Şimdi Ara

Üniversitenin Liseden Farkı Yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cool Storm

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Belki espiriler gercekten komiktir ve sen kasinti bi tipsindir. Olgunluk tum gun en arkada put gibi oturup kimseyle konusmamak degildir.

Olgunluk teriminin senin bakış açından tanımını bekliyorum.

Kisinin belli olaylara karsi verdigi tepkinin ve dusunme seklinin yasitlarininkinden daha oturakli ve mantikli olmasi.
    Bence olgunlugun tanimi budur. Mesela birisi sana yolda yururken omuz atinca o kisiyi dovmeye calisiyosan olgun degilsindir. Veya belli durumlari kabullenemiyorsan yine olgun degilsindir.
    Espiri yapmakla olgun olmanin pek alakasi yok. Bak mesela cem yilmaz da espiri yapiyor o zaman cem yilmaz hic olgun biri degil diyebilir miyiz?
    Ogretmenlerin ve sinif arkadaslarin o espirilere guluyorsa espiriler buyuk ihtimalle komiktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Unide oyle seylermi var ya espri falan derste

• quote:

quote:

quote:

Belki espiriler gercekten komiktir ve sen kasinti bi tipsindir. Olgunluk tum gun en arkada put gibi oturup kimseyle konusmamak degildir.

Kisinin belli olaylara karsi verdigi tepkinin ve dusunme seklinin yasitlarininkinden daha oturakli ve mantikli olmasi.
    Bence olgunlugun tanimi budur. Mesela birisi sana yolda yururken omuz atinca o kisiyi dovmeye calisiyosan olgun degilsindir. Veya belli durumlari kabullenemiyorsan yine olgun degilsindir.
    Espiri yapmakla olgun olmanin pek alakasi yok. Bak mesela cem yilmaz da espiri yapiyor o zaman cem yilmaz hic olgun biri degil diyebilir miyiz?
    Ogretmenlerin ve sinif arkadaslarin o espirilere guluyorsa espiriler buyuk ihtimalle komiktir.

Hocam Cem Yılmaz'ın işi bu ve bunu şov olarak yapıyor. Üniversitedeki her şeyi şakaya dönüştürme programına dahil kişilerle Cem Yılmaz'ın ne alakası var?

Üniversiteye eğitim görmek için gidiyoruz, 3-4 şaklabanın rezilliklerini izlemek için değil. Eğer onların işleri buysa, kampüs dışında istedikleri dozda bu işlerini uygulayabilirler.

Kimse, ders ortasında konsantremi bozma cüretine sahip olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Alttan birkaç dersin olsun gör olgunluğu

• Her sınıfta klasik tipler vardır ilk tip senin karşılaştığın tarzda insanlar hocanın dediği her boka laf ekleyerek espri yapmaya çalışırlar genelde de sınıfı güldürürler ne kadar saçmada olsa.

Bir başka tip ise kitapta yazan şeyi sesli olarak hocaya söyler sanki derse katılıyormuş gibi hocaya yağlama yapan tip. Kesinlikle her sınıfta vardır bu yüksek ihtimal kız olurbazı durumlarda erkek olduğuda görülmüştür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Cem Yılmaz'ın işi bu ve bunu şov olarak yapıyor. Üniversitedeki her şeyi şakaya dönüştürme programına dahil kişilerle Cem Yılmaz'ın ne alakası var?

Üniversiteye eğitim görmek için gidiyoruz, 3-4 şaklabanın rezilliklerini izlemek için değil. Eğer onların işleri buysa, kampüs dışında istedikleri dozda bu işlerini uygulayabilirler.

Kimse, ders ortasında konsantremi bozma cüretine sahip olamaz.

Espiri yapip senin dikkatini dagitmaya nasil curet ederler!? Cok ayip gercekten.
    Cok fazla abartmiyo musun? Eger bu kadar cok rahatsiz oluyosan git o kisilere soyle, bi dahaki sefere espiri yapmasinlar. Yanliz dikkatli ol, onlara da bu egoyla gidersen seni pek kaale almazlar

• ben bu adamı blokluyorum derken yanlış yapmadığımı biliyordum işte
  • Üniversitenin 2. haftası ve değişen bir durum yok. Üstelik bu sorun artarak devam etmeye başladı. Bu sorunla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.

• quote:

Üniversitenin 2. haftası ve değişen bir durum yok. Üstelik bu sorun artarak devam etmeye başladı. Bu sorunla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.

Yaklaşık 2. aydayız ve durum bu, ayrıca ortamdan aşırı sıkıldım. Bu duruma karşı önerebileceğiniz bir taktik, fikir vs. var mı arkadaşlar?

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Kardes bi bucuk ay nasil dayandin

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

Kardes bi bucuk ay nasil dayandin

Olduğu kadar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.