Şimdi Ara

üniversitede ayrılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık bi ilişkim var malum ygs yaklaştı. Ankarada yaşıyoruz ikimizde. Ama kız arkadaşım istanbulu tercih edicek oraya taşınacaklar.
    Kafamda deli sorular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• illa istanbula gidicek ve biticek diye bir kaide olamaz bence
  • istanbulda tanidigi yoksa ilk baslarda epey yanliz kalip zorlanicak ve seni sahiplenmeye calisicak. ortamini kurarsa is degisir. eger seviyosaniz bir sekilde idare edersiniz 1 hafta o gelir 1 hafta sen

• Hemen paniğe kapılma birader, istanbulda okuyorm bende ve 2-3 kız arkadaşım var. Sevgilileri taa mersinde, adanada. Çok sadıklar cidden bazen şaşırtıyorlar beni ve çokta hoşuma gidiyor. Sizinki de sonuçta 2 yıllık bi ilişki, merak etme. Ayrıca yıldız teknikte okuyorum burayı tutturursa göz kulakta olurum çaktırmadan
  • Aşk mesafe tanımaz. Sen kafanı buna yorma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Hemen paniğe kapılma birader, istanbulda okuyorm bende ve 2-3 kız arkadaşım var. Sevgilileri taa mersinde, adanada. Çok sadıklar cidden bazen şaşırtıyorlar beni ve çokta hoşuma gidiyor. Sizinki de sonuçta 2 yıllık bi ilişki, merak etme. Ayrıca yıldız teknikte okuyorum burayı tutturursa göz kulakta olurum çaktırmadan

Fatih uni ya da maltepe diye tahmin ediyorum. Umarım karşısına çıkacak her erkek senin gibi iyi niyetli olur eyvallah

• Üniversitede ilk yıllar tek ol zaten, yoksa çevre yapamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    3 yıl önce açıldı
    Üniversite hayatım kabus oldu
    3 yıl önce açıldı
    Lise aşkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.