Şimdi Ara

üniversite tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversiteye hazırlanıyorum 400puanlık biyere yerleşebileceğimi düşünüyorum. mühendislik istiyorum olabilirse endüstri mühendisliği. iyi bi eğitimden ziyade yaşanabilir ve iş imkanı olan bi şehirde okumak benim için çok önemli. ama bu şehirlerin arasında istanbul ve kocaeli olmamalı. ve özel üni düşünmüyorum. sizce hangi üni benim kriterlerime uygundur?

• baştanbeşinci kullanıcısına yanıt
    iş imkanı olcak ve istanbul yada kocaeli olmucak? türkyidemi burası? paranın %70i filan buralardan gelıyodur heralde:S
  • Aynen beyler bende bu konuda kararsızım sizce dokuz eylül,ege vs. mühendislik için nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege'de endüstri yok dokuz eylülde var.Ayrıca makine varken niye endüstri gibi boş beleş bölüm seçiyorsun?Tabi etrafımda kız olsun diyorsan onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 2 Şubat 2015; 5:48:20 >
  • ankara o zaman.
  • endüstri mühendisliği tam bana göre bi meslek olduğunu düşünüyorum. kızların