Şimdi Ara

üniversitelilerin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    az önce final notumu öğrendim. sene başından beri 1 lere büt kalktı deyip durdular
    şimdi büt var yazıyo nette
    daha hangi sistem uygulanıyo onu bile net söylemiyolar
    bi çan var diyolar bi yok diyolar
    öğrenci işlerine soruyoruz görevli bilmiyorum diyor
    ne olacak bunun sonu bileti aldık kendimizi hazırladık ama ...şimdi gidemicez memlekete
    bu 9eylülde öğrenciyi düşünen bi görevli varmı
    pek sanmıyorum
    ort 70
    notum 65
    ama büt var hani geçiş notu 50 idi
    hepsinin allah belasını versin
    iletişim kuramama ,muhatap bulamama nasıl ünv bura

• Ben de az cekmemiştim bu konuda. Kocaeli universitesinde okuyanlar bilir. Ben okula ilk basladıgımda sistem 1 vize+1 final+1 büt dü. 2. sınıfta sistem 2 vize+1 final+yaz okuluna döndü. aynı sene 2. dönem 2 vize ve 1 final olduktan sonra yaz okulunu kaldırp büt getirdiler.
    3. sınıfta bu kez de 1 vize + 1 final+ yaz okuluna döndü. Sonra yıl sonuna kadar hep spekülasyonlar yapıldı "yaz okulu kalkacak, kalkmayacak, büt gelecek, gelmyecek..." yıl sonunda yine yaz okulu olmadı ve büt oldu. nihayetinde 4. sınıfa geldık. Sistem yine 1 vize+ 1 final+yaz okulu olarak acıklandı. Yıl sonuna kadar yine okulda dedikodular "vize, yaz okulu büt vs vs" yıl sonunda bu kez de hem yaz okulu hem de büt yapılarak müthiş bir ilke imza atıldı allaha sukur mezun olup kurtulduk allah hala okuyanlara sabır versin. cok zordur kou'lü olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 24 Ocak 2006 20:06:28 >

• Vallaha keşke bizimde yaz okulu kalkıp büt gelse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.