Şimdi Ara

üniversiteye giderken ailenin zorla seni ağlatmaya çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsi birden ayyy ayyy bak aglayacak simdi simdi diyip zorla aglatmaları cok sinir bozucu bisey nasil engelleyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kına gecesi

• Nick konu arasinda çok ilginç bi bağ var

• hijikata-kun kullanıcısına yanıt
    avatar iyileştirmeci mi ejderha gücü mü
  • Ağlamayarak.
  • Olara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• Kendi şehrinde okuyarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüksek yüksek lisanslaraaaaaa.....
    bir de mezuniyet kınası diye bir şey çıkmıştı.
  • Ne psikopat aileleriniz var üzülüyorum.
    Bende benimkileri sorunlu sanırdım

• Çocukmusunuz olm ben 15 yaşında giderken ağlamadım.Evimden 350 km uzağa gittiğim halde

• gitmiyom okula de ,çalışacam de, susarlar
  • ergenlere bak sen ya.. yorumlara bak.

insanız ya biz hani, duygusal olabiliyoruz bazen. duygularımız var, özlüyoruz, seviyoruz, gülüyoruz, ağlıyoruz. 15 yaşında evinden 350km uzağa gitmiş, ağlamamış, çocuk muymuşuz.. bak sen paşama ya. ayağa kalktım, laptopu kucağımdan attım, seni alkışladım biliyor musun az önce?

psikopat aileymiş.. 'ay ay, şimdi ağlayacak' demek psikopatlık oluyormuş ya, vallahi bir yaşıma daha girdim. ben neye şaşırıyorum biliyor musunuz? böyle kaba organınızı yayarak karakter analizi yapıyorsunuz ya, şaşırıyorum. bak gerçekten. yüzündeki sivilce sayısından daha az insanı gerçekten tanımış tiplerin burada atıp tutması da komik. ay bi' gülme geliyor..

bu durumda aile de duygusal olabilir. benimkiler bunu söyleyince genellikle yüz ifademe bakarlar, kendi heyecanlarını, sevinçlerini yansıtırlar. ne büyüttünz ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcehanD

ergenlere bak sen ya.. yorumlara bak.

insanız ya biz hani, duygusal olabiliyoruz bazen. duygularımız var, özlüyoruz, seviyoruz, gülüyoruz, ağlıyoruz. 15 yaşında evinden 350km uzağa gitmiş, ağlamamış, çocuk muymuşuz.. bak sen paşama ya. ayağa kalktım, laptopu kucağımdan attım, seni alkışladım biliyor musun az önce?

psikopat aileymiş.. 'ay ay, şimdi ağlayacak' demek psikopatlık oluyormuş ya, vallahi bir yaşıma daha girdim. ben neye şaşırıyorum biliyor musunuz? böyle kaba organınızı yayarak karakter analizi yapıyorsunuz ya, şaşırıyorum. bak gerçekten. yüzündeki sivilce sayısından daha az insanı gerçekten tanımış tiplerin burada atıp tutması da komik. ay bi' gülme geliyor..

bu durumda aile de duygusal olabilir. benimkiler bunu söyleyince genellikle yüz ifademe bakarlar, kendi heyecanlarını, sevinçlerini yansıtırlar. ne büyüttünz ya?

düşüncelerime tercüman oldun

• Erkeklerin yoğun olduğu bi foruma açıyorsunuz bu konuyu sonra "ergenlere bak yhaa" yapiyorsunuz.

Kizlarsoruyor da yanıt bulabilirsiniz bu tarz ağlamaklı sorulara

• quote:

Orijinalden alıntı: Bremond

Erkeklerin yoğun olduğu bi foruma açıyorsunuz bu konuyu sonra "ergenlere bak yhaa" yapiyorsunuz.

Kizlarsoruyor da yanıt bulabilirsiniz bu tarz ağlamaklı sorulara

sen erkeklikle barzoluğu karıştırmışsın koçum.

insanlık nedir bilir misin?

yok canım, nereden bileceksin? bilen 'adam' böyle konuşur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcehanD -- 7 Ağustos 2016; 16:38:37 >
  • Liseyi yatılı okudum ve ilk zamanlar ağladığımı bilirim.
    18-19 yaşında birisi ailesinden max. 10 saat uzaklikta diye mizmizlaniyorsa daha hayatta bir şey görmemiş demektir, çocukluk denir buna da. İnsanların babası ölüyor da ailesine bakiyorlar bizim yasimiz da, simarikligin alemi yok. Barzo demissin bana, adını bilmediğin klasik müzik sanatcilarini dinliyorum büyük ihtimalle. Spotify listemi atarım bi ara biraz barzoluk kaparsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bremond

