Şimdi Ara

Üniversiteye Başlayan Bir Kızda.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bulamıyorum işte. 6 ay oldu. Sap sap takılıyorum. Bir şeyler paylaşabileceğim düzgün bir insan arıyorum. Gelsin evime , kalsın bende. Yemeğimizi yapalım , koyalım filmimizi izleyelim , uyuyalım. Böyle bir kız arıyorum çok mu ya . Bu da mı gol değil ulan ha bu da mı gol değil

Ben 4-5 ay kadar bu şekilde kızla takıldım.

Onlar bizim eve geliyordu biz onların evde falan kalıyorduk uzun süre boyunca.

Ama şöyle bir olay var kızla ne kadar iyi geçinirsen geçin yanında,evinde ruh hastası bir hatun varsa o ilişki yürümüyor.

Arkadaşı gazlarda gazlar bunu bu da gelip yok sen beni sevmiyosun,yok senin amacın farklı cart curt muahbbetleri yapar sende dayanamayıp işi bitirirsin.

Dikkat et yani seçerken böyle salak arkadaşları olmasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

@tatbkath ;

Aynen ben de bu durumdan muzdaripim. Dün ev arkadaşımla kavga ettim. Çok egoistmişim ben. Bilmem neymişim.

Okulda da arkamdan böyle dalda dümen muhabbet dönüyordur kesin. Çünkü lisede de böyle oluyordu. Bakımlı - düzgün giyinen , şık olmaya çalışan ve kibar konuşan biriyimdir. Genelde isim ezberleyemem. Zaten fakülteye yeni geçtim. Kızlar bir kağıt uzatıyor al Uğur imza at falan diye. Ben de isimlerini bilmediğimden eyvallah hacı deyip alıyorum. Konuştuğum bir kaç düzgün insan vardı şimdi selam vermez oldular. Ama ben de 1 haftadır onlara selam veremiyorum. Gelir durumu iyi olan bir tayfa ve bir kız grubu var. Sürekli bir yerlere çağırıyorlar ve gidiyorum. Şu beni artık takmayan tayfaya merhaba bile diyemedim geçen hafta. O yüzden cephe aldılar sanırsam. Beni de zengin falan biliyorlar heralde anlamadım gitti.

Bende kavga falan filan olmuyo işte dışardan bakınca öyle algılıyolar nedense artık.

Bu arada benim isimde Uğur.

İsimle de had safhada alakalı olabilir.

Ben çünkü normal bi kişiliğe sahip Uğur tanımadım.(Kendimde dahil.)

O gruplaşma muhabbetlerine gelince zamanla oturuyor onlar o ona selam vermiyo bu buna selam vermiyo falan filan ama grup toparlama,liderlik yeteneğin varsa o kargaşanın arasından doğru düzgün insanları eleyip onlarla ortam kurabiliyorsun.

3'ü 5'i ortaya koyup birşeyler yapmaya çalışıyorsanız zaten ister istemez samimi bir ortam oluşuyor.

Bu arada ben de Kocaeli'liyim. Bu kadar mı benzerlik olur .

Demek istediğini anlıyorum hocam. Ama şu sıralar bir sevgili lazım bana. Ve bende hafif obsesiflik var. Taktım mı takıyorum. Şu sıralar tek derdim bu yani.

@@Majesty ;

Sonra sınıfta adım yavşağa çıkar. Birinin bana yanaşması lazım. Çok az erkeğiz ve dedikodusu bol olur bir çok kişiye yazarsam. Arkamdan yavşak derler. Herkese " çok güzelsin " falan diyen el kol atan bir embesil var sınıfta. Çocuktan nefret ediyorlar.

Aynen bende 2 haftadır bu konuya taktım. 50 kız 50 erkek falan var sınıfta. Ben sunu anladım ''Aradıgın bi seyi kesinlikle bulamıyosun''.

Sınava hazırlanırken bu yıl kimseyle cıkmıcam dedim kendi kendime ve 2 kisiyle cıktım. Birine gercekten asık oldum ayrılalı 5 ay olmus hala üzülüyorum.

