Şimdi Ara

Üniversiteme Gitmezsem Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi kayıtlı olduğum üniversiteye 2 yıl hiç gitmezsem ne olur? Yoksa sadece 1 yıl mı yapabiliyoruz bu olayı? Kaç yıl böyle gitmeme hakkım var ve kaç yılda okuldan atılma durumu söz konusu olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çavcuv -- 16 Ekim 2015; 17:54:55 >

• Çavcuv Ç kullanıcısına yanıt
    hazırlıkta devamsızlığın bittiğinde zaten devamdan kalıyorsun. sınavlara istesen de giremezsin 1. senede. 2. senede hazırlıkta kalırsan farklı bi öğretim bölümüne geçebilirsin. kısacası atılırsın. ama ana yıllarda atılma kalktı. sadece harç çarpanı konusu geldi diye biliyorum ama emin değilim. bir öğretim görevlisine yada öğrenci işlerine danışman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

hazırlıkta devamsızlığın bittiğinde zaten devamdan kalıyorsun. sınavlara istesen de giremezsin 1. senede. 2. senede hazırlıkta kalırsan farklı bi öğretim bölümüne geçebilirsin. kısacası atılırsın. ama ana yıllarda atılma kalktı. sadece harç çarpanı konusu geldi diye biliyorum ama emin değilim. bir öğretim görevlisine yada öğrenci işlerine danışman gerek.

1.sınıftayım öğrenci işleri bilgi vermedi, bölümüne sor dedi ancak bölümde kime soracağım? Öğretmenler hiç bilmez, danışmanın da bilgisi olduğunu zannetmiyorum.

Araştırdığımda 6 yılda bitirme zorunluluğu anayasaya geçecek diye haberler var ama sonrası yok. Ayrıca dondurma yıl olarak sayılıyor mu, 6 yıldan düşüyor mu? Konu hakkında bilgili hiçbir arkadaş yok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.