Şimdi Ara

Üniversitede Devamsızlık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumunuza kardeşim aracılığyla yeni katıldım benim.Danışmak istediğim birşey var bu yıl istanbul üni elektrik meksek yüksek okulunu kazandım ayın 6 ekimde açıldı fakat işler çok yoğunlaştı (Babamla beraber kendi işyerimizde çalışıyoruz) bende pek sallamadım ve o zamandır 2 kez gittim.Gitmeye yüzümde yok devamsızlık yönetmeliğini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

• Her okulun belli bir yönetmeliği vardır. Genellikle bu yönetmeliklerde ders saatinin 1/3'ü kadarına gelmeyen öğrenciler devamsızlıktan kalır.
    Ama tabi bazı hocalar buna göz yumabilir, bazıları da harfi harfine yönetmeliğe uyar. Gelmeyeni de sınıfta bırakır. Olay bu.
  • ben de ist üniv'deyim, ancak eğitim fakültesi.
    bizde %70 devam zorunluluğu var. ortalama her yarıyılda 10 ders oluyor, 3 dersten gelmediğinde dersten kalıyorsun. yoklamadan kaldığın dersi seneye alttan alıyorsun, yine devam zorunluluğu var.

her hoca yoklama almıyor. bazıları alsa bile bırakmıyor. hatta bizde geçen yıl bir hoca dönem boyunca sadece 3 kez yoklama alacağım dedi, üçünde de olmayan kalacak dedi. hocasına da bağlı yani.
  • bizde devam zorunluluğu %70'ti fakat ben 4 senelik okula toplamda 1 sene gittim ve bu sayede 5 senede bitti
    sakın evde denemeyin
  • Hocadan hocaya değişir. Kağıt üzerinde bütün okulların devam zorunluluğu %70 ama hocalarda takan çıkıyor takmayan çıkıyor. Şuan çok şükür bizde takan 1 hocamız var. Git hocayla konuş, anlat durumunu çalışıyorum,zor geliyorum de. Düzgünce konuşursan ikna etme şansın var.Hocaya bağlı yani sen sakın yönetmeliklere kurallara falan takılma,hoca kural yönetmelik dersede palavra atıyordur.O yoklama kağıdı dediği şey kağıt parçası çünkü. Okadar gitmeyen adam yönetmelik dışı mı gitmiyor?
  • iyi günler ben siteye yeni üye oldum bi konuda size danışmak istiyorum . ben işim dolayısıyla 2 ay hiç derslere giremedim tahminimce çogundan devamsızlıktan kaldım . benim kaydımın silinmesi gibi durum söz konusu değil dimi?
  • bu dönem 4 derse hiç girmedim bırakırlarsa çok fena olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE DEVAMSIZLIK HAKKI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.