Şimdi Ara

Üniversitede okurken YGS'ye başvurmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Mesele not ortalaması değil. Öğrenim bilgileri kısmında ilk bölümü "Bir yükseköğrenim programına kayıtlıyım" diye yazdıktan sonra

Okul adı, okul türü, alan adı, okul numarası, bitirme yılı, not sistemi, diploma notu gibi kısımlar liseden mezun olduğun bilgilere göre düzenleniyor.

Okul adının kodu, okul türünün kodu, alan adının kodları filan var. Eğer mezun olduğun okula gidersen uğraşmazsın hiç onlar senin yerine doldururlar. Diploma notuna da kayıtlarda bakarlar.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    Bugün kontrol amaçlı girdim sisteme. Diploma notu dahil bütün bilgiler orada yazıyordu. Dolayısıyla bir şey yapmama gerek kalmadı.
  • @_EngiN_ sağolasın hocam cevap için
    Arkadaşlar ben bugün kaydı yaptırdım. Size de yardımcı olayım. Gittiğinizde diploma notunuzu istiyorlar, ben burda iyi memurlara denk geldim.Adama diploma notunu belge olmadan virgülüne kadar söyleyince sistemle eşteştirdi kabul etti. Tabi etmeyebilirdi de ama siz yinede diplomanın aslı gibisini almadan önce bi şansınızı deneyin belki uğraşmaya gerek kalmadan halledersiniz işinizi.
  • Uğraşacak bişey yok, öğrenci işlerine gittim diplomama bakıcam dedim 5dk da baktılar ortalamamı söylediler bitti.

quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Ya bende bişey sorucam internetten başvurmak için gidip bi okuldan kitapçık almamız lazımmı? Hangi bankaya parayı yatıracağımı nerden bilicem ?

osym.gov.tr de var başvuru formu. Ordan bakarsın.
  • Su anda gecen 2008 ve 2009 da girmis olanlarin kayit yaptiracagi sayfa calismiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosfe

Uğraşacak bişey yok, öğrenci işlerine gittim diplomama bakıcam dedim 5dk da baktılar ortalamamı söylediler bitti.

quote:

Orijinalden alıntı: Trio

Ya bende bişey sorucam internetten başvurmak için gidip bi okuldan kitapçık almamız lazımmı? Hangi bankaya parayı yatıracağımı nerden bilicem ?

osym.gov.tr de var başvuru formu. Ordan bakarsın.

Sitede gidip alın diyor heralde yanındaki formu mezun olsakta doldurmak zorunlu.
  • Bu arada belki bilmeyenler vardır, internetten eski öss sonuçlarınıza bakarsanız diploma notunuz orada yazıyor.
  • merhaba ben 2005 mezunuyum 2006'da ÖSYM'CE bir yükseköğretim kurumuna yerleştirildim ve son sınıfta hala okumaktayım YGS'YE girmek istiyorum 2008-2009'da ÖSS'ye girmedim diplomamın onaylı bir sureti isteniyormuş nasıl alıcam üniversiteden aslını fotokopisi de yok ben de ama diploma bilgilerime doğrudan girebilirim o zaman kabul ederler mi başvurumu?İnternet şifreme baktım ama galiba silinmiş kaydım ne yapmalıyım sizce?
  • Mezun olduğun liseye git oradan başvurunu yap. Öğrenim bilgileri kısmındaki öğrenim durumunu bir yüksek öğretim programına kayıtlıyım yaz. Diğer bölümleri senin lise bilgilerine göre düzenlenecek... Okuduğun için diplomaya gerek yok...
  • arkadaşlar ben bu sene universite mezunu oldum egitim bilgilerimi liseye göremı doldurcam yoksa bitirdigim universiteye göremı dolduracağım çok acil cevaplarsanız sevinirim. son günler başvuruda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

eğer daha önce össye başvurduysan ki zaten üniversite okuyorsun başvurmuşsun. hatırlarsan bu başvuruda sana bir internet şifresi vermişlerdi. bu şifren ile bankaya parayı yatırdıktan sonra internetten tek tıkla ygsye başvurabilirsin. geçen sene öyle yaptım ben 2008 öss girişli üniversite öğrencisi olarak.

Teşekkürler seneye bende bu şekilde yapacsğım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.