Şimdi Ara

Üniversite ve Bölüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MF-4 sıralamam 8,770 MF-3 sıralamam 7,621

Tıp ile mühendislikler arasında kaldım ama mühendislikler daha ağır basıyor. Özellikle de ODTÜ düşünüyorum. Bu sıralamamla bana üniversitesi ya da bölüm önerebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oonur375 -- 1 Temmuz 2013; 19:55:08 >

• Yardım edecek olan biri yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur375

Arkadaşlar MF-4 sıralamam 8,770 MF-3 sıralamam 7,621

Tıp ile mühendislikler arasında kaldım ama mühendislikler daha ağır basıyor. Özellikle de ODTÜ düşünüyorum. Bu sıralamamla bana üniversitesi ya da bölüm önerebilecek olan var mı?

Aile içinde kral olmak istiyorsan tıp yaz git kardeşim.
    Ailedeki en uç adam bile gelip kıçını yalıycak :D
    Öte yandan ODTÜ. Yani ismi bile yeter.
    Ancak ODTÜ'de endüstri,elektrik-elektronik vs gelmez.
    Makine gelebilir. İnşaat gelir, mimarlık gelir.
    Mimarlık ciddi emek ve gözyaşı isteyen bir bölüm. Kimilerine göre tıptan daha zor kabul edilir. Hatta çoğu insan öyle kabul eder.
    İnşaat bi tık daha kolay zannedersem.

Üniversite için de. Ne olursa olsun ODTÜ'yü tek geçerim. Ne itü ne bi başkası. Tabi mühendislikler için.
    Tıp içinse puanına göre mersin,adana,antalya,çanakkale filan gelir. Mersin rahat bi şehir. Adanayı pek önermem, çevresi bakımından. Antalya ve çanakkale zaten iyi.

Konunun dışına çıktım sanırım.
    Sen istersen 3-4 bölüme indirge kafandakileri ona göre daha sağlıklı konuşalım

• Teşekkür ederim yorumların için. Umarım yakın bir zaman da indirgeyebilirim seçimlerimi.
  • takipteyim
  • Peki iş bulma konusunda tıp mı yoksa iyi bir üniversitenin mühendislik bölümleri mi daha kolay olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.