Bildirim
Üniversiteye tuşlu telefonla gitmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
wp gruplarina girmezsin o kadar ne olacak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ufak depolama alanı az olanlardan al wpye ihtiyaç oluypr çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önerebileceğiniz bir marka var mı hocam? Çünkü kullanacağım telefonda wp falan yok.
O sıkıntı değilde telefon pratik olduğundan şey ettim
Dediğiniz tuşlu telefon mu hocam?
Up
Samsung galaxy young geldi aklıma hocam sadece blackberry gibi telefonlarda olabilir
Teşekkürler hocam önerileriniz için
WhatsApp ve lazım olabilecek bazı uygulamalara erişemeyebilirsin
Mail hesabın lazım olacak illa ki onu nasıl halledeceksin hocalara ulaşmada sıkıntı yaşayabilirsin
Bence artık bu otokontrolü sağlaman gerekiyor. Üniversite telefondan dolayı ders çalışamıyorum demek için çok geç bi yaş. -
samsung a10 alabılrsın f/p olarak cok iyi -
Hocam cidden çok zorlanıyorum. Otokontrolü sağlamak için bir öneriniz var mı?
Hocam bend iphone 7 var zaten. Tuşlu bir çözüm arıyordum ama yine de teşekkür ederim
Bu yüzden dolayı tereddütteyim zaten
Ancak sen başarırsın hocam bunu, durduracaksın kendini. Ben de bir benzerini bilgisayarda yaşıyordum 16-17 yaşına kadar. İşin ciddiyetine varınca, günü gelince ders çalışmayı geçtim belki de işim gereği maaşımı almamı sağlayacak sunumlar projeler falan yapmam gerekeceğini kavrayınca zorlaya zorlaya mesafe koydum bilgisayara. Bi zamanlar ezbere bildiğim oyunların artık yenisi mi çıkmış ondan bile haberim yok, dota oynuyordum deli gibi fakat 3-4 senedir adam akıllı oynamıyorum. Sen de zorla kendini bunun için başka yol yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 17 Ağustos 2019; 18:41:3 > -
Bence iyi kötü bir akıllı telefon al ama alırsan da özelliklerine dikkat et çünkü beni idare eder diyerek 1 yıl sonra kullanılamayacak hale gelecek bir telefon almamalısın. -
Deneyeceğim hocam bakalım. Bu sefer inş şeytanın bacağını kırarım :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bence artık bu otokontrolü sağlaman gerekiyor. Üniversite telefondan dolayı ders çalışamıyorum demek için çok geç bi yaş.
|
Konuyla alakasız ama sırf yanımda gezdirmek için tuşlu telefon aldım. Sokakta bir gün denk gelirsem cebinde milyarlık telefon var ekonomi mi kötü yeğenim diyen dayılara cevap verebilmek için. |
Benzer içerikler
- baykar staj ücreti
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- en iyi tıp fakülteleri
- 100 tyt 60 ayt kaç bin
- tyt fen deneme önerileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X