Şimdi Ara

Üniversitede Günde 5-6 Düzenli Ç...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışma ile mühendislik bölümünde kaç ortalama yapılır? Ama pazar günleri hariç düzenli günde 5-6 saat çalışma? 3 üzeri çıkar mı?

• anlamsiz bi caba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5'u zorlayabilirsin

• Okuluna göre değişir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.13 saat çalışmazsan işin zor

• Bunun hakkında detaylı bilgi vermek isterdim. Endüstri mühendisliği okuyup insan kaynaklarıyla içli dışlı olan bir arkadaşın olarak okuldaki not ortalamasının günümüz şartlarında üst segmentte bir okul olmadığı sürece ki böyle bir durumda bile derece sıralamasına bakılıyor, herhangi bir önemi kalmadı. Günümüz daha çoğunlukla toplum mühendisliğine kayıyor. Onun yerine güzel bir kariyer çevresi yapmaya çalışmanı ve mümkün oldukça sosyal aktiviteye katılmanı tavsiye eder iyi akşamlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearleess

Bunun hakkında detaylı bilgi vermek isterdim. Endüstri mühendisliği okuyup insan kaynaklarıyla içli dışlı olan bir arkadaşın olarak okuldaki not ortalamasının günümüz şartlarında üst segmentte bir okul olmadığı sürece ki böyle bir durumda bile derece sıralamasına bakılıyor, herhangi bir önemi kalmadı. Günümüz daha çoğunlukla toplum mühendisliğine kayıyor. Onun yerine güzel bir kariyer çevresi yapmaya çalışmanı ve mümkün oldukça sosyal aktiviteye katılmanı tavsiye eder iyi akşamlar dilerim
    niye sonunda onun yerine diye bitirdin hem ortalama yapıp hem sosyal aktivite kariyer çevresi yapılamıyor mu? bölümümde 3+ ortalamalı çap yapan, bölümün en büyük kulübünü yöneten ve teknokentte çalışan arkadaşımız var. insanları neden sadece bir kısmını yapabilecek gibi kısıtlıyorsunuz anlamış değilim. bununla ilgili bir tedx konuşması vardı ama şuan bulamıcam.

ayrıca eklemek isterim ki bence sorumluluk sahibi olması gerekenin ne olduğunu bilen bireyler hem sosyal olarak gelişirken okul notlarını da ihmal etmez. bana sanki genelde ortalama önemsiz diyenlerin ortalaması düşük olduğu için kılıf uydurmaya çalışıyormuş gibi davrandıkları izlenimi geliyor. 3+ ortalama için kendini dünyadan soyutlayacak kadar zaman harcanacağını düşünmüyorum. bununla ilgili gördüğüm örnekler var. en kötü açın linkedin hesaplarını dolaşın orada da bulabilirsiniz. zaman hepsine yeter sadece kullanmasını bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 15 Ocak 2019; 21:56:46 >

• Aslında haklısınız 2 sini bir arada yapmak en mantıklısı ama bunu biraz gerçekliğe vurduğumuzda ender kişilerdir onlar bahsettiğim şeyin bir alternatif olduğunu ve fizibilitesinin yüksek olmasından dolayı o şekilde önerdim

Ben de ekleme yapayım evet haklısınız sanırım not ortalaması düşük olanların bulduğu kılıf olabilir ama bunu 4 insan kaynakları müdürüyle birebir oturup konuşarak gelmiştim buraya hatrı sayılır şirketlerde. Olayın kısaca özetine inecek olursak 2sini 1 arada yapmak sizin dediğiniz gibi de mantıklı. Linkedini aktif olarak kullanan birisi olarak çoğu yöneticilerin daha arka planda üniversitelerden çıkışlı olduğunu görüyorum aksine. Yani haklısınız dersleri yüksek ortalamayla vermek için soyutlanmanıza gerek yok ama gözardı ettiğiniz bi durum var ki o arkadaş yaptığı sosyal çevre sayesinde bir yerlere gelecek en fazla özgeçmişi incelenirken sonlara doğru bir de böyle not ortalaması varmış denilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearleess -- 15 Ocak 2019; 22:0:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearleess

Aslında haklısınız 2 sini bir arada yapmak en mantıklısı ama bunu biraz gerçekliğe vurduğumuzda ender kişilerdir onlar bahsettiğim şeyin bir alternatif olduğunu ve fizibilitesinin yüksek olmasından dolayı o şekilde önerdim

Ben de ekleme yapayım evet haklısınız sanırım not ortalaması düşük olanların bulduğu kılıf olabilir ama bunu 4 insan kaynakları müdürüyle birebir oturup konuşarak gelmiştim buraya hatrı sayılır şirketlerde. Olayın kısaca özetine inecek olursak 2sini 1 arada yapmak sizin dediğiniz gibi de mantıklı. Linkedini aktif olarak kullanan birisi olarak çoğu yöneticilerin daha arka planda üniversitelerden çıkışlı olduğunu görüyorum aksine. Yani haklısınız dersleri yüksek ortalamayla vermek için soyutlanmanıza gerek yok ama gözardı ettiğiniz bi durum var ki o arkadaş yaptığı sosyal çevre sayesinde bir yerlere gelecek en fazla özgeçmişi incelenirken sonlara doğru bir de böyle not ortalaması varmış denilecek.
    hocam o kadarda ender rastlanan bir şey değil bence. sadece çevremiz bizi böyleymiş gibi baskılıyor. yapabileceğimiz varsa da yapamayacağımızı düşünüyoruz. motivasyonumuz kalmıyor. bu yüzden mental olarak kolay yolu seçiyoruz. 20 yaşındaki bir bireyin enerjisinin en yüksek olduğu zamanlarda motivasyon olarak dolu olduğu zaman zamanı yetiştiremeyeceğini düşünmüyorum. benim düşüncem bu şekilde yani. önemli olan yapmak istemek ve yapabileceğine inanmak.

• Dediğiniz gibi istemek,inanmak ve çabalamak.. İyi akşamlar diliyorum sizlere
  • Gazi Üniversitesi - Elektronik Elektronik Müh.okuyorum. 4.sınıfım ve yarın son sınavıma gireceğim. Vize-finale iki hafta kala düzgün çalışıyorum ve 3.65 ortalama ile mezun olacağım. Yani son iki hafta gibi süre de iyi çalışırsan ve dersi iyi dinlersen rahat yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.