Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDEKİ ASİSTAN MAAŞLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar üniversitede benim bildiğim 3 tip asistan var.

1-) Teaching assistant

2-) Research asisstant

3-) Project assistant

Bu 3'ünün arasındaki farklar nelerdir ? Ve biliyorsanız proje asistanı ne kadar para alır ? Benim bildiğim hocalar bir iş alıyor firmalardan. Atıyorum bu işi de 100 bin TL'ye yapıyor. İş bitince de asistanlarına xxx miktarda para veriyor. Doğru mu biliyorum ? Asistanların alacağı para hocalarının aldığı işten kazandıkları paraya ve hocanın kararına göre değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Azmış. Çünkü araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi (yeni başlayan) 5300 alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MILWAUKEE BUCKS

Azmış. Çünkü araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi (yeni başlayan) 5300 alıyor.

Alıntıları Göster
    adi ustunde asistan, stajyerin akademik versiyonu. kitlenecek ne kadar gereksiz is varsa bunlara yaptirirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proje asistanı çok düşük para alır, hatta yaptığı işe kıyasla para mara almaz. İşini gerçekten seven birisi değilsen düşünme bile. Hocanın insiyatifine kalır tabii ki hoca ekstra olarak proje bütçesinden para verebilir ancak genellikle hiçbir hoca bunu yapmaz. sadece Tübitak bu asistanlara 800 tl civarı bi burs verir. ama karşılığında yaptığın işe göre yeri gelir haftanın 7 günü 12-15 saat çalışırsın yemek yemeye fırsat bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

proje asistanı çok düşük para alır, hatta yaptığı işe kıyasla para mara almaz. İşini gerçekten seven birisi değilsen düşünme bile. Hocanın insiyatifine kalır tabii ki hoca ekstra olarak proje bütçesinden para verebilir ancak genellikle hiçbir hoca bunu yapmaz. sadece Tübitak bu asistanlara 800 tl civarı bi burs verir. ama karşılığında yaptığın işe göre yeri gelir haftanın 7 günü 12-15 saat çalışırsın yemek yemeye fırsat bulamazsın.
    Üniversite iyi olsa bile mi ??

+ olarak bu işin geleceği de yok değil mi hoca seni istediğine atar ??
  • quote:

Üniversite iyi olsa bile mi ??

+ olarak bu işin geleceği de yok değil mi hoca seni istediğine atar ??

Alıntıları Göster
    üniversitenin iyiliği kötülüğüyle alakası yok, benzer ücretler hep. belki özel üniversitelerde farklı olabilir.

proje asistanı olarak devam etmezsin sonradan kadronu alır yoluna bakarsın.
  • quote:

üniversitenin iyiliği kötülüğüyle alakası yok, benzer ücretler hep. belki özel üniversitelerde farklı olabilir.

proje asistanı olarak devam etmezsin sonradan kadronu alır yoluna bakarsın.

Alıntıları Göster
    Kadroya geçince ünvan tam olarak ne oluyor ?? Memurlar.net'te maaş kısmı var oradan aratacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNCEL DOKTOR MAAŞLARI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kadroya geçince ünvan tam olarak ne oluyor ?? Memurlar.net'te maaş kısmı var oradan aratacağım.

Alıntıları Göster
    o kadarını bilmiyorum maalesef
  • quote:

o kadarını bilmiyorum maalesef

Alıntıları Göster
    Kadro deyince aklıma memuriyet geliyor ve en düşük memur maaşı 3 bin TL küsür ve bu miktar sizin dediklerinizden fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.