Şimdi Ara

Üniversiteler hakkında yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben inşaat mühendisliği yazmak istiyorum ama okullar hakkında yardıma ihtiyacım var devlet olarak İstanbul dışında geliyor Mesela Karadeniz Teknik Üniversitesi Sakarya Üniversitesi gibi İstanbul içi de %50 burslu geliyor ama Aydın, Arel, Gelişim, Okan vb üniversitelerde sizce hangi üniversite daha iyi bilgisi olan yardım edebilir mi :)

• mrvsevgi M kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Öncelikle keşke yeni konu açmasaydınız.Forumda inşaat mühendisliğiyle ilgili birçok bilgiyi ufak bir aramayla bulabilirdiniz.Sorunuza gelecek olursam inşaat mühendisliği ve şehir ve bölge planlama arasında kalmışsınız sanırım ya da buna benzer bir bölüm istiyorsunuz.İnşaat mühendisliği sosyal olarak sizi biraz sıkıntıya sokabilir çünkü genel olarak üniversitelerin inşaat bölümlerinde 5'ten fazla kız bulunması nadirdir.Şehir ve bölge planlama ise kızların biraz daha rahat seçtikleri bir bölüm.

Şimdi daha detaylı tavsiye için biraz daha konuyu açmanız lazım.İstanbul içi %50 burslu iyi bir tercih ama paranız varsa.Çünkü özel üniversiteler bu burs konusunda birsürü oyun çeviriyorlar.Bazen burs iptal ediliyor(atıyorum sınıfta kalınca vs.).Bu gibi durumlar var.Ama paranız varsa gidilir.Sonuçta İstanbul.Sakarya üniversitesini tavsiye etmiyorum pek.Mezun olan arkadaşlarım iş bulma konusunda çok sıkıntı yaşadı.KATÜ hakkında ise bir bilgim yok.

• Ayrıca şu linkte arkadaş sorularınızı yanıtlayabilir:

http://forum.donanimhaber.com/m_93909629/tm.htm
  • Captain*** kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.