Şimdi Ara

Üniversiteye başlayanlara bir uyarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene ben de üni yeni girmiştim neyse bikaç ay sonra yurtların önünde okuların etrafında sağda solda kitap satmaya çalışan adamlara rastladım ve muhtemelen sizde.
    Bikaç eleman vardı ben kitaplara bakmak için durmuştum elemanlar şöyle bir söylemi vardı 3set alırsan 3set hediye ama bu tamamen yalan o kitapları internetten daha ucuza temin edebilirdim işte eşek kafa..
    1500 tl bu kitaplara gömdüm.
    tam alırken istemiyorum dedim ama formları doldurmaya hemen başlamışlardı ve yapamazsın artık dediler.
    bir de şöyle bir hinlik yapıyolar paketi açtırıyolar o paket açılırsa iade edilmiyor.

Tamam fiyat önemli değil arkadaşım diyenler varsa da kitaptaki çeviriler çok saçma ve yazım yanlışları mevcut. Ben uyarımı yaptım.
    Böyle bişey olursa bunları düşünürsünüz...

• aynı durumu lisede yaşamam peki:D bi avmde karşıma çıktılar kitaplara aşırı düşkünüm mantıklı geldi o an bi düşüneyim dedim. cayma hakkınız var diyip üye yaptılar ama telefonuma ücretsiz yararlanmam için indirdikleri uygulama meğer cayma hakkımı elimden alıyormuş... yine verirdim o parayı ama yayınlar bilindik olmadığı için vazgeçtiğimi söyledim ve o uygulama durumunu öğrendim. tartışma vs ama işin peşini bırakmadım tüketici haklarına şikayet ettim dilekçeler yazdım ve haklı bulundum bu konu hakkında mağdur olan çok kişi varmış ayrıca geri bildirimlerinde bundan da bahsetmişler. sözleşmem de feshedildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet öyle olanları okudum ben de bunu satın alınca neyse.
    Ben şimdi okuyorum ama yine de başkaları bu duruma düşmesin daha uygun kitaplara sahip olunabiliyor en azından üni kütüphanesi iyi bir yer olabilir.
  • azimlibirisii kullanıcısına yanıt
    amaçları sadece kitap okutmak olsaydı bu tarz küçük numaralara girmezlerdi çok kötü... konuşanların tatlı diline inandık ah ah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay anam vay neler dönmüş serhat ya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up herkes görsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.