Şimdi Ara

Üniversite Tercihinde Kütahya'yı Yazmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanım Kütahya Dumlupınar üniversitesine tutuyor. Ama hiç yazmak istemiyorum. Çünkü okul ile ilgili bir tane düzgün yorum alamadım. Eğitimi, sosyal çevresi nedir hiç bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olun tercihler yarın bitiyor
    edit: Bölüm Maliye

• Valla bende lojistik düşünüyorum yazdım kütahyada ne kadar myo varsa. Gidip göreceğiz :D
  • neyi merak ediyorsun ona göre cevap verelim.
  • Sorun bana hepsini cevaplicam:) bundan oncesinde kocaeli universitesinde okudum.Kiyaslamada yaparim sorunuza gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanınız tutuyorsa ve mecbursanız gidin yeniden üniv.sınavı yükünü almak çok güç.İlerde ilk 1-2 dönem kasar yatay geçişi zorlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXUBERT -- 3 Ağustos 2012; 3:47:46 >
  • Qtahya çok berbat bir şehir söyliyim gördüm her taraf dağ taş çok sıkıcıydı kasaba gibi bir yer valla iyi düşünün gitmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

Qtahya çok berbat bir şehir söyliyim gördüm her taraf dağ taş çok sıkıcıydı kasaba gibi bir yer valla iyi düşünün gitmeden.

demek bu konuda olumsuz düşünmekte yalnız değilmişim evet çok sıkıcı bir yer kışın sokaklarda ağır bir kömür kokusu vardı.sokaklarda kimse olmaz hayat ölü gibi bişe köy veya kasaba tadında bir yer.tabi son karar size kalmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oh rahatladim ya bende yazcaktim sonra vazcaydım. alt sıralara iki tane yazdım ama inş okadar düşmem.

• walla 2001-2005 DPÜ BİİBF öğrencisiydim zırt pırt kütahyaya giderdim merkez orada die.

1. ben kütahyada okuycam demek wcde k.çımın donması sorun değil demek
    2. şöförlerle insan oldugumu unutabilirim demek
    3. okulda çömezken kızlar güzel gelecek ama es ese gidince onların paçoz oldugunu anlicam demek
    4. vize - final arası imzaları inekleri attıracam yoksa bu sehre attıracam demek :)
    5. yasasın es es ve bursa demek ;) bilmem anlatabildim mi :D
  • Beklentilere göre değişir Kütahya'yı , Afyon'u yazmak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

Ne Bursası ya Bursa halkı kadar keko-apaçi halk bu kadar batıda olan bir ilde yoktur. Eses eniyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HobyteBayFrodo -- 5 Ağustos 2012; 17:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HobyteBayFrodo

quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

Ne Bursası ya Bursa halkı kadar keko-apaçi halk bu kadar batıda olan bir ilde yoktur. Eses eniyisi

Es es gibi il bir istanbul var öğrenciler için izmir bile değil (gidip gördüm her telden öğrenci hayatları şimdi 35liler laf atmasın) ama kütahya ve bilecikteyseniz es es'in tek alternatifi bursa haa ben giderim 2-3 kafama göre takılır dönerim diorsan ayrı ist izmir takıl kafana göre :)

bu arada hala öle mi bilmiom da su petrol kamyonları otostop için güvenilir 4 sene içinde çok kullandım en baba yemekleri yedim onlarla ve i.nelik falanda yok :) tek sorun batıda son durak izmit - tüpraş :) e sonrasını ayarlayın artık :)

• Kütahya kız arkadaşımla gitmiştik bir tane vazo var birde vazonun hemen üstünde yol ismi geçen cadde vardı şehir bunlardan ibaretti ama istediğin bölüm tutuyorsa yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.