Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BD47E5DF -- 18 Ocak 2025; 8:43:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulamayacaz ben de ondan korkuyorum

• Üniversiteni bitir, askerliğini hallet, güzel iş sahibi ol paranı kazan onlar seni bulur merak etme. Üniversitede tanışıp sonra evlenen çok az kişi vardır o yüzden üzülmeye gerek yok.
  • Bulamazsın boşver birader okuluna bak,lise gibi değildir çalışmazsan geçemezsin gezip tozup diyeceğim dersen okulu bitirmezsin buda ailene yük olur is hayatina geç baslarsin.

• Uni de eglenmeye bak.. tereyag taktigi ustten sur gec ne evliligi? Tadina bak

• şu anda o dedigin pozisyondayım.işe de baslayınca vakit makit yok bakalım nasıl bulcaz
  • Gorucu usulu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi ile Borsa'ya yatırım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    onlar seni bulurmuş sen nasıl hayal alemi içindesin hocam sen çabalama onlar seni bulsun
  • Harbi çok korkuyorum şimdiden aklıma gelince üzülüyorum istediğim kişiyi bulamazsam diye

• Bu forumda takılıyorsan %99 bulamayacaksın. Ama boşver derslerine çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sinifta bi kiz dusurdunuz dusurdunuz yoksa gecmis olsun cok zor. Asiri sosyal olursan herturlu duser tabi sonrasinda ilk sene hatta ilk aylar cok onemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar gir yada master yap doktora yap...

Benim gözüm yollarda 2000 doğumluları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

Üniversiteni bitir, askerliğini hallet, güzel iş sahibi ol paranı kazan onlar seni bulur merak etme. Üniversitede tanışıp sonra evlenen çok az kişi vardır o yüzden üzülmeye gerek yok.

Hocam yapmayin kim kim buluyor Her kiza gunde 50 100 kisi mesaj atiyor en az millet abaza olmuş. Allah nasip ederse universitede kafa yapima uygun bir es adayi bulmayi dusunuyorum. Iyi aksamlar.

• normalde sevgili işlerinden uzak durdum ama o konu benimde aklımda var. birde yolda gezerken üniversiteli kızları görüyorum ulan hepsimi güzel olur. birini ayarlasam diğeri gönlümde duracak gibi(sanki birisini ayarladıkta) ilk aylar keşif yaparım. abim kesin kızlar gelir bizi çarşıda gezdir diye sana yalvarırlar dedi(kendi şehrimde okuyacağım) inşallah olur da hoşuma giden birisini ayarlarım. şimdiye kadar hiçbir kıza teklif etmedim. benimle konuşmak isteyen sadece bir tane kız oldu o da bu sene. ama yaşı küçüktü ve de arkadaşımın kardeşi olduğu için reddettim. şimdi ilk kez sevgili işleriyle uğraşacağım. inşallah birde bir olur da boş yere aklımı meşgul etmez. artık bir zorunluluk gibi geliyor. yolda gezerken herkesin yanında kız var. sıcak bakmazdım fakat keşke bende öyle olsaydım dediğim oluyor. hatta bugün bi düşündüm ayarlasaydım kızı nasıl ayarlardım diye kafamda bir kurgu çizdim.

güzel kızlar başka erkeklere yar oluyor beyler napıp ne edip ayarlamamız lazım. tamam çirkiniz,özgüvenimiz yok asosyaliz ama özellikle başka şehirden gelen kızlar ilk aylar korkak durur. bir tane güvenilir bir arkadaş ya da sevgili aramak ister. değerlendirelim ilk ay isterse reddetsinler herkes önünde ama moralimizi bozmadan ilk 1 ay içinde ayarlamamız lazım yoksa ya evlilik programları ya da görücü usulü....
    birde ben yüz yüze teklif ederim çünkü fotoğraflarda yakışıklıyım şimdi fotoğrafıma kanar kız yüz yüze geldiğimiz de bu kalın dudak kimmiş .. der. uğraşamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

1. Sinifta bi kiz dusurdunuz dusurdunuz yoksa gecmis olsun cok zor. Asiri sosyal olursan herturlu duser tabi sonrasinda ilk sene hatta ilk aylar cok onemli.

neden hocam? 1. sinifin ne ozelligi var? siniftan bulamadim diyelim kuluplere etkinliklere falan katilsam dusmez mi hic?

• üniversitede kızlar teklif ediyor raad ol
  • bu işler öyle planlı,programlı olmaz , olursada bir şeye benzemez en güzeli anlık,doğaçlama.
    olması için kendini paralama olacağı varsa olur zaten.
    ilk günlerden ortaya düşme kııız kııız diye.
  • Valla ben bakınıyom önceden tanıdığım biri olsun istiyom da o bana bakınmıyor daha doğrusu kimseye bakınmıyor öyle olma sı iyi de bana bakonsa daha iyi olurdu

• Bende bakındım az bir kız var daha üniversiteye girmeden bir baktım takipçileri üniversiteliler ile dolmuş millet kurt gibi

• Altında BMW yoksa şansın zor. Arabalı, paralı herifler dururken sana neden baksın bir kız ? Parası olanla birlikte eğlenir, gezer, hayatını yaşar.

Bizzat kendi gözlerimle şahidim. Anadolunun bir ilçesinden istanbula gelen güzel kız, üniversiteye başladıktan 6 ay sonra 5 yıllık ilişkisini bitiriyor ve arabası, parası olanlarla çıkmaya başlıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.