Virüs aşıları etkilesiz hale getirecek şekilde mutasyon geçirmiş durumda. Bu durumda üniversiteler 2023 yılına kadar açılmayabilir. https://www.independent.co.uk/news/health/what-is-the-brazil-variant-b1809240.html |
Üniversiteler 2023'e Kadar Açılmayacak

-
-
O zamana kadar aşı yönünde hiçbir gelişme olmasa bile toplum bağışıklığı kazanılır ölen ölür sağ kalanlarla yolumuza devam ederiz, aynı ispanyol gribinde olduğu gibi.. O kadar sürmesinin ihtimali yok yani anlayacağın
-
türkçesi yoh mu belki ingilizce bilmiyok
-
Pfizer and German partner BioNTech said last week that their vaccine worked against the N501Y mutation found in the British and Brazilian variants.
--
Pfizer ve Alman ortağı BioNTech geçen hafta, aşılarının İngiliz ve Brezilya varyantlarında bulunan N501Y mutasyonuna karşı işe yaradığını söyledi.
-
umarım açılmaz
-
sosyal hayat artık sadece kitaplarda yazan bir isim tamlaması olacak -
İsim tamlaması degil sıfat tamlaması -
teşekkürler hocam,6 yıl önce dil anlatım dersim 98 ortalamaydı ama unutmuşum artık :((quote:
Orijinalden alıntı: yusernfn
İsim tamlaması degil sıfat tamlaması -
Benim üniversitemi etkilemeyen olay. Dönem başından beri açık ve hâlâ gidip yüz yüze sınav oluyoruz.
-
yasak değil mi :Oquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FBenim üniversitemi etkilemeyen olay. Dönem başından beri açık ve hâlâ gidip yüz yüze sınav oluyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrESB
yasak değil mi :O
Alıntıları GösterYÖK üniversitelere bıraktığı için değil.
-
anladım hocam, sanırım özellikle tıp ve dişte zorunlu tutuyorlar sen ne okuyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FYÖK üniversitelere bıraktığı için değil.
Alıntıları Göster -
quote:
anladım hocam, sanırım özellikle tıp ve dişte zorunlu tutuyorlar sen ne okuyorsun
Alıntıları GösterBizim üniversitenin tüm bölümleri açık. Ben mühendislikteyim. İşletme vs. de okulda oluyor yüz yüze. Final haftamız hatta...
-
kolay gelsin hocam :( iyi günler,sınavlarında başarılar.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FBizim üniversitenin tüm bölümleri açık. Ben mühendislikteyim. İşletme vs. de okulda oluyor yüz yüze. Final haftamız hatta...
Alıntıları Göster -
quote:
kolay gelsin hocam :( iyi günler,sınavlarında başarılar.
Alıntıları GösterTeşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FBizim üniversitenin tüm bölümleri açık. Ben mühendislikteyim. İşletme vs. de okulda oluyor yüz yüze. Final haftamız hatta...
Alıntıları GösterHangi universite hocam duzce mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok bizi etkiledi amerikanlar maske tak onun dışında hiç bir şeye karışmadılar avrupa vatandaşını inanılmaz destekledi yeni zellanda coronayı bitirdi direk ama bizim halimiz vahim
En Beğenilen Yanıtlar

Pfizer and German partner BioNTech said last week that their vaccine worked against the N501Y mutation found in the British and Brazilian variants.
-- Pfizer ve Alman ortağı BioNTech geçen hafta, aşılarının İngiliz ve Brezilya varyantlarında bulunan N501Y mutasyonuna karşı işe yaradığını söyledi. |
İsim tamlaması degil sıfat tamlaması
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X