Şimdi Ara

Üniversitelerdeki Kızlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
15.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silenforce

    Çok insanla kavga ettim bu forumda da beni kız yerine koyan birisiyle nasıl kavga edicem

    Arkadaşım sen kendi istediğin gibi bir eş bulmak konusunda serbestsin.Kızları biz zorlamıyor veya onların üstüne atlamıyoruz,sizin istediğiniz profilde eş adayı da çok var bu ülkede.

    Alıntıları Göster
    Yalancılarla dürüstleri ayırmanın imkanı pek yok. Kızlar bizi gayet de zorluyor. Diktirerek zorlamış oluyorlar. İstiyorsan konusunu atarım sana




  • İnsanları tanıyabilmek için cinsel olmasa da bir iletişim kurabilirsiniz ve deneme yanılma yolu ile birçok tecrübe edinmiş olursunuz.Güveninizi kazanacak biri bulursanız onunla da evlenirsiniz.Bu iş bu kadar basit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silenforce

    İnsanları tanıyabilmek için cinsel olmasa da bir iletişim kurabilirsiniz ve deneme yanılma yolu ile birçok tecrübe edinmiş olursunuz.Güveninizi kazanacak biri bulursanız onunla da evlenirsiniz.Bu iş bu kadar basit.
    Biz çok gördük öyle kandırılan.
  • kapıcam bitanesini atıcam evime şapır şupur yicem yeter lan artık eve çıktık dişi sinek girmedi eve allah belanı versin sakarya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Puantum

    kapıcam bitanesini atıcam evime şapır şupur yicem yeter lan artık eve çıktık dişi sinek girmedi eve allah belanı versin sakarya
    egmye bildirdim

    artik cezaevinde bir suru oda arkadasin olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hearthland

    Erkek yapınca helal olsun diyip,kız yapınca küfür edende karakter aranmaz.Evet kız da özgür.Ama bu özgürlük anlayışını kendi çıkarları İçin kullanmak da olmaz.Yani bi kız başka bi erkekle ilişki yaşamıştır.Bunlar şu dönemde artık normalleşmeye başladı.Ancak bu kız arkadaşımız arka bahçeyi sulayıp veya farkli yolardan işini halledip benim ilkim sensin diyorsa işte burda sıkıntı vardir.Şu an ilişki yasayip soylemeyen,belli olamaması icin farkli yollari deneyen o kadar çok kiz var ki.Yani dürüst kız çok zor bu donemde.

    Cok uzattim.Diyecegim sey suydu.Bu iş bi yerden sonra küfre kayıyor.Bir nevi erkeklerin birbirine yaptığı hakaret.O yüzden bende kızların erkeklerle ayni evlerde kalmasini dogru bulmuyorum.

    Alıntıları Göster
    Sen kızlarla aynı evde kalma ama kalanı görürsen o kişinin yaşamına müdahale etme yorum yapma, naparsan yap kimsenin yaşamına karışma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    Hanımefendi.Ben kimseye karışmadım.Sadece fikrimi belirtiyorum.Yaranıza bastıysam kusuruma bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puantum kullanıcısına yanıt
    Şehirle alakası yok. Yakışıklıysan nereye gidersen git kız bulursun. 3 senedir İstanbul'da üniversite okuyorum bende de durum aynı. Kafayı yeme noktasına geldim artık ve işin en kötü tarafı da ne biliyor musun? Ne yaparsam yapayım hiçbir kız bulamıyorum. Çok farklı şeyler denedim ama kızlar hep ezikledi beni. Bu durumu kaldıramıyorum artık. Bi 22 yıl daha yaşayamam böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bacım haric isteyen kızlar istedikleri ile yatarcılar toplanmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşını geçmiş 30 erkekten bakir 1 2 kişi anca vardır.25 yaşını geçmiş 30 kızdan 5 6 tane bakire vardır.Aslında kızlar demeli namuslu erkek kalmsmış diye ama arap kültürü işte ne beklen...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmpunk01 -- 15 Eylül 2019; 20:8:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilim olduğundan kızları sizi bırakıyorum.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz... Hep kapalılar şöyle kapalılar böyle bırakın bu ayakları.Ailesi geniş olanların ne olduğu belli ki ondan bahsetmiyorsunuz sanırım.Sıkıştırırsan böyle olurmuşmuş.Rahat bırakılanların yemediği halt yok mu çok mu ahlaklı oluyorlar.Sırf ideolojiniz yüzünden böyle kendinizi kandırmaktan vazgeçin.Bir kaç kişinin yaptığını topluma genelleyemezsiniz.Ki dediklerinizin bile kim bilir ne kadarı doğru ne kadarı sizin sapık hayallerinizden kaynaklı belli değil.

    Bir işi yapacak olan sana haber mi veriyor?Nereden haberin oluyor sözde bu kadar çok kişiden.Yok eğer dedikoduyla konuşuyorsan hiç konuşma.Ben de üniversitede okuyorum kaç yıldır kimsenin ne yaptığından haberim de yok ilgilendirmez de.Sen de boş adam olmayı bırak derslerine bak.
  • Ölümlü dünyada bu kadar küçük hesaplara gerek yok. Bırakın isteyen istediği gibi yaşasım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.