Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE WP GRUPLARI BENİ DELİ EDİYOR :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HERKES GİBİ BENDE ÜNİVERSİTEMİN VE BÖLÜMÜMÜN WP GRUBUNA GİRDİM AMA OLAY ŞU Kİ BAZI KİŞİLER BİRBİRİMİZİ TANIMAK İÇİN MUHABBET ETMEMİZDEN RAHATSIZ OLUYOR GRUBU KONUŞMAYA FALAN KAPATIYOR. BAZILARI 2 KELİME ÜNİVERSİTE DIŞI OYUN VS. KONUŞULDUĞU GİBİ GRUPTAN ÇIKIYOR. KİMİLERİ BENİM İNGİLİZCEM ŞU SEVİYEDE BENİM ŞU SEVİYEDE DİYEREK BOŞ BOŞ KAVGALAR EDİYOR. VE YANİ HEPSİNE VERECEK CEVABIM VAR SAÇMA SALAK İŞ YAPIYORLAR AMA ÜNİVERSİTEDE KARŞIMA ÇIKARLARDA AĞIZ BURUN DALARLAR DİYE BİR ŞEY DİYEMİYORUM ÇOK DELİ EDİYOR BU GRUPLAR BENİ SİZİNDE BÖYLE Mİ ? ÇIKMAK DA İSTEMİYORUM YARARLI ŞEYLERDE KONUŞULUYOR İLERİDE LAZIM OLUR AMA. SIRF MUHABETTEN RAHATSIZ OLDUN DİYE GRUBU KONUŞMAYA KAPATMAZSIN BE ABİ. YADA SIRF NAPIYORSUNUZ,NASILSINIZ ARKADAŞLAR YAZDI DİYE ÇOCUĞA SANANE BEKÇİ MİSİN NE BU SAMİMİYET DİYE GİRİŞMEZSİN. ÇOK BOŞ VALLA







  • ahahahahah bizim grup baya iyi ve seviyeli ya
  • Sanane bekçi misin ne ya

    Asosyal hanzolara bak.

    Bizim grup gayet iyi şükür. Sohbet grubumuz var ayrıca. Beğenmeyen de çıkıyor ortam daha güzelleşiyor. Oyun falan için bile grup açtık oyun oynuyoruz arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üniversitenin açılmadan önceki grupları aşırı kanser. kendini her konuda övmeye çalışanı, kız düşürmeye çalışanı, ego kasani vs vs çok boş adam var. arkadaş bulmaktan ziyade arkadaş olunmayacak kişileri tespit etmek için daha yararlı bir yer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    tespit ettim valla hocam şimdiden :D konuşmayanlar var onlarında hallerini görsek yelpaze genişler belki
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    bizde de hocam beğenmeyenler çıkıyor ama adam hem rahatsız oluyor hem herkesi yöneticilikten alıp grubu konuşmaya falan kapatıyor. Bide bir adam şey dedi bi arkadaşı alacam yöneticilik verir misin elemanda verdi. Verdiği gibi bu hanzoyu çıkarttı yöneticilikten herif küstü gruptan çıktı böyle de kırılgan insanlar canını yerim onların


  • Gruptan da atsaymış keşke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi okul hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuyu popülerde gördüm, ben öğrenciyken en nefret ettiğim şey 2. öğretim okuyup örgün grubunda olan tiplerdi. ulan defol git 2. öğretim grubuna örgünlerin arasında ne işiniz var! sonra harç muhabbetini filan bizim grupta yapardılar, kovulsalar bile tekrar birine ekletiyorlardı. sınav olurdu sorular ne filan diye yazıp dururdular. bizim grupta dersle ilgili not paylaşılsa 2. öğretim grubuna uçururdular ama 4 sene boyunca 2. öğretimden örgün grubuna gelen dersle ilgili faydalı bir şey olmadı. baktık böyle olmuyor bizde örgünlerden arkadaşlarla kendi aramızda bir grup açmıştık. ders notları ve sınav zamanı paylaşım oluyordu ama grup dışına çıkmıyordu gönderilenler. aradan kaç yıl geçmesine rağmen bu 2. öğretimin beleşçi tiplerini her üni whatsapp grubu konusuna yazıyorum.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Aynısı bizde var hocam 1 - 2 öğretim karışık şu an sıkıntı yok ama ileride yaparlarsa çıkarım valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversitede oluyor bunlar hocam. Ben 5-6 grupta birden varım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de sevmiyorum Üniversite/okul gibi gruplarda sohbet edilmesini ama o son yazdığın “Sana ne bekçi misin” tarzı cümle gerçekten kurulduysa sizinkiler bayağı arızaymış.
    İngilizce seviyelerini yarıştırmak da bir garip.Yazdın da ben mi görmedim bilmiyorum ama üniversite ve bölüm adı öğrenebilir miyim ?
    Bu arada ne toplanıp dövmesi ? Meslek lisesi mi orası ? Bir şey yapamazlar,yaparlarsa da atılırlar.Polis bile devreye girer.Sonuçta artık çocuk değil yetişkinler,suç işlemiş olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bölüm grubunda baya samimiyiz, herkes birbirine ısındı. Haftada 2-3 kere Zoom'da toplanıp muhabbet ediyoruz, oyun oynuyoruz, film izliyoruz. Bazı gruplarda kötü amaçlı kişilerin olması üzücü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim okulun grubuna ilk girdim leşşş gibi bir ortam vardı hatta dedim ki bu kadar salak adam bir araya gelemez ya imkansız. Ulan nereye geldik oldum hatta bir kaç kişiyle özele geçip konuştuk bunu burası nasıl okulmuş falan diye sonradan öğrendik ki elemanlar okul gruplarına toplu girip trollüyormuş. Sonra tabi onlar atılınca ortam beklediğim gibi iyileşti şimdilik bir sıkıntı yok herkes birbirine yardım ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizimkini (genel grupları: hazırlık, fen grubu, 2020 girişliler) de yurtçular bastı ve darbe yaptılar, yeni grup açmak zorunda kaldılar sonra. herkes kız düşürme derdinde, kızlar da erkek düşürme derdinde. iki sohbetten biri random vs vs. ama neyseki kitap ve bölüm grubunda gerçekten adam akıllı insanlar var yoksa delirirdim.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul gruplarında tanımak için muhabbet etmek kadar boş bir şey yok..
  • Ben kendi kurduğum 2 Bilkent grubundan çıktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.