Şimdi Ara

Üniversitedeki Yıkım Ekibi Zulümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belli bir siyasi görüşün elemanları bu yıkım ekipleri....

Vatanı en çok bunlar seviyormuş..

Üniversitede iken, farklı siyasal görüşte olanları,

Hatta kendi görüşünden olmayanları,

Tespit ederlerdi.

Sonra gece 3 4 gibi uyuduğu odaya dalarlardı bu şeref yoksunu mahluklar.

10 15 kişi, karanlıkta öldüresiye döverlerdi..

Diğer günler odalarımıza gelirlerdi, 4 6 kişilik odaya 10 kişi gelirdi.. Bir kısmı da dışarda..

"sen bizden misin değil misin gardaş"

diye sorduklarında, 17 -18yaşında, kimin kimsen yoksa arkanda, değilim demek yürek istiyordu..

Boğazımıza 4 kişi bıçak mi dayanmadı bu adiler, göz koydukları kızlarla sohbet ettik diye,

Yemekhane zammını protesto ederken, birden protestoyu bitirip, kat reisi, bölüm reisi, fakülte reisi kim varsa beleş yemek kartı mı almadılar..

Dedim ya, vatanı en çok bunlar seviyormuş..

Böyle "vatan sevgisi" yerin dibine batsın.. Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır demiş Atatürk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi donem hangi okullarda karşılaştınız bu tiplerle lisede falan vardi böyle reislik falan

Valla ben ilk burda duyuyorum yakin zaman da mi oluyor
    (80 oncesi desen anlarım(bizim yillar mi okuldan mi nedir hic görmedik duymadık ki bizde gereğini yapardık.

Fetoculeri bilirdik. kancayı daha üniversiteler açılacağı vakit otobüs garında uygun fiyatlı yurt beleş kalacak yer adi altında atmaya çalışırlardı siktr cekerdik. Gerçi fakir büyük şehire yeni gelen cok zavallı düşürdüler ağlarına. Yetersiz devletin eseridir.Yeterli yurt yok adama burs yok yok oğlu yok.

vahim bir durum toplanip oda basmak falan suç yahu suç.
  • Kimlerden bahsediyor acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerika tarafından, rusyadan yayılan komünizm rüzgarına karşı kurdurulduğu söylenen örgüt/hareket..
    @YengeçAdamı

• Ülkücü terör örgütü

• İnan bana kardeşim ben de aynılarını yaşadım ama şimdi rahatım.

• Hatta bu yıkım ekibinde dehşet bir reis tapıcılığı var. Adamlar nerdeyse secde edecek konumdalar. Bir ara zorla kadroya alındım sonra bıraktım hayatımdaki en iğrenç deneyimdi diyebilirim ayrıca normal hayat çok güzel siyasetsiz ortamlar daha hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 23 Haziran 2021; 22:3:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethal gun

İnan bana kardeşim ben de aynılarını yaşadım ama şimdi rahatım.

Neler yaşadık yahu..

Yurtta bunlar peşinde, okulda fethullahçılar bi tarafa çekmeye çalışırdı..

Hadi biz az biraz eğitimli, memur bir ailenin çocuğu olarak bulaşmadık bunlara..

Ama köyden, kırsaldan gelen safları kendilerine ya yandaş yaptı, ya sindirdi bunlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi donem hangi okullarda karşılaştınız bu tiplerle lisede falan vardi böyle reislik falan

(80 oncesi desen anlarım(bizim yillar mi okuldan mi nedir hic görmedik duymadık ki bizde gereğini yapardık.