Simdi okul Üni. basladı. Kız bulma arayısındayız haliyle. Ama olayları akısına bırakmak lazım bazen. Tam 5 gündür gözüme kestirdigim bi kızla tanısmak için cabalıyorum. Yarın 6.gün olacak bakalım. Yine tanısamazsam Ptesi'ye kalacak iş. Kız öyle havalı bi tip degil,orta halli. Ama grup halinde geziyo. Bende karsılarına cıkıp merhaba diyemiyorum.

Sende akısına bırak bence. Gerci olmuyo kendimden biliyorum. İlla olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Tam 5 gündür gözüme kestirdigim bi kızla tanısmak için cabalıyorum. Yarın 6.gün olacak bakalım. Yine tanısamazsam Ptesi'ye kalacak iş. Kız öyle havalı bi tip degil,orta halli. Ama grup halinde geziyo. Bende karsılarına cıkıp merhaba diyemiyorum.

Lise 2 deyken böyle bi olay vardı gecen facede gördüm yine düşündüm bi ama kaç yıl olmuş boşver dedim

Bence yarın bitir işi yoksa yarın yarın diye benim gibi 1 sene geçirirsin

hay kafama kız da havalı bişey değildi cok da güzeldi hala güzel

• @Majesty

En yakın arkadası buna demis ki; Tam hayalimdeki sevgili,tam senin tipin,ne güzel. Ve bunun en yakın arkadası da bana asık olmustu. Araları falan bozulmustu. Daha ne olsun abicim yav anlamadım gitti. Farklı illerdeydik büyük ihitmalle ondan bitti. Neyse.

@Johnny Bravo

Beni anlatmıssın aynı. Ne var şöyle kızla çok yakın olsak. Bu kış gününde kızla çıksak gülsek,eglensek,kafeye gitsek. Sinemaya gitsek,sarılsak birbirimize. O bize asık olsa biz de ona. Sınıfta herkes ne kadar sevdigimizi bilse. Ayrı oturdugumuzda ''noldu,küstünüz mü'' deseler. Derslere birlikte girip,çıksak. Her seyi bilikte yapsak.

Yok mu böyle bi kız yav.
  • Oldu o zaman ben kalkıyım

Konu tuttu sonra zor kalkıyorum sabah

Hadi iyi geceler size

Not:Demin düşündüm Dh hep böyle olsa nerde o eski günler diyerekden şimdi sabah olacak yine çoluk-cock kıymetini bilin bu saatlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Tam 5 gündür gözüme kestirdigim bi kızla tanısmak için cabalıyorum. Yarın 6.gün olacak bakalım. Yine tanısamazsam Ptesi'ye kalacak iş. Kız öyle havalı bi tip degil,orta halli. Ama grup halinde geziyo. Bende karsılarına cıkıp merhaba diyemiyorum.

Lise 2 deyken böyle bi olay vardı gecen facede gördüm yine düşündüm bi ama kaç yıl olmuş boşver dedim

Bence yarın bitir işi yoksa yarın yarın diye benim gibi 1 sene geçirirsin

hay kafama kız da havalı bişey değildi cok da güzeldi hala güzel

Amacım sadece tanısmak. Ama 150 kisi birden cıkınca bırak kızı kendimi bulamıyorum.

2 haftadır derste not tutmuyorum ulan,sırf kızdan almak için notları. Daha kitap bile almadım,birlikte alırız diye.

Güya fotokopi cektircez,sonra kıza biseyler içmeyi teklif edicem. Sonra da zaten merhaba selam derken muhabbet ilerler diye düsünüyorum ama.

4-5 kızın arasına dalıp da merhaba kızlar isimler neydi sizin diyemem. Ve özellikle o kızı gösterip, ''şu arkadastan fotokopi alacam ama mahsuru var mı '' denmez ki. Kız der sapık mısın nesin lan niye illa benden istiyon.

• quote:

@Majesty

En yakın arkadası buna demis ki; Tam hayalimdeki sevgili,tam senin tipin,ne güzel. Ve bunun en yakın arkadası da bana asık olmustu. Araları falan bozulmustu. Daha ne olsun abicim yav anlamadım gitti. Farklı illerdeydik büyük ihitmalle ondan bitti. Neyse.

