Şimdi Ara

Üniversitede başarısızlığın tadına bakdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lise hayatım boyunca ingilizce hariç derslerim iyidi hiç düz geçmeden bitirdim. İstediğim bölüm EEM İdi %75 bursluda olsa kazandım. Ama en başarısız olduğum dersi yani ingilizceyi 1 sene görmem gerekiyor. Üniversitemizde beginner, elementary, Pre-Intermediate, Intermediate şeklinde 4 kur var ben elementary kurunda kaldım. Hayatımda ilk defa sınıfta kaldım psikolejim bozuldu resmen. Zoruma gidende şu 4 yıllık olduğum için 60 almam gerekiyordu ben 57 aldım ve sınıfta 5. oldum fakat sınıftaki tek 4 yıllık olduğum için diğerleri 50 yi geçince 25 kişinin 12 si kuru geçti. 3 puanla kaldım çok zoruma gitti. Babamada söyleyemedim. Okuyasım kaçdı daha üniversiteye başlamadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaGa -- 12 Şubat 2016; 1:13:51 >

• Bi de lisans dersleri başlayınca gör sıkıntıyı
  • chuckb kullanıcısına yanıt
    ondan korkuyorum hocam ingilizcenin düzünden kaldıysak technical englishde yapıcaz allah kerim. Öğrenmekde istiyorum ama Kalmak zoruma gitti hazirandaki sınava giremicem artık eylüldeki muhafiyet sınavına girme hakkım var onla geçerim diye umut ediyorum. Birde 3 puan çıkar die İngilizce Hazırlık Bölümü başkanlığına Sınav İtiraz Dilekçesi yolladım 3 puan çıkar bir yerden die.
  • hangi üni
  • bakdım
  • Hazırlık hiçbir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da biseymi..bu gozler ne ilk binlerle uni.ye girip de ilk sene birakanlari gordu..lisede ilkokulde inek diye anilip da uni.de but lisetsinde adinin olmadigi sinav olmayan adamlar tanidi..

O yuzden bosver takam kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Legolas. Piri Reis hocam. ( hazırlığı zor diyorlardıda inanmıyodum yada bana zor geldi )
    @Innovative yandık o zaman
    @İssiz Adam üniversite farklı farklı dedilerde tek tek çıkıyor ama en azından hazırlıkda beklemiodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaGa -- 12 Şubat 2016; 1:44:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.