Şimdi Ara

Üniversiteli kızlar (emlakçının gözünden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5 yıldır babamın sahibi olduğu emlak ofisinde emlak işiyle uğraşıyorum ''öğrenci kenti'' denilen bir yerde. genelde öğrencilere 1+1 apart daireler kiralıyoruz ve bu konuda bir kaç tespite sahibim.

iç Anadolulunun icra köşelerinden gelen kızlarımızın buradaki durumlarını onlarla aynı okulda okuyanlar dahi benden iyi bilemez.Bu kızlar ilk yıl aileleri ile gelip yerleşim sağlıyorlar ve ailelerinin geri dönmesiyle olağan üstü bir hale bürünüyorlar efendim. öncelikle benim görevim daireyi kiralayıp,elden alınacak kiraları toplamak,bu yüzden bu eve yerleşen kızların ilk ve son hallerini çok net görebiliyorum.
    Kızlarımız aileleri onları yerleştirip gittikten sonra bir den açılıyor erkek arkadaşlarıyla aynı evleri paylaşıyor ve ailelerinin beni aramaları durumunda bu durumu onlara söylemememi tembihliyorlar,bende namus bekçiliği yapmamak adına umursamadan işime bakıyorum tabi.
    Kızlarımızın okulu bittiğinde ise evde unuttukları eşyaları saysam ''burada ne çekmişler'' dersiniz.
    Konunun forum kurallarına uyması açısından daha fazla detay vermeyeceğim,kirayı almak için gittiğim evdeki grup toplantısından hele hiç bahsetmeyeceğim.
    Demem o ki üniversiteyi yurtta değilde ayrı evde okumuş kızlarla evlenirken 2 kez düşünün hatta 3 ü 4 ü zorlayın derim,selametle.

• Detay vermeyeceksen niye açtın konuyu
  • peki bu kadar kız takılıyo hocam biz neden sevgili bulamıyoruz bunu açıklasana üniden hangi kıza yazsak cevap dahi vermiyolar
  • Biliyoruz dayı sağol yine de konu için. 1 sene zor bozulmadan duruyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilseniz kadınlarla sevişeceksiniz ama ilerde maddiyatla,sadık kalırım vesaire ile evlenip düzenli seks yapmayı umduğunuz için bekarete takıntılı tipler haline geliyorsunuz neden çünkü siz ondan önce yapmamışsınız ya da istediğiniz kişiyle hiç olmamış

Dindar olup bekarete önem veren insanlar var ona lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 28 Şubat 2019; 22:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup toplantısını tek başlarına yapmıyorlar erkeklerle yapıyorlar. Ben bırak grup toplantısını kız arkadaşım bile olmadı. Boş yere düşünmeyin kimin temiz iyi olduğunu anlama ihtimaliniz çok düşük. Hele benim gibi karı kız işinden anlamayan biri iseniz yamanır gidersiniz grup liderinden birine

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

peki bu kadar kız takılıyo hocam biz neden sevgili bulamıyoruz bunu açıklasana üniden hangi kıza yazsak cevap dahi vermiyolar
    ben daha çok bu gibi kızların lüks araçlara binip gittiklerine tanık oldum. sevgili oldukları erkekler genelde babadan zengin sakallı nargileci tipler efendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu bilmeyen kaldı mı jsjskskekdkdjz bu forumda ne kadar bakire isteyen varsa patlak biriyle evlenecek hahahaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

ben daha çok bu gibi kızların lüks araçlara binip gittiklerine tanık oldum. sevgili oldukları erkekler genelde babadan zengin sakallı nargileci tipler efendim.

Alıntıları Göster
    Normal araç olmuyomu hocam erkekmi atıyolar eve sürekli ?

• quote:

Normal araç olmuyomu hocam erkekmi atıyolar eve sürekli ?

Alıntıları Göster
    ben mesela kirayı alamaya ne zaman gitsem erkek açıyor kapıyı ve parayıda eve yerleşen kız değil beraber yaşadığı erkek veriyor,sanırım durum gayet açık.
  • Eve erkek atiyolar kizlara bak NAHDHSNDN

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

ben mesela kirayı alamaya ne zaman gitsem erkek açıyor kapıyı ve parayıda eve yerleşen kız değil beraber yaşadığı erkek veriyor,sanırım durum gayet açık.

Alıntıları Göster
    Erkeklerin tipleri nasıl hocam yakışıklımı ortalamamı tipler

• quote:

Erkeklerin tipleri nasıl hocam yakışıklımı ortalamamı tipler

Alıntıları Göster
    sakaldan yüzlerini görebilirsen tarif ederim bir gün.
  • Bu öğrenci şehri dediğin yer Alanya mı

• Grup toplantısına katılarak dh halkının milletvekili olmak istiyorum. Rozet takarız birbirimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlliedSL -- 1 Mart 2019; 0:30:58 >
  • gerizekali eski nesillerin hatasi. kizim namuslu dursun bisey oldumu haber verin nedir ya. tam bir ortadogu ulkesiyiz. ellerinden tutup eve yerlestiriyolar sanki bebekler ver parasini gitsin kendi halletsin hatta is bulsun calissin

yollama uniye kardesim o zaman benimkiler bile bana bunu yapmaya kalkti
    cok sinir bozucu bisey kazik kadar adama bebek gibi davranan aptal ebeveynlerimiz var ulkecek
  • grup toplantısı ne la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.