Şimdi Ara

üniversitenin açılması için imza topluyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nihayet beynini kullanabilen birisine denk geldik. Ben istiyorum ki insanlar hasta olup sürünmesin, vermek istediğim mesaj bu. Mesele ölüp ölmemek değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 iq luk forumdaşım, istisnalar kaideyi bozmaz. Ölüm oranı azsa ağır hasta vakası da az olur, bunu düşünmüş müydün?

    Kurunun yanında yaş da yanar, 10.000 kişiden 1 inde sıkıntı çıkacak diye okullar kapalı tutulamaz. O zaman aynı şeyi grip sezonunda da yapacaksın, grip sezonunda da atıyorum 30.000 de 1 kişide sıkıntı çıkar ama çıkar onu ne yapacağız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 3 Eylül 2020; 14:40:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karman121

    Şu üniversite öğrencilerine iftira atanlar, öğrencilerin açılmasını istemesi gayet normal değil mi bu sadece Türkiye'ye özel değil, İngilteredeki arkadaşlarım da istiyor ki çoğu hibrit açılacak, Avusturyadaki arkadaşım da istiyor,Alman olan da.Tek bu ülkeye özel olan sizin iğrenç iftiralarınız ve tavırlarınız,rezilsiniz.İngilteredeki arkadaşıma tıpları bile online düşünüyorlar dediğim de siz kafayı mı yediniz diye tepki verdi zoomdan mi çalışacaklar diyip dalga geçti adam çevre bilimleri okuyor ve üniversitesi açılıyor.
    ne iftirası la ben de öğrenciyim
  • dugers kullanıcısına yanıt
    +++

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cheers darlin

    30 yaş altı covid ölme oranına bak sonra boş yapma ne diyeyim
    annen babana bulaştır da onlar mı ölsün?
  • Yazdıklarının kaynağı şimdi belli oldu o zaman.Kişinin fikri neyse zikri de odur.Sen bu kafadasın diye her öğrenciyi kendin gibi sanma,kesin yatarak not kasmak kolay gelmiştir sana keyfin bozulmasın tabii hem yat hem de not kas oh mis paşama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı şehirde nasıl bulaştırayım.

    Fakat okullar açılmazsa aynı evde kalmaya devam edersem evet bulaştırma ihtimalim var. Çünkü bakkala-markete gidiyorum. Okulların açılmaması benim için daha büyük risk taşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Ölüm oranı azsa ağır hasta vakası az olur diye birşey yok.Ağır hasta vakalar sonu her zaman ölümle değil Vücutlarında çoğunlukla kalıcı hasarlarla bitiyor.Özellikle karaciğerlerinde kalıcı hasar ortaya çıkıyor.O küçük beyninle bana burda ders vermeye kalkma.Rezil rüsva olursun.Ve evet 10.000 kişiden 1 kişide sıkıntı çıkaçak diye üniversiteler online eğitime döndü.Aynı şekilde liselerde online eğitime dönecek.
    Senin fikirlerinin hiçbir önemi yok.Havlamaya devam et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grip için de online eğitime döneceksin o zaman. 8 iq diyince nasıl da zoruna gitmiş nasıl da kudurmuş hahahahahahaha. Liseler örgün eğitim yapacak, dünyanın çoğu gibi. Kudurmaya devam et

    1000 kişiden 800 ü ağır hasta fakat 1 i ölüyor evet. Saymayı baştan öğren sonra gel forumda yaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Körler sağırlar birbirini ağırlarken neyseki üniversitenin sadece eğitimden oluşmadığını bilenler gelmiş. Madem uzaktan okumak istiyorsunuz açık öğretimden devam etseydiniz o zaman. İnsanlar dereceye girmek için kaliteli üniversitelere gitmek için sabah akşam ders çalışıyorlar ve emeklerinin karşılığını alabilmek için o üniversitenin herşeyinden faydalanmak istemeleri gayet doğal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 3 Eylül 2020; 15:54:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EthanCarter III

    Körler sağırlar birbirini ağırlarken neyseki üniversitenin sadece eğitimden oluşmadığını bilenler gelmiş. Madem uzaktan okumak istiyorsunuz açık öğretimden devam etseydiniz o zaman. İnsanlar dereceye girmek için kaliteli üniversitelere gitmek için sabah akşam ders çalışıyorlar ve emeklerinin karşılığını alabilmek için o üniversitenin herşeyinden faydalanmak istemeleri gayet doğal.
    çalışmasın türkiyede çalışarak mühendis olunur ama okumamış fabrika sahibine worship yaparsın
    sen 4000 kazanırsın fabrika sahibi 100000 kazanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 3 Eylül 2020; 15:2:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Started_With_FX5200

