Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEYE BAŞLAYACAKLAR İÇİN KYK BURSLARI VE KREDİLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
14
Favori
7.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem Kyk bursu alıyorum, hem de Kyk yurdunda kalıyorum. Sorularınızı alıntı yaparak sorabilirsiniz, mümkün olduğunca cevaplanmayan çalışırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • solam kullanıcısına yanıt
    mesela burs almaya başladığımız 1. ayda ilk 3 ay bursunu peşin verdikten sonra 2. ve 3. ay 425 tl burs verilmiyor mu ?
  • prlk kullanıcısına yanıt
    karşılıksız versiyonu işte tamamen burs oluyor yani beri ödemiyorsun , karşılıklı çıkarsa geri ödüyorsun
  • 4 kardeşiz babamın üzerine kayıtlı arabadan başka bir şey yok çikar mı acep ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem yurt hem burs ikisi bir arada oluyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela krediyi alıp üni bittiği anda yurt dışına kaçsan pılını pırtını toplayıp acaba sonra neler döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

ben hali hazırda kyk kredisi alıyorum . bu yıl sınava hazırlandım ve bölüme giricem . kyk kredimin devam etmesi için ne yapmam lazım bilginiz var mı ?

bildiğim kadarıyla devam etmiyor ama öğrenirsen hjavber veirr misin
  • başvuruyu nasıl ve nereden yapıyoruz?

• bi de hocam ben geri ödemeksizin bisey almqk istiyorum ona ne diyorlar simdi karsiliksiz burs mu diyorlar

• Bu krediye nasıl başvuruluyor uniye kayıt yaptırdıktan sonra mi?

• kyk ya başvurmadan önce sigortalı bir işte çalışırsam burs veya kredi almamda sorun olurmu?
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    aynen karşılıksız
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    e devletten
  • Hocam belirli bir başvuru dönemi var mı? E devlet şifremi hemen alıp yapabiliyor muyum yoksa ?

• Kardeşim öncelille burs 425 tl. Burs yazdığın ekonomik ve ailevi kriterlere göre belirlenir tabi işin içinde bir de şans var. Burs çıkmasa bile kredi çıkıyor kişiye.

• Iamgroot kullanıcısına yanıt
    Sigortalı çalıştığın işin süresi vardı sanırsam, o süreyi geçince burs çıkmıyordu. Sen gene de bir internetten kurallarına bak.

• adsızdoktor A kullanıcısına yanıt
    şimdi değil,zamanı var,üniversite açıklansın hele nereye gideceğin,ona göre
  • Tutunacak dal kalmaması lazım vermeleri için

• Maddi durum felan hikaye. Bir arkadaşıma "evi arabası bilmem neyi olan" ilk senesinde direk kyk yurdu çıktı. Bir diğerine ise kyk bursu yani bu işler çok da maddi duruma bakmıyor söyleyeyim.

He şöyle bir şey de ekleyeyim ilk sene başvurdunuz kredi çıktı çok ihtiyacınız yoksa almayın ikinci sene tekrar başvurun bu sefer kyk bursu çıkma ihtimali daha yüksek. Bana öyle çıktı mesela ikinci senemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyls1

mesela burs almaya başladığımız 1. ayda ilk 3 ay bursunu peşin verdikten sonra 2. ve 3. ay 425 tl burs verilmiyor mu ?

Yok hocam oyle değil. 2016 senesinden itibaren yeni bir karar ile aralık ayında burs verilmey başlandı ve önceki 3 ay peşin verildi. Yani ekim, kasım, aralık birlikte aralık ayında verildi. Sonra ocak ayından itibaren aylık 425tl olarak devam etti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.