Şimdi Ara

Üniversitede Barmen Olarak Çalışma İsteğim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 4 öğrencisiyim bu sene sınava gircem işte üniversitemi ankarada seçeceğim sadece bilgisayar mühendisliğine odaklıyım muhtemelen TOBB ETÜ olacak..

Konuma gelecek olursak lise 1 den beri barmenlik yapmak istemişimdir(hatta bi ara okuduğum liseyi bırakıp turizm meslek lisesine geçmeyi bile düşündüm)
    şimdi üniversiteye geçtiğimde bu hayalimi part time olarak gerçekleştirmek istiyorum sizce Ankarada bu mümkün müdür ??
    hadi Ankarayı geçtim part time olarak alırlar mı ?? yorumlarınızı bekliyorum

Ha tabi birde direk barmen olarak başlamayı düşünmüyorum tabiki

• alırlar. bi arkadaş çalışıyodu ama çok şikayetçiydi.
  • Barmenlik yapmadım ama arkadaşım vardı dışarıdan göründüğü gibi keyifli olmadığını üstüne basarak söylüyordu. Her gittiğim Otel de De barmen ile tanışıp muhabbet ederim mutlaka. Her gece sarhosla ayyasla uğraş kokusu zaten ayrı dert. Üstelik ıslak bir ortamda çalışmak zordur bunu ekleyim.

Edit: alırlar mi diye sorarsan alırlar niye almasınlar işini becere biliyorsan isteğinde varsa alırlar elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 7 Kasım 2014; 20:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce barboylukdan başlican.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Groxi

Lise 4 öğrencisiyim bu sene sınava gircem işte üniversitemi ankarada seçeceğim sadece bilgisayar mühendisliğine odaklıyım muhtemelen TOBB ETÜ olacak..

Konuma gelecek olursak lise 1 den beri barmenlik yapmak istemişimdir(hatta bi ara okuduğum liseyi bırakıp turizm meslek lisesine geçmeyi bile düşündüm)
    şimdi üniversiteye geçtiğimde bu hayalimi part time olarak gerçekleştirmek istiyorum sizce Ankarada bu mümkün müdür ??
    hadi Ankarayı geçtim part time olarak alırlar mı ?? yorumlarınızı bekliyorum

Ha tabi birde direk barmen olarak başlamayı düşünmüyorum tabiki

Eğer 2. öğretim olsaydın daha rahat olrdu calisma açısından her neyse
    bar-cafe ye gidiyorsun
    bar ortami daha yoğun olan mekan varsa daha iyi olur senin icerde bartender ın yaninda durman lazim
    Adam ya da kadinin yaninda calisirken hem öğrenmeye hem de öğretilmeye başlayacaksın yeri gelecek siparisi sen vereceksin o yüzden sürekli öğrenmeye istekli görün ona göre duruşunu sergile
    ilk baslarda getir götür içki adları bardak isimleri meyve suları alkol oranları icki türleri renkleri kokularį " tatları " bardak çeşitleri neyin nasıl ne ile servis edileceği
    diye gidiyor yorulduğum için bıraktım
    bunları öğrenmek senin kapasitene ve mekanın yoğunluğuna göre değişmekle birlikte bartender ın mizacına da bağlı
    Zevklidir ancak gerçekten sanattır işin içine girdikten sonra nasıl adamlarla tanıştığına şaşıracaksın söveceksin çok seveceksin öyle zamanlar gelecek ki ..
    neyse git çalış hevesin varsa çok eğlenirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eşşek baglasan durmaz orda. Ama ögrenci duruyor işte.
  • Tom Cruise-Cocktail. O filmi izlemis olup da o yillarda barmenlik hayali kurmamis kimse yoktur. Hatta mahalleden arkadasim giyyi barmenlik kursuna yazildi ertesi gunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Eşşek baglasan durmaz orda. Ama ögrenci duruyor işte.

Benim çok önceden beri isteğimdi öğrencilikle alakası yok bence tamamen hobi benim için :)

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Barmenlik yapmadım ama arkadaşım vardı dışarıdan göründüğü gibi keyifli olmadığını üstüne basarak söylüyordu. Her gittiğim Otel de De barmen ile tanışıp muhabbet ederim mutlaka. Her gece sarhosla ayyasla uğraş kokusu zaten ayrı dert. Üstelik ıslak bir ortamda çalışmak zordur bunu ekleyim.

Edit: alırlar mi diye sorarsan alırlar niye almasınlar işini becere biliyorsan isteğinde varsa alırlar elbet.

Islak ortamda çalışmak zorduru biraz daha açarmısınız lütfen :) Birde alırlarmıdan kastım part time olarak çalışacağım ya o yüzden :)

quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

alırlar. bi arkadaş çalışıyodu ama çok şikayetçiydi.

Hangi konularda şikayetçiydi.. Birde ne kadar ücret alıyordu acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.