Şimdi Ara

Üniversitede nereye oturayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulda en arkada otururdum çünkü boyum çok uzundu.(2 metre)
    Bu yüzden arkada oturmayı daha çok seviyorum alışmışım arkamda birisinin olmamasına.
    Lakin arkada ders dinleyebilirmiyim , tahtayı rahat görebilirmiyim veya ortama hakim olabilirmiyim bilmiyorum.
    Sizin tavsiyeniz nedir nerelere oturayım.

• yarbayım emredin kendimi masaya vurayım ve patronun kim olduğunu göstereyim.
  • Ortasina otur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önde oturup ders dinlemek çok zevkli olmuştur benim için her zaman üniversitede en önde oturmak daha güzel ve üniversitedeki disiplin suçu liseye benzemez 6 ay uzaklaştırma bile alırsın yani eskiden haylaz bir öğrenciysen üniversitede öle olmamanı tavsiye ederim

• hocanin kucagina oturursan hersey daha kolay olabilir. okulun nasil bittigini bile anlamazsin. yata yata okulu bitirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

En önde oturup ders dinlemek çok zevkli olmuştur benim için her zaman üniversitede en önde oturmak daha güzel ve üniversitedeki disiplin suçu liseye benzemez 6 ay uzaklaştırma bile alırsın yani eskiden haylaz bir öğrenciysen üniversitede öle olmamanı tavsiye ederim

Ben her zaman en arkada oturmaya alıştığım için kesinlikle en öne oturmam.Hemde bu boy ile hiç oturmam.Ben ortama uyum sağlarım.Çoğunluk haylazlık yapıyorsa bende yaparım mesela.Lakin şuan en çok aklımı karıştıran nereye oturmam benim için iyi olur.Sınıfı gidip gördüm böyle bir şey daha küçüktü sanki :

Sınıfta 55 kişi olacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

En önde oturup ders dinlemek çok zevkli olmuştur benim için her zaman üniversitede en önde oturmak daha güzel ve üniversitedeki disiplin suçu liseye benzemez 6 ay uzaklaştırma bile alırsın yani eskiden haylaz bir öğrenciysen üniversitede öle olmamanı tavsiye ederim

Ben her zaman en arkada oturmaya alıştığım için kesinlikle en öne oturmam.Hemde bu boy ile hiç oturmam.Ben ortama uyum sağlarım.Çoğunluk haylazlık yapıyorsa bende yaparım mesela.Lakin şuan en çok aklımı karıştıran nereye oturmam benim için iyi olur.Sınıfı gidip gördüm böyle bir şey daha küçüktü sanki :

Sınıfta 55 kişi olacağız.

Ağırlığın olsun herkes yapıyor diye sende mi yapcaksın herkesin yaptığı şeyi
    Üniversite ciddi bir kurumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

hocanin kucagina oturursan hersey daha kolay olabilir. okulun nasil bittigini bile anlamazsin. yata yata okulu bitirirsin.

• quote:

Ben haylazlığıda , ders dinlemeyide iyi yaparım.Haylazlık daha hoşuma gider lakin sınıfta haylazlık yapan yoksa bende yapmam.Dershanede yaptıklarımızı tabi üniversitede yapabileceğimizi düşünmüyorum lakin azıtmadan gene yapılır bir şeyler.
    Neyse konumuz bu değil konumuza geri dönelim.
    Konuyu biraz ciddi açtım malum pazartesi üniversite başlıyor o yüzden gereksiz yorumlara cevap vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Eylül 2013; 18:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Ben haylazlığıda , ders dinlemeyide iyi yaparım.Haylazlık daha hoşuma gider lakin sınıfta haylazlık yapan yoksa bende yapmam.Dershanede yaptıklarımızı tabi üniversitede yapabileceğimizi düşünmüyorum lakin azıtmadan gene yapılır bir şeyler.
    Neyse konumuz bu değil konumuza geri dönelim.
    Konuyu biraz ciddi açtım malum pazartesi üniversite başlıyor o yüzden gereksiz yorumlara cevap vermiyorum.

sana tavsiyem dersleri çok iyi dinle üniversitede bu yüzdende önde otur
    nedenini vize finallerden sonra çok iyi anlayacaksın:)

• Eğer dersi dinlemende zorluk çıkarmayacaksa ve dikkatinin dağılmayacağını düşünüyorsan arkaya oturabilirsin bence
  • quote:

hocanin kucagina oturursan hersey daha kolay olabilir. okulun nasil bittigini bile anlamazsin. yata yata okulu bitirirsin.

Adam çok oturmuş tecrübe konuşuyo

ayrıca önede oturma arkayada orta taraflarda bi yere otur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darsh -- 14 Eylül 2013; 23:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Ooooo manyak laf

• Bu yıl 2.yılım olacak.Yarın yola çıkıyorum ama şimdiden özledim evimi.Akşam akşam hüzün çöktü

• Parkta

• quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

Parkta

Fasulye kadar beyinle espri yapmaya çalışırsanız böyle olur ahanda örnek yukarıda.
    Sınıf 55 kişilik lakin 100 kişi oturacak kadar yer vardı sanki.Bu yüzden en arkaya otursam sıkıntı olurmu onu düşünüyorum hala.Uzun boyluyuz diye hep arkaya oturttular bizi zamanında o yüzden alıştık arkaya oturmaya.Arkamda birisi olunca rahatsız oluyorum.Acaba arkamdaki napıyo falan diye düşündüğümde oluyor yani.
  • "lakin" kelimesini yeni öğrenmişsin de kullanıp kendini geliştirmeye çalışıyormuşsun gibi olmuş. Yani olmamışsın çocuğum sen.

Ayrıca daha saçma bir konu görmüşümdür muhakkak LAKİN bu konu nedir ya? Neresi denk gelirse otur işte.

Boyum 2.05 ama hep en öne otururum. Sıralar kademeli olarak geldiğinden problem olmuyor.

LAKİN,LAKİN,LAKİN......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekkiz

"lakin" kelimesini yeni öğrenmişsin de kullanıp kendini geliştirmeye çalışıyormuşsun gibi olmuş. Yani olmamışsın çocuğum sen.

Ayrıca daha saçma bir konu görmüşümdür muhakkak LAKİN bu konu nedir ya? Neresi denk gelirse otur işte.

Boyum 2.05 ama hep en öne otururum. Sıralar kademeli olarak geldiğinden problem olmuyor.

LAKİN,LAKİN,LAKİN......

Cancağızım oturmasını kalkmasını çok şükür biliyorum.Mamafih Konu Dışı'nada bir sormak istedim , fikirlerini almak istedim.Olmamışsın sen gibi seviyesiz lafları kullanmamanı öneririm.İki kere iki tut benim eli anladın sen onu hadi şimdi güle güle git block.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.