Liseyi yatılı okudum ve ilk zamanlar ağladığımı bilirim.
    18-19 yaşında birisi ailesinden max. 10 saat uzaklikta diye mizmizlaniyorsa daha hayatta bir şey görmemiş demektir, çocukluk denir buna da. İnsanların babası ölüyor da ailesine bakiyorlar bizim yasimiz da, simarikligin alemi yok. Barzo demissin bana, adını bilmediğin klasik müzik sanatcilarini dinliyorum büyük ihtimalle. Spotify listemi atarım bi ara biraz barzoluk kaparsin.

uuu, senin durum çok acı ama ya.

spotify listesini atarmış da, barzoluğu görürmüşüm. klasik müzik vs.

bu ne biliyor musun? görmemişlik bunun adı.

vallahi bak, ben senin gibileri çok iyi tanırım. klasik müzik dinlemek, böyle toplumun çoğunluğunun dışındaki müzik türlerine merak salmayı farklılık, 'insanlık' olarak görürler.

koçum, 'insan' gibi yetişen adam, o yorumları yapmaz.

kendini nimetten sayıyorsun, nimet olsan 'sana spotify listemi atayım' diyecek kadar salaklaşmazsın. otur, düşün bakalım, spotify listenin kime ne faydası var? klasik müzik dediğin nedir..

sen bana o b.ktan müzik listeni geç, milyon tane kitabı olan kütüphaneni açsan, şu ifadendeki sığlıkları, basitlikleri, aşağılık kompleksini, görmemişliği yatıştıramaz. buram buram basitlik kokuyor bunlar.

ama ben bilirim, sizin gibilere romanlar yazsan, ı-ıh, yine anlamazlar.

şimdi o üç kuruşluk bilgini, varlığından emin olamadığım kültürünü al, git. forumdaki gönderilerine bakan zaten o 'barzo' üslubundan ne olduğunu, nasıl bir karakter olduğunu analiz edebilir.

benden sana ufak bir tavsiye;

kültür, bilgi kazanmak gibi bir amacının olmadığı aşikar. ama bak, birilerine kendini kültür abidesi veya entellektüel bir karakter olarak göstermek istersen, spotify listeni örnek gösterme.

olmaz ama oldu diyelim, derin bir bilgi birikimine sahip olmak istedin, kitap oku, insan gibi bir üslupla hayatını devam ettirmeye çalış. ama öyle iki kitap okuyup insanlara alim görünme. sonra seni işte böyle biri çıkar, bozar, kalırsın. burası mühim değil, ertesi gün kimse hatırlamaz. ama toplum içinde yaparsan, silinmeyecek izler alırsın.

ve olmaz ama, belki o da oldu, yıllarca kitaplar okudun, araştırmalar yaptın.. şunu asla unutma;

okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.

yani 'kompleksli' çocuk, eşekler önüne ot konulmasını bekler, onlar hiç ot aramaz. ve ot aramayan da bu son basamağa gelemeyeceğinden, fuzuli bundan sebep demiş işte, eşeklik baki kalır diye. yani sen, aslında neysen, hep osun. üzgünüm senin adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcehanD -- 7 Ağustos 2016; 17:39:48 >

• Gel kutuphanemi acayim, oturup dünya gündemi
    hakkında konusalim desem bon bon bakarsın.
    Ders calismaktan kafanızı kaldırıp bi gündeme baksaniz "yhaa ünv giderken aglamasak kheske" tutumunda bulunmazsiniz. Ülke yanar mahallenin ... sı saçını tararmis, popüler kültürun etkilerisiniz.

Öyle laf söyleyip kaçmak olmuyor, bir gün hazırlan istedigin bir konuya da münakaşa edelim TS'den.

• EcehanD kullanıcısına yanıt
    "...böyle toplumun çoğunluğunun dışındaki müzik türlerine merak salmayı farklılık, 'insanlık' olarak görürler..."

bacım arkadaşa barzo demişsin ama yıl içerisinde okuduğum barzo yorumlar içerisinde top 5'e oynar bu yazdığın müziklerin atası, salt müzik olan klasik müziği küçümsemek... nerden baksan kültürsüzlük, nerden baksan cahillik.

• EcehanD kullanıcısına yanıt
    +++++++++++

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.