Şimdi Ara

Üniversitede kredi çekip motor almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2senedir iş pankası kredi kartını kullanıyom. 700 limitli hiç aksatmadan ödedim gününde. 600 500 TL ödediğim aylarda oluyordu. Genelde 300 400 harcar direk yatırırdım.
    Neyse bu kredi puanımı yükselmiştir ama sabit gelirim yok kyk hariç.
    Kefil de gösteremem, peder izin vermez.
    20 yaşındayım. 5000 tl çekip 24 ay ödemeyi planlıyorum. Veren banka olur mu?
    Olmadı İşe girip ziraatten eğitim kredisi de çekebilirim. Faizi çok düşük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ikinci el cb 125ace işini görür.
  • Demek bir hayal daha hayatın gerçeklerine dayanamayıp unutulacak. Üzdün öğrenci kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

ikinci el cb 125ace işini görür.

2.el cbf 150 ya da ybr alcam

• Hocam bende 19 yaşındayım üniversitede ne kadar motor almak istesem de 5000 tl ne yazık ki yeterli bir miktar değil . Evet motor alırsın bir tane 5000 tl ile ama kaliteli ekipmana 2-3 bin tl daha ayıramazsan bence motora binmemen daha mantıklı . Sadece 1000 tl kaliteli bir kilit için lazım.
  • Bende öğrenciyim üniversitede güzel oluyor ancak motoru aldıktan sonrasıda var. sigortası yıllık 350 vergisi yıllık 100-150 civarı; kaskı, montu, pantolonu, eldiveni var ha sadece kask alır öyle giderim diyosan düştüğünde keşke diyebilirsin.Zincirini 400km bir yağlıcaksın motorun yağını periyodik 3000km de bir değişicek.Günümüzde ucuz taşıt olarak görülsede benzin çok pahalı bazen para konusunda belini bükebiliyor.Sana tavsiyem bisiklet al çok uzak diyorsan toplu taşıma kullan.Alıcaksanda elini çabuk tut %20 vergi geliyor motosikletlere
  • Eğitim kredisinin faizi nasıl düşük, normal tüketici kredisi ile aynı faiz oranı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.