Şimdi Ara

Üniversiteye hazırlanırken işte çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir akrabamız işyeri açacakmış beni hesaba bakmam için çağırdılar, ayda 2500 tl vereceklermiş.Duyunca çok şaşırdım az para değil. Ama bende 2 defa mezuna kaldım hedefim odtü yada bilkent ee çok sıkı çalışmam gerektiğini biliyorum ve zaman benim için çok önemli sizce çalışmalı mıyım?

• Gshadjksk krds ordan mezun olunca bile o kadara calisirsin zaten git calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders yalan, ODTÜ hayal olur lakin güzel para

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi saçmalama yahu, otur evinde ders çalış. Paradan daha önemli ders çalışman.

• Hocam bende gitmek istemiyorum ama git, insan görürsün, açılırsın, evde kala kala kafayı yiyeceksin diyorlar.

• Klasik Eş, dost, akraba yargıları bunlar.Senin hayatın, senin geleceğin. Uzun vadeli düşün.

• baran021 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum, klasik akraba baskılarına kanma. Insan görmek istiyorsan kütüphaneye git. Çalışırken göreceğin insanlar neyi değiştirir ki? Çalışmak ayrıca sorumluluk ve ekstra yük demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verilen miktar çok iyi yeni mezunda olsan o kadar alırsın ama sen yinede üniversite kazanmaya çalış mezun olmak parayla satın alamayacağın kadar değerli ve ilerde işine her yerde yarar. Kendini geliştirmen için çalış ve kazan !
  • Hocam bunları aileme anlatmak çok zor. Azarlıyorlar, evde asosyal oldun diyorlar, benim adıma hüküm koyuyorlar.
  • Sen yinede üniversite okumanın ilerde herşeyde kız isterken bile bir sürü artısı olduğundan bahset. Orada çalışırsan ömür boyu anca karnını doyurur yükselemezsin, ama okursan gelebileceğin mevkinin sınırı yok. Bunlarıda güzel bir dille ailene anlatıp sende elinden geleni yapmalısın v
  • Bütün suç akrabalarda neden mi çünkü insan ömrü ortalama 70 senedir ve sen şuan yaklaşık 20 senesini yedin geriye kalan 50 sene emekliye ayrılma filan derken 40 sene gibi bir sürede çalışman gerekecek bu 40 senenin senin için nasıl gideceğine şu 1 senede karar vereceksin hayal edebiliyor musun ? 1 sene senin tüm hayatını etkileyecek ve buradan yola çıkarak eğitim bakanına selam yollayarakdan konuma devam etmek istiyorum.

İnsanların seni bu tür kararsızlıklara bırakmasına imkan verme bu akraban bile olsa (biraz genelleme oldu)

Odtü ve bilkent gibi üniversitelerde elektrik-elektronik gibi yüksek puan gerektiren bir bölüm düşünürken ve 2 defa mezuna kalmışken sen ne yapıyorsun?

Şunu açıkça söyleyim bu kararı verirken verdiğim iki özelliğin sende olup olmadığına bak
    1-) Temelin sağlam mı ?
    2-) Normal bir insanın 2 saatte yaptıklarını ben 1 saatte yapabiliyor muyum ?

Bunları yazarken seni eleştirmek veya küçük düşürmek vb gibi bir amacım yok sadece doğru kararı vermeni isterim.AYRICA BU YAZIYI SADECE SENİN İÇİN YAZMADIM TÜM ARKADAŞLARIMIN HEMEN HEMEN SENİN GİBİ BU TÜR OLAYLARDA KARARSIZ KALABİLİYOR VE BU KARARSIZLIĞIN SONUCUNDA ANİ BİR KARAR VERİP HAYATINI ETKİLEMESİNİ GERÇEKTEN İSTEMİYORUM (Benim gibi)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namarıe -- 24 Ekim 2015; 11:50:44 >

• Hocam güzel özetlemişsin, diyorum ki zaten sınava 4 ay kalmış daha çok derslere yüklenmem gerekirken zamanımı boş yere öldürmeye gerek yok.

Temelim çok çok sağlam değil ama yine de orta üstü temelim var.Konu eksiğim fazla olmadığı için sınava kadar toparlarım ve hedefime ulaşacağıma inanıyorum, idealist bir insanım.Yeri geldimi 2 saatte yapılan işi 1 saatte de yapmaya gayret ederim.
  • Açık liseye geçince bana da iş bul çalış evde oturma dediler, iyi de işe gideceksem açığa geçmemin ne anlamı kaldı Yani akrabalara pek takılma çok biliyo onlar.

• Kardeşim sen kararını vermişsin başarılar dilerim hayatında
  • Önce genius sonra the phonex şimdi de bu mu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.