Şimdi Ara

Üniversitede Naylon Staj Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2 yıllık ünideyim 2. senemdeyim. bu yıl staj olacak. kontroller lisedeki gibi mi? koordinatör hoca naylonu anlarsa sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Kontroller w a s d gibi

çok komik
  • quote:

Kontroller w a s d gibi

• insanı strese sokar. kabul edilecek mi sorusu her zaman aklınızın bir köşesinde bulunur.
    kendimden biliyorum. gittim naylon staj yaptım yanına bi de güzel rapor hazırladım. naylon stajın raporuda bi garip oluyor zaten.*
    şimdi bir kaç saattir hazırladığım raporlara çalışıyorum, sorguya çekildiğimde sap gibi kalmamak için. oysaki stajımı olması gereken default bir öğrenci gibi yapmış olsaydım, muhtemelen rahat ve sıcak yatağımda olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@bani

insanı strese sokar. kabul edilecek mi sorusu her zaman aklınızın bir köşesinde bulunur.
    kendimden biliyorum. gittim naylon staj yaptım yanına bi de güzel rapor hazırladım. naylon stajın raporuda bi garip oluyor zaten.*
    şimdi bir kaç saattir hazırladığım raporlara çalışıyorum, sorguya çekildiğimde sap gibi kalmamak için. oysaki stajımı olması gereken default bir öğrenci gibi yapmış olsaydım, muhtemelen rahat ve sıcak yatağımda olurdum.

sence ne yapmalıyım? normal mi yap diyorsun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Orijinalden alıntı: Y@bani

insanı strese sokar. kabul edilecek mi sorusu her zaman aklınızın bir köşesinde bulunur.

sence ne yapmalıyım? normal mi yap diyorsun yani?

ben yaz stajımı naylon yaptım hiç bir sorun olmadı cok iyi tanıdığın yerse yap yoksa sen bilirsin

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversitede sorun olmazsa iş hayatında anlaşılır eksiğin.
  • quote:

Kontroller w a s d gibi

• Lisede stajı naylon yapmak için ne yapıyoruz? Haftaya başlıyor, denetmen hocayı mı ayartacağız, ne yapacağız taktik verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Lisede stajı naylon yapmak için ne yapıyoruz? Haftaya başlıyor, denetmen hocayı mı ayartacağız, ne yapacağız taktik verin.

Hocayla gidip konuş. Üniversite sınavım var de, biraz acıtasyon çek. İş yeriyle de anlaşırsan tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Lisede stajı naylon yapmak için ne yapıyoruz? Haftaya başlıyor, denetmen hocayı mı ayartacağız, ne yapacağız taktik verin.

Hocayla gidip konuş. Üniversite sınavım var de, biraz acıtasyon çek. İş yeriyle de anlaşırsan tamamdır.

İş yeri tanıdık sayılır, orasında problem olmaz. Üniversite sınavım var, spora tekrar başlayacağım ama bunlar sayesinde boş zaman bırakmıyorlar.
    Denetmeni ayarlayıp diğer öğrencileride koz olarak kullanırsam tamamdır.

• İnşaat Mühendisliği 4. sınıf.Şantiye stajı NAYLON.Büro stajı NAYLON. Ama kendi şirketimiz, naylon demem saçma hem okuyorum hem çalışıyorum.Bilmediğin bir konu üzerine ise sorguda sap gibi kalırsın.Sorguyu geçtim, stajı teslim ederken küçük bir sohbet ediyorlar orda bile sap gibi kalırsın. Ama zaten bildiğin birşeyse naylon yap gitsin.
  • quote:

Kontroller w a s d gibi

İstemsizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

quote:

Kontroller w a s d gibi

İstemsizce

uzatmayın allah aşkına arkadaşlar
  • quote:

Kontroller w a s d gibi

Su içiyodum ekrana fışkırttım akşam akşam istemsizce bastım kahkahayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadhouseBluess -- 15 Eylül 2012; 19:46:29 >

• quote:

Kontroller w a s d gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • Naylon staj ne lan

Bende 2 yıl sonra inşaat teknolojisi bölümün bitirirsem inşallah,30 iş günü süresince staj yapıcam.Hiç staj deneyimim olmadı.Nelere dikkat etmem gerekir bi yazında öğrenelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.