    çalışmasın türkiyede çalışarak mühendis olunur ama okumamış fabrika sahibine worship yaparsın
    sen 4000 kazanırsın fabrika sahibi 100000 kazanır

    Alıntıları Göster
    Sen okuma o zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın zikri neyse fikride odur sözü o kadar doğru ki bilinç altın dışarı kusmuş bunu insanların bilinç altını incelemek ve hayat potansiyelini ortaya çıkarmak çok basit.
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Senin gibi varoş mahalle sümüklü velediyle işim olmaz.Senin dediğin herşeyin tersini hükümet yapıyor.Grip olursada hükümet online yapacak.Senin fikirlerinin bir önemi yok.Bim poşeti kadar değerin yok.Varoş hayatında sana başarısızlıklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Bu elemana biraz önce yks bölümünde takılan bir velet demişlerdi. Sinirinizi bozmayın bunun için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

    Bu mesaj silindi.
    Hocam sosyal medyadaki ağlak tayfayı güzel özetlemişsin. Twitterda bakıyorum her post altına online istiyoruz yazan profiller 3 ay önceki postlarında ganolarını nasıl 2den 3e çıkardığını falan paylaşmış
    Online eğitim isteyenlerin yarısı hayatsız bunu bir kere yazalım. Okulda insan içinde olmaktan korktukları için güvende hissettikleri aile evinde yatarak ders alsın istiyorlar. %40ı da ortalaması bok gibi olup online sınavı kopyayla çözerek ortalama yükselten insanlar. Bu insanları da çok tanıyorum mezun olan arkadaşlarımdan bizzat duydum adam diyor ki "aga online sayesinde mezuniyet ortalamasını 2.10dan 3.10a çektim süper oldu". Ben ne yaptım? Ne yapacağım 3.20 olan ortalamayı 3.00a düşürdük. 85 alıp DC aldım. Kopyacı team sağolsun çan allah katına çıktı.

    Her neyse, kalan %10da gerçekten hastalıktan korkanlar. Bunlara bir şey diyemem geçerli bir sebepleri var en azından.

    Ben şuanda da ortamımdayım, bütün arkadaşlarım öğrenci evinde ben dahil. Gezip tozuyoruz buradakilerin bahsettiği ortamdır, aileden uzaklaşmaktır vs. her birini de yaşıyoruz ama yine de okullar yüz yüze olsun istiyorum. Çünkü benim için eğitim daha önemli, kim ne hak ediyorsa o notu alması daha önemli. Dönem online olursa ben yine öğrenci evimde kalacağım, yine ailemden uzakta olacağım, yine ortamlarda gezeceğim. Online eğitim bunlara engel değil ki.

    Aylardır evden çıkmayarak virüsü bitireceğini düşünen pollyanna tayfa da bir garip. Ananız babanız çalışmıyor mu yahu? Hepinizin ailesi emekli mi? 6 aydır toplu taşıma kullanmadınız mı? Çok garip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 3 Eylül 2020; 22:48:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

    Bu mesaj silindi.
    Hocam bizim yardım grupları açılıyor ve bunlar hocaların olduğu gruplarda bile paylaşılıyor. Eğitim fakültesi bir de ya. Yazık yemin ederim yazık. Öğretmen olacak bu insanlar bunları gördükçe ben utanıyorum.
    Süt ürünleri vs gibi acayip bölümler okuyan 3-4 arkadaşım var. Bursa'ya geldik görmeden olmaz bahanesiyle buluştuk, adamlar o kadar mutlular ki anlatamam. Şükür namazı kılacaklar resmen dönem online oldu diye. Bir kopya düzeneği kurmuşuz var ya diye başladı muhabbet en son ortalama 3e çıktı falan duyunca bir şey diyemedim. Bu adamlar okula gitmeyen insanlardı normalde.

    Evde ne derse ne de sınava odaklanamıyorum ben. Olmuyor yani yok. Sınıfta dersi dinlememiş olsam bile anlatılanların yarısı aklıma kazınıyor ve dersleri zorlanmadan, 1 saat falan not okuyarak yüksek harf notuyla geçiyorum çoğu zaman.
    Ben 4-5 kere şehirler arası yolculuk yaptım İstanbul, Bursa, Tekirdağ. Gezdim tozdum, ki hala da arkadaşlarla neredeyse her gece oraya buraya gidiyoruz. Yemin ederim ki bütün mekanlar full çekiyor. Normalde yılın bu zamanı öğrenci bulamadığınız şehirde herkes kaçmış gelmiş evden. Bir kişi bile hasta olmadı daha. 2 aydır buradayız yani bir de. Bu süre içinde memlekete uğrayan arkadaşlar da oldu üstelik herkesin ailesi farklı şehirlerde yaşıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 4 Eylül 2020; 1:32:52 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.