Şimdi Ara

Üniversitede okurken ygs-lys girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
24.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2010'da ilk 10binlik derecem vardı.Ama bölümümden memnun değilim ve mf4 te ilk 3-4 bine girmem gerekiyor.Hem okul hem ygs-lys böyle yürür mü? Ygs-Lys temelim hala çok sağlam yani konuyu 1 kere okusam hepsi aklıma gelecek düzeyde ve hala forumda sorulan soruların büyük kısmını çözebiliyorum.Ancak daha ygs-lys çalışmaya başladım.Ama kendime güveniyorum.Sizin önerileriniz nedir? Okulu kesinlikle bırakamam suan,ancak ygs de tatmin edici bir puan alırsam o gün bırakırım riske atamam çünkü.

• benim arkadaşlarımda hazırlanmıştı

35binden marmara eczacılık kazanmıştı biri okulda da 3.50 civarı ortalama yaptı
    olmayacak bişey değil ama çocuk iyi çalışmıştı arasıra dışarı çıkardık onun harici ders çalışırdı

bi arkadaşımda fizik tedaviyi kaçırmıştı bi kaç puanla
    okulu dondursa kazanırdı
    okulu dondurursan daha rahat edersin ama dondurmadan da halledebilirsin sadece daha yorucu olur

memnun değilsen kesin uğraş sonradan olmazsa denedim olmadı dersin keşke demezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • ben de 2011 girişliyim 12k mf3 diş%100 burslu okulu askıya aldık işte bakalım
    temel var konular kolay geliyor sorular nadir kaçìyor
    sene sonuna kadar 3 ygs tekrar 3 lys tekrar + denemeler biterse 1k bile olursun

misal ilk tekrar güvender say set bitecek
    hem k.a kitaplari hem soru bankalari
    2. tekrar final
    3. tekrar Fem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sana tavsiyem sevmediğin bölüme / üniversiteye devam etmemen..Bir dost tavsiyesi sana.

Ben de bu sene sınava gireceğim üniye devam edeceğim ama olduğu kadar olacak yani pek takmayacağım açıkçası..Önemli olan YGS / LYS olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myquestions

ben de 2011 girişliyim 12k mf3 diş%100 burslu okulu askıya aldık işte bakalım

2. tekrar final
    3. tekrar Fem

Askıya aldık derken anlamadım.Dondur mu yoksa pek önem vermeyecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şinigami

quote:

2. tekrar final
    3. tekrar Fem

dondurmayı düşùnüyorum(ücretsiz ise)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Tıp okurken yks hazırlanmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

2. tekrar final
    3. tekrar Fem

dondurmayı düşùnüyorum(ücretsiz ise)

Benim dondurma imkanım da yok.Kolay gelsin umarım başarırsın

• quote:

kendi şehrinde mi öğrencisin ?

yoksa şehir dışında yurtta falan mı kalıyorsun ?
  • arkadaşlar ne olur bana da yardımcı olun foruma daha yeni üye oldum ne yapcagımı bilmiyorum ama size danısmam gerek !

ben 2011 yılında bir vakıf üniversitesini tam burslu kazandım ama okuldan ve bölümümden hiç tatmin olmadım..kendi derecem daha yüksekken 25bin altına girmiştim zaten..2012 yılında da girdim ygs ye ama çalısmayarak (çünkü puanım kırılacaktı)bu yıl okulu dondurmam gerekiyo ama dondurmak da çok zor eger dondurmazsam okula giderek çalıssam ilk derecem 16k-20k dan 10 binlere çıkarbilir miyim ?
  • Gerçekten istersen neden olmasın ki :) Bence olur olmaz değil ama planlı çalışman şart bölümün ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F2027

quote:

kendi şehrinde mi öğrencisin ?

yoksa şehir dışında yurtta falan mı kalıyorsun ?

Kendi şehrimdeyim. O yönden fazlacana avantajım var. Çok ders çalışırım önemli değil de.Ekim başına geldik geç mi kaldım diye düşünüyorum
  • quote:

Kendi şehrimdeyim. O yönden fazlacana avantajım var. Çok ders çalışırım önemli değil de.Ekim başına geldik geç mi kaldım diye düşünüyorum

o zaman daha rahatsın...Geç falan değil Ekim başı neden geç olsun yahu :)

hem de tecrüben var zaten.. ayrıca dediğim gibi evinde olman avantaj olacaktır..Birde şuan nerede okuyorsun ve nereyi hedefliyorsun merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F2027 -- 18 Eylül 2012; 22:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfectday

arkadaşlar ne olur bana da yardımcı olun foruma daha yeni üye oldum ne yapcagımı bilmiyorum ama size danısmam gerek !

ben 2011 yılında bir vakıf üniversitesini tam burslu kazandım ama okuldan ve bölümümden hiç tatmin olmadım..kendi derecem daha yüksekken 25bin altına girmiştim zaten..2012 yılında da girdim ygs ye ama çalısmayarak (çünkü puanım kırılacaktı)bu yıl okulu dondurmam gerekiyo ama dondurmak da çok zor eger dondurmazsam okula giderek çalıssam ilk derecem 16k-20k dan 10 binlere çıkarbilir miyim ?

Valla açıkçası durumunu bilmiyorum..Ama dışardan bakınca en azından dene derim..Yıllar sonra sevmediğin, ısınamadığın bir işi yapmak kötü olabilir...Yapamasan bile en azından denedim ama olmadı dersin.

• up
  • doğru söylüyosunuz benim de tek derdim hiç denemeyip de pişman olmak..ama deneyip çaba göstermek de cesaret istiyor ayrıca okulu çok zor donduruyolar maalesef ya çok ugrastım ama sonuc alır mıyım bilmiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfectday

doğru söylüyosunuz benim de tek derdim hiç denemeyip de pişman olmak..ama deneyip çaba göstermek de cesaret istiyor ayrıca okulu çok zor donduruyolar maalesef ya çok ugrastım ama sonuc alır mıyım bilmiyorum :(

bu ayın 6 sında dondurdum rahatladım sana tavsiyem okulu donduracaksan çabuk karar vermen lazım belli bir tarihi var kapanmış bile olabilir
  • cevelry .. ben başvuru için dilekçe verdim onayını bekliyorum ama okul zorluk çıkartır mı bilmiyorum sen nasıl dondurdun ve sınava hazırlanmak için mi dondurdun teşekkürler cevap verdiğin için..
  • eğer belgen onaylı ise sorun çıkarmazlar benim onaylı olduğu halde biraz pürüz çıktı ama hallettim çok şükür evet sınavlara hazırlanmak için dondurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevelry

eğer belgen onaylı ise sorun çıkarmazlar benim onaylı olduğu halde biraz pürüz çıktı ama hallettim çok şükür evet sınavlara hazırlanmak için dondurdum

benim de belgem var hastalık belgelendi fakat heyet raporu değil öyle bi sorunum var..sen heyet raporu mu aldın hayırlısı bu arada umarım kazanırsın istediğin yeri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.