Şimdi Ara

Üniversiteye geç başlamanın avantajı/dezavantajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 99 doğumlular sınava girdi bildiğiniz üzere. Ben 94 doğumluyum yani onlardan az biraz büyüğüm Sizce başlayınca okulda yaşayacağım avantajlar dezavantajlar neler olur? Hocaların sınıftaki diğerlerinin tarafından bakarsak yaşayacağım avantajlar ve dezavantajları bilen tecrübesi olan birisi aktarabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 94 doğumluyum ikinci üniversiteyi okuyorum bu sene hazırlık bitti. 98liler ile okudum bir sene. Yaş konusuna benim gibi takılı kalırsan işin iş. Çok ilginç tecrübeler ediniyorsun 2002 dünya kupasını okulda izlememişler düşünebiliyor musun
  • Durisun ozbek istifa

• İyi bir bölüm iyi bir üniversite olduğu sürece hiçbir dezavantajı yok.

• Geometry kullanıcısına yanıt
    Yaş konusuna takılmak derken iletişim kurmakta zorlandınız mı? Umarım 18-19 yaşında çocuklar öcü görmüş gibi bakmıyordur

• Ben 91 doğumluyum, üniversitede 8. senemi bitirdim, daha 1 senem daha var. Bakalım, artık onlara iyicene çocuk gözüyle bakarım. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thej01 T kullanıcısına yanıt
    İletişim kurmakta okuldan dolayı bir kaç gün zorlandım sonra kafa dengi insanları bulunca eğlenmeye başladım. Güzel bir değişiklik oluyor tavsiye ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

Bende 94 doğumluyum ikinci üniversiteyi okuyorum bu sene hazırlık bitti. 98liler ile okudum bir sene. Yaş konusuna benim gibi takılı kalırsan işin iş. Çok ilginç tecrübeler ediniyorsun 2002 dünya kupasını okulda izlememişler düşünebiliyor musun

ben 97'liyim 98'li bırak 98'i 97'lilere tahammül edemiyorum, siz nasıl ediyorsunuz?

• Yani sanmam pek 30 yaşında bilkent kazandığı için tekrar uniye başlayan tanıdığım var adam taşradan mezun iş bulamıyor kaç yıldır 2-3 yıldır çalıştı didindi bilkent de müh kazandı tekrar başlıyor. Hayat benim hayatım kimseyi ilgilendirmez diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eisenmate

quote:

Orijinalden alıntı: Geometry

Bende 94 doğumluyum ikinci üniversiteyi okuyorum bu sene hazırlık bitti. 98liler ile okudum bir sene. Yaş konusuna benim gibi takılı kalırsan işin iş. Çok ilginç tecrübeler ediniyorsun 2002 dünya kupasını okulda izlememişler düşünebiliyor musun

ben 97'liyim 98'li bırak 98'i 97'lilere tahammül edemiyorum, siz nasıl ediyorsunuz?

Başka şansım yok mecbur okumalıyım. Jenerasyon farkı hissediliyor tam ergenlik yaşı. Zaman ile idare etmeyi öğreniyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgms123

Yani sanmam pek 30 yaşında bilkent kazandığı için tekrar uniye başlayan tanıdığım var adam taşradan mezun iş bulamıyor kaç yıldır 2-3 yıldır çalıştı didindi bilkent de müh kazandı tekrar başlıyor. Hayat benim hayatım kimseyi ilgilendirmez diyor.

ooo süper bende bilkente gidecem allahın izniyle hedef orası 97 liyim o abiyi bulmak isterim
    yaptığı büyük iş
  • Okuduğum bölümde 11 kişi önceden bi üniversite okumuş. Tekrar okuyorlar. Bazıları da okudukları bölümü bırakıp gelmiş. Yaşları büyük yani. Çok da takılacak bi durum yok bence.
  • yani o nesil ilginç mesela ben 94 lüyüm bizim sınıfda 90 lılar vardı anlaşabiliyorduk ama 94 lü biri 98 li ile anlaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgms123

Yani sanmam pek 30 yaşında bilkent kazandığı için tekrar uniye başlayan tanıdığım var adam taşradan mezun iş bulamıyor kaç yıldır 2-3 yıldır çalıştı didindi bilkent de müh kazandı tekrar başlıyor. Hayat benim hayatım kimseyi ilgilendirmez diyor.

ooo süper bende bilkente gidecem allahın izniyle hedef orası 97 liyim o abiyi bulmak isterim
    yaptığı büyük iş

Hayırlı olsun bakalım şimdiden. Adı kemal soyadını vermiyim izinsiz :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.