Şimdi Ara

Üniversitelerin geleceği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela hep duyarız sözel ve eşit ağırlıkta bazı bölümlerde iş bulmanın zorlaştığı hatta mizah ile eşit agirlikcilara kasiyer dedikleri bile oluyor.

Peki mühendislik için de bu durum böyle mi şu anda

herkesin eleştirdiği bir konu var:Her yerde üniversite olması.

Bu diğer üniversitelerden mezun olan her türlü mühendis kendine iş bulabiliyor mu?
    İstatistiki verilere ya da bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/ust-katlarda-cok-yer-var--161849852

Çok yer var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite balonu gaz kaçırali çok oldu. Şuan tıp mezunları amasiz şartsız atanıyor bunun bittiği gün ki yakındır. Balon direk patlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Bırakayım mı hocam o zaman başlamadan ne yapayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelecekleri yok. Online mooclara dönecek yakında eğitim, şu an için sağabildikleri kadar sağacaklar milleti üniversite yalanı çok iyi para getiriyor. AI şu anda bile hocalardan daha iyi cevaplar verip eğitime destek olabiliyor, zaten herkes hile yapabildiği f2f olmayan her şeyde hile yapıyor, f2f sınavlarda bile telefon çıkarıp chatgpt'ye atıp yapıyorlar.

Internette bedavaya bulabildiğiniz eğitimi binlerce dolara satmaya ne kadar daha devam edebilecekler sizce?

Şu an için, fazla bir alternatifiniz yok, sistemler hala diplomayı sizin en büyük kişisel başarılarınızın üzerinde tutuyor. Tıp gibi bazı mesleklerde diplomasız hiçbir şey yapma şansınız yok, onlar dışındaki alanlar için konuşuyorum. Bunlar benim görüşüm bu arada, katılmak zorunda değilsiniz, ama 20 sene içinde eğitimde ve iş hayatında çok çok büyük değişiklikler olacağının siz de farkındasınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.