Şimdi Ara

Üniversiteye Torpille Girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakkaldan 2tane torpil aldım attım cebe ve üniversiteye girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "O seneki bütün 12. sınıf+mezunları kul hakkına girmişsin. Nasıl ödeyeceksin?" yazmak için girmiştim.
  • Sen bu kafayla üniversitenin yoluna bile giremessin.

• patlat bi torpil

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

"O seneki bütün 12. sınıf+mezunları kul hakkına girmişsin. Nasıl ödeyeceksin?" yazmak için girmiştim.

quote:

ZUMER-53

De ki: Allah şöyle buyuruyor: “Ey nefislerine uyup da sınırlarımı aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden umudunuzu kesmeyin, Allah bütün günahlarınızı bağışlar, şüphe yok ki O, çok bağışlayan ve çok acıyandır.”

• Dikkat et cebinde patlamasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

"O seneki bütün 12. sınıf+mezunları kul hakkına girmişsin. Nasıl ödeyeceksin?" yazmak için girmiştim.

quote:

ZUMER-53

De ki: Allah şöyle buyuruyor: “Ey nefislerine uyup da sınırlarımı aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden umudunuzu kesmeyin, Allah bütün günahlarınızı bağışlar, şüphe yok ki O, çok bağışlayan ve çok acıyandır.”

Ooo evet evet her şeyi çalalım, kul hakkına girelim nasıl olsa allah bağışlar allah süper yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve3k -- 29 Ağustos 2014; 17:08:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ales için ege üniye geldim
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• güldürdün panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

quote:

ZUMER-53

Yalnız kul hakkı hariç. Kul hakkını Allah affetmez. Ancak o kişiden helallik alman gerekir. QAPAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 29 Ağustos 2014; 18:31:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.