@Johnny Bravo

Beni anlatmıssın aynı. Ne var şöyle kızla çok yakın olsak. Bu kış gününde kızla çıksak gülsek,eglensek,kafeye gitsek. Sinemaya gitsek,sarılsak birbirimize. O bize asık olsa biz de ona. Sınıfta herkes ne kadar sevdigimizi bilse. Ayrı oturdugumuzda ''noldu,küstünüz mü'' deseler. Derslere birlikte girip,çıksak. Her seyi bilikte yapsak.

Yok mu böyle bi kız yav.

Çok beklersin...

Arkandan o biçim dedikodu döndürüyorlar.

Herkes bir kuyu kazma peşinde ve sınıflarda gruplaşmalar olduça millet anca birbiri hakkında dedikodu döndürüyor.

Ha ancak yakın arkadaş çevreniz bu sözleri söyler,gerisinin dedikoduları da bir şekilde kulağına gelir,bilirsin yani dönen dolabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 8 Ekim 2010; 4:07:31 >

• uzun zamandır olmayan güzel bi konu allah herkezin gönlüne göre verir inşallah herkezin yanına uygun insanlar nasip eder amin
  • üzüm üzüme baka baka kararır
  • @tatbkath

Sıınıfta kızlarla çok samimi olan birinin arkasından nasıl ki y.sak diyosak, bu da o hesap. Eger o cocugun en yakın arkadası olsak. ''Ya olum sen de aslında y.saklık var biraz'' diyemeyiz suratına.

Çok süslü,püslü bi kıza havalı dersin onunla yakınlasmazsın bile ama çirkin bi kızın da inanılmaz burnu havadadır asla bilemezsin.

2 örnek de var sınıfımda. Bi tane kız var bildigin çirkin,ama her gün baska bir erkekle oturuyor,konusuyor. Bu sogukta bile etek giyiyor. Bugün saydım 8.etegini giydi.

Bunun tam tersi inanılmaz güzel bi kız var, sarı saclı,mavi gözlü,bebek tenli. Bu kızın da takıldıgı 2 arkadası var daha hiçbir erkekle konustugunu,çok süslendigini görmedim.

Simdi içimden diyorum ki bi kız sadece işveli oldugu için,etek giydigi için begeniliyor. Diger kız inanılmaz güzel birisi,işvesi yok,etek giymiyo diye kimse bakmıyo bile. Zaten sarı saclı,mavi gözlü deyince hepinizin zihninde nasıl bi kız oldugu canlanmıstır.

Benim eski sevgili de böyleydi,asırı işveli. Sevdigim için ayrılamıyodum da en sonunda anlasamadık ayrıldık. Her gün boynuz yedgimi hissediyodum yok böyle bisey yav. Bütün erkeklerle konusuyodu,yanlarına oturuyodu. Ulan oturma,konusma diyodum. Onlar yakın arkadasım hepsinin sevgilisi var zaten falan filan bahaneler söylüyodu.

Ahh Ahh dedikodu dedikodu kuru iftira

• uğur sana karı kız yok kır dizini dön önüne
  • bi cok çirkin kız görüyoruz acık giyiniyorlar mini etek falan herkesi arkasından dönüp bile baktırıyorlar sonra kendilerini bişey sanıyolar onlarda farkında öyle giyinmese suratına bakan olmıcak yani kendi lehine ceviriyorlar..güzel kız zaten farkındadır ve zaten güzelliği için değil kendisini sevicek birini arıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

uğur sana karı kız yok kır dizini dön önüne

Var işte

Bulunca yazacağım buraya beyler. Siz de habersiz bırakmayın. Hatta ayrı bir topic açabiliriz
  • quote:

quote:

Konu başlığıyla uyumlu olarak harbiden bi kendine bakım bi makyaj bi rukuşluk aynı zamanda

Bir de aile baskısı gören kızlar daha bir açılıyor

Bugün başımdan geçen olay

2 güzel çıtırm kızlar hani yalan yok şimdi (en fazla lise 3 lise 4 )

Biriyle kesişiyorum aralarında geçen muhabbet bu ;
    bu soğukdada bir araba olsa iyiydi

Bana da " şimdi araban olsa ne güzel sahile inerdik " diyen kız oldu yemek yerken. Babanın evinde her gün arabaya biniyorsun di mi zaten. Hey allahım nelerine düştük ya

Taksiye binseydiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

quote:

Konu başlığıyla uyumlu olarak harbiden bi kendine bakım bi makyaj bi rukuşluk aynı zamanda

Bir de aile baskısı gören kızlar daha bir açılıyor

Bugün başımdan geçen olay

2 güzel çıtırm kızlar hani yalan yok şimdi (en fazla lise 3 lise 4 )

Biriyle kesişiyorum aralarında geçen muhabbet bu ;
    bu soğukdada bir araba olsa iyiydi

Bana da " şimdi araban olsa ne güzel sahile inerdik " diyen kız oldu yemek yerken. Babanın evinde her gün arabaya biniyorsun di mi zaten. Hey allahım nelerine düştük ya

Taksiye binseydiniz..

Oldu canım

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

bugünkü garip olayı anlatayım esasında çok da garip değil neyse

derse geç kaldım 1 saat kapıya geldim göz ucuyla kapının camından sınıfı gözledim full doluydu sonra hemen yanımda bir kız belirdi derse girecek misin dedi yok dedim durdum biraz ders şu şu dersi mi dedim evet dedi baktı camdan hocaya çok da
    gerekli bir şeyler anlatıyor sanki dedi bende hadi girelim o zaman dedim (arada hafif kızı da süzdüm ^^) önden baylar dedi
    bende tamam dedim gelicen ama dimi dedim o da evet dedi gülümsedi sonra garip bir şekilde arkamı sıvazladı zaaaaaa:D
    garip değil ama sanki okşama mı desem mıncıklama mı desem ne desem sonra derse girdik sınıf 60 kişi 3 tane kız var tabi ben kızla beraber girdim sınıfa ^^ zaaaaaa:D derste pek muhabbet etmedik ders sonunda gız şu şu dersin 2 si mi dedi bende evet dedim 2. sınıf dersi dedim oleyyyyyyyyy dedi daha 1. sınıfta imiş kodları karıştırmış sonra gitti işte diğer dersi almaya

özet olarak:öss den veya başka yerden gelen bir kız direkt olarak erkek hayallerini gerçekleştirmek ister, bu durum
    ileriki yıllarda ya azalır yada motor halini alır bu durum^^ mesela kız yeni olmasaydı sırtımı okşamazdı ohhş^^

• niyete göre kız abicim. eğer niyetin yemek, içmek, seks ise ona göre kız giriyor hayatına.
    niyetin ciddiyse ona göre kız çıkıyor karşına.
    eğlenilecek kızla evlilik, evlenilecek kızla ile eğlence düşünme. ben bu hataya çok düştüm.
    hayatımda birinin çok ahını aldım her kıza aynı düzeyde yaklaştığım için.
    Tanrı affetsin...
  • Üniversite ile alakası yok. Lisedeyken bir yerlere giderken makyaj yapan üniversiteye giderken de yapıyor işte. Ama üniversitede kız için zorunluluk gibi bir şey oluyor sanırım yani herkes yaptığı için yapıyorlar.

Bizim üni.de vize, final zamanları kimse saçına başına dikkat edemiyormuş.
    O yüzden sınav haftalarında kızların yüzüne bakamıyoruz diyorlar üst sınıflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

niyete göre kız abicim. eğer niyetin yemek, içmek, seks ise ona göre kız giriyor hayatına.
    niyetin ciddiyse ona göre kız çıkıyor karşına.
    eğlenilecek kızla evlilik, evlenilecek kızla ile eğlence düşünme. ben bu hataya çok düştüm.
    hayatımda birinin çok ahını aldım her kıza aynı düzeyde yaklaştığım için.
    Tanrı affetsin...

bu dediğin çok kötü işte 1 kişinin hayatını mahvetmek ne kadar acı verici harbi berbat 1 durum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.