Şimdi Ara

ÜNİVERSTEDE OKUYORM BENM YAPTĞIM YANLŞLARI YAPMAYN DİYE SİZLERE REHBERLİK EDEBİLRM (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
11.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mf4 66k. Sağlıktan tercih yapmak istiyordum ama şuan hemşirelik falan tutuyor. Onu da istemiyorum. muhendislik konusunda da kararsız kaldım. Ankara gıda mı yazsam Selçuklu bilgisayar falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelkiz

pekalaaa gitmiyorum!!:DD oturup mat2 yi halletmeye baslayım en iyisi. bu arada cok tesekkür ederiim sana:D

Teşekküre gerek yok belki de senin hayatını kötü yönde etkiledim. Benim dediklerime göre karar verme hayat senin hayatın benim tek yaptığım tavsiye vermek. Sert konuştum galiba :D Neyse, sözün özü benim dediklerimi dinle ama dediklerimin senin hayatını etkilemesine izin verme.
  • Hocam sıralamalarım MF3: 64bin MF4:65bin Katü inşaat mühendisliği 64300 ile almış On Dokuz Mayıs Mimarlık 69000 ile almış mimarlık geçen sene açılmış bunlardan birini yazmayı düşünüyorum yazarsam ayrıca ablam mimar bana yardım ediceğini ve yatay geçiş yapabileceğimide söylüyor ayrıca bu sene ilk yılımdı ygs de normalde yaptığımdan çok daha düşük yaptım. Ygsden sonra kitap yüzü dahi açmadım çünkü sene başında hedefim 20 bindi mezunada kalabilirim bana ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüzelGünlerBiziBekler

@for47 Hocam iş bulma açısından bi farkları yok demi avantaj dez avantaj bakımından ? @for47

Hocam teknoloji fakültesi ilk mezunları bu sene verdi o yüzden somut örnek veremem ancak kimsenin tecrübesiz mühendis istemediğini biliyoruz bu yüzden teknoloji fakültesi ndeki staj uygulamasının ne kadar önemli bir adım olduğu belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    boun felsefe mi istanbul psikoloji mi? sene başından beri boun psikoloji istiyorum ama tutmadı. felsefenin çok farklı imkanları ve seçmeli dersleri var ama ingilizce okunur mu bilmem ne dersiniz sıralamam 10k

• Kürşat mimarlıkla ilgili bir sürü şeyler yazdım onları oku herkese göre değil mimarlık. Eğer gerçekten istediğin bölüm üniversite varsa kal mezuna yoksa kalma. Mimarlığa karar verirsen KATÜ yazılabilir ama yeni açılan bölüm ne kadar sağlıklı olur ? Ablam yardım eder demişsin iş hayatına atılınca da mı ablan yardım edicek :)

@Winidpu Bİ orttaya karışıkcı daha özelden mesaj at bi
  • Bankacılık ve Finans yada Bankacılık okumak istiyorum hakkında bilgi verebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir222 -- 30 Haziran 2014; 18:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inancliateist

boun felsefe mi istanbul psikoloji mi? sene başından beri boun psikoloji istiyorum ama tutmadı. felsefenin çok farklı imkanları ve seçmeli dersleri var ama ingilizce okunur mu bilmem ne dersiniz sıralamam 10k

Psikoloji istiyorsan fikir değiştirme istikametini bozma
  • hocam iş bulma ve meslekte ilerleyebilme konusunda hemşirelik mi yoksa harita mühendisliği mi daha ağır basar? özellikle iş bulma konusunda. harita mühendisliği sizce 5 sene içerisinde yığılma yaratıp iş bulabilme imkanı azalır mı?
  • galatasaray ui miyoksa ankara hukuk mu
    veya zor ama galatasaray işletme mi ?
    y-tm1 4200
    y-tm2 3400
  • işletme mi iktisat mı?

• @bahadir YGS İle alıyo galiba.bilgim yok

@yasingnc11 hemşirelikte ilerleme nasıl olur varmıdır onu bile bilmiyorum. Yani sen de elmayla armutu karşılaştır demişsin :) Hemşirelik kaç yıllık

@Öküz Gs Üni fransızca bunu biliyorsundur da hatırlatmak istedim. Hukuku fransızca okumak zor olabilir. Ben artıları eksileri yazdım sen karar ver
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    yinede saol
  • hayalimdir hep hayvanları dogal ortamlarında incelemek istemisimdir nat. geo. bbc belgeselerindeki gibi bu heriflerin meslegi nedir biyolog mu yoksa normal veterinerlermi biyolojiyle ilgili birseyler yazıcam ama insanlar bu konuda beni aydınlatamıyorlar varsa bir bilgin aydınlatırsan sevinirim
  • Eczacilikla ilgili ne dusunursun hocam

• YGS:37K

Bu durumda hemen FTR'nin son üniversitelerini kestirdim mesela Karabük FTR gibi gelme olasılığı olsa da hemen diğer alternatif olan diyetisyenliğe geçiş yapmak istiyorum.Oradan ise Muğla-Afyon-Kırklareli gibi bir çok yer geliyor yani FTR olmadığında hemen beslenme ve diyetetik tutuyor.

Bunları elimizde tuttuktan sonraki alternatifim ise LYS sıralamamdan mühendislik.Bursa'da yaşadığımdan her türlü imkanım söz konusu olacak fakat bu bölümlerin hepsi il dışında öyle bir dezavantajımızda var.En son çareyse "Koç Hemşirelik" diyebilirim ygsden.

LYS:40K

Buradaki düşüncemse Bursa'da yer alan tüm mühendislik bölümlerini elde ediyorum sadece özeldeki elektrik-elektronik 35k fakat devlette bu bölümde tutuyor.Bu üç meslek grubunu düşünecek olursak hem sizin düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemek isterim.Ayrıca Bursa'daki bölümlerin hiçbiri ingilizce eğitim vermiyor.

• Mf4 38 bindeyim istanbul üniversitesinde bilgisayar elektrik-elektronik,inşaat arasında kaldım tavsiyen nedir

• ege diş hekimliği itü mimarlık itü inşaat mühendisliği ne seçeceğim bilmiyorum okulları görmüşlüğüm var araştırdım da okul ortamını falan ama kararsızım yardımcı olursan sevinirim

• MF-4 6.5K
    Hedef : İtü - Mimarlık
  • MF4 de kontenjani dolmayan bölümler için 180 puani aşmadan siralama ile tercih yapilabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.