değil. Kimya mühendisliğini ön planda tutabilrsin. Yok illa TMden yazıcam bıktım fenden diyorsan o yazdığın 5inden birini seçemem

@tembelkiz Bi kere mezuna kalırsan her türlü 214binden daha iyi yaparsın diye düşünüyorum. Mezuna kalmayı düşünebilirsin.
  • ovid O kullanıcısına yanıt
    Hocam boun psikolojiyi görünce yazmadam geçemedim. Ne endişen var yerinde olsam 1 dakika durmam çünkü benim hedefim boun psikolojiydi ama olmayacak malesef. Boun sosyoloji yazacağım bu yüzden

• Bayburt Üni

Gümüşhane Üni

Harran Üni

Karabük Üni
    hakkında bilgisi olan orda yaşayanlar yada orda okuyanlar özelden ulaşabilir mi acil
  • Ege ünv. Sanat tarihi / tarih sence hangisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pursit dostum pişman olur muyum bölüm ingilizce ileride yurtdışı düşündüğümden katkı da sağlar ne dersin yorumunu istemiştim aşka bi önerin var mı?
  • sagolsun arkadas yorum yapiyor,akil veriyor.yardimci oluyor siz gelmis kotuluyorsunuz
    anladım tesekkür ederim :) ama son bisey yani %50 bursu düsünme mi diyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

pursit dostum pişman olur muyum bölüm ingilizce ileride yurtdışı düşündüğümden katkı da sağlar ne dersin yorumunu istemiştim aşka bi önerin var mı?

Bi yere kadar sağlar sonuçta okuduğun okul çukurova üniverstesi. İlla ben yurtdışına gidicem diyorsan odtünün düşük puanla alan mühendisliklerini yazabilirsin. Düşük puanla alıyor ama ordan mezun olunca alannda en iyi mezun olcaksın.

.
  • TM den tercih yapıcam zaten eşit ağırlık

iktisat işletme ve uluslararası ilişkiler arasında kaldım

şimdi bunlar hep aynı kapıya çıkıyor

4 sene sonra iş sıkıntısı çekmemek için hangisini seçmem lazım

üniversite olarak akdeniz(burda evimiz olduğu için) anadolu üniversitesi iö ve uludağda tutuyor

izmir de falan tutuyoda aiilem izin vermiyor sizce hangisini tercih etmem lazım
  • @Aty pek bilgim yok ama tarih bölümü lisede okuduğundan çok daha zormuş forumda biri öyle demişti galiba. Sanat tarihi de daha çok hobi olarak okunurmuş gibi geliyor ama bu konuda fikrim yok o yüzden öyle geliyo olabilir.

@tembelkiz 214 bine %50 burs veren üniversiteden hayır gelmeyeceğini düşünüyorum :)
  • hocam küçümsemek niyedir ya ÇÜ den mezun olup çok çok iyi yerlerde olan hatta odtü mezunundan çok yüksek kazanan tanıdıklarım var.Fayda sağlıcağını düşünüyorum ama neden böyle düşündün anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.