Fetoculeri bilirdik. kancayı daha üniversiteler açılacağı vakit otobüs garında uygun fiyatlı yurt beleş kalacak yer adi altında atmaya çalışırlardı siktr cekerdik. Gerçi fakir büyük şehire yeni gelen cok zavallı düşürdüler ağlarına. Yetersiz devletin eseridir.Yeterli yurt yok adama burs yok yok oğlu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 23 Haziran 2021; 19:13:8 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Valla benim bulunduğum dönem 2003-2007 idi. Reislik düzeni falan vardı hatta kendi özel masaları vardı sonra derse aniden girip nutuk atarlardı sonra çok kavga gürültü çıkarırlardı. Ayrıca kesinlikle yakın zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal gun -- 23 Haziran 2021; 22:3:14 >
  • ercuezel kullanıcısına yanıt

Orası öyle. Cahilleri kolay kandırırsın eğitimlileri asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Hangi donem hangi okullarda karşılaştınız bu tiplerle lisede falan vardi böyle reislik falan

Bahsettiğim 90lı yıllar.. Bu vatansever görünümlülerin arkasına takılan, gerçekten de iyi niyetle bişeyler yapmak isteyenleri tenzih ederim (ki tanıdığım çok temiz insanlar da vardı) sözüm mafyalaşan, yıkım ekipleri kuran, katılanlara.

Ama bu kesimin yaptıklarının tartışılması, eleştirilmesi gerekiyor. Bayrak vb ortak değerlerimizin arkasına sığınıp, çeteleşen, burdan nemalananların ülkeye verdiği zarar azımsanmayacak derecede..

Elbette bu ülkenin gariban ailelerinin çocuklarına pusu kurup öldüren, uyuşturucu ticareti yapan pkk pisliğinin karşısında olacağız ama bunun çözümü "vatan sevgisi" kisvesi altında mafyalaşan tipler değil.

• 2011de Antalya'da okurken bunlar vardı. Cemaatçisi bir yandan bunlar bir yandan.
    Antalya sıcağında ceket pantolon giyerlerdi. Pek icraatleri olamadı ilçede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

2011de Antalya'da okurken bunlar vardı. Cemaatçisi bir yandan bunlar bir yandan.
    Antalya sıcağında ceket pantolon giyerlerdi. Pek icraatleri olamadı ilçede.

Hiç bir emek sarf etmeden çakma da olsa bir "makam" ları oluyor.. Bölüm reisi.... Fakülte reisi.. Yurt reisi.. Blok reisi.. Kat reisi..

Yaptıkları aktivite de takım elbise giyip kantinde ayrı bir masada oturup laga luga yapmak..

• Vatansever görünmek, dindar görünmek, "çete"lerin en güzel kamuflajıdır.
    Kendilerine böylece dokunulmazlık sağlarlar.
    Onlar istediğini döver, istediği suçu işler, karşı geldiğiniz zaman ise hemen vatan ve din kalkanının arkasına saklanarak "bunlar vatanseverlere karşı" "bunların derdi islamla" "vatan haini bunlar" "Müslümanları ezemeyeceksiniz" gibi demagoji cümleleriyle sizi haksız ve suçlu çıkartırlar.

Ha sadece sağcı görünümlü çeteleri eleştirdim diye solcu olduğum zannedilmesin.
    Sosyalizm kavramının arkasına saklanan fakat emperyalistler tarafından beslenen pkk uzantıları da bir diğer suç örgütü.
    Derinlere inildiğinde hem dinci-milliyetçi geçinen gruplar, hem de solcu rolü yapıp özde pkk yandaşı olan gruplar AYNI EMPERYALİST KAYNAKTAN FONLANMAKTADIR.

Bol bol okuyun gençler.
    Emin Değer okuyun, Banu Avar okuyun.
    Sizi kukla gibi parmağında oynatmak isteyenleri ve onların yerli işbirlikçilerini öğrenin.
    Hiç bir gruba dahil olup galeyana gelmeyin.

Vatansever rolü yapan ama asıl görevi ülkeyi bölmek olan kişiler tarihte çok görülmüştür.
    Mesela bir örnek.

Banu AVAR - Resmi Kanalyoutube
    Peker'den Korkmaz'a | MAFYOKRASİ Nedir , Kim Bu Adamlar? | Banu Avar'la Yorum #60
    https://www.youtube.com/watch?v=go7mzLh5JK0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 25 Haziran 2021; 22:11:37 >

• Windows95 kullanıcısına yanıt

Harika bir yorum. 2 yıl geç cevap yazdık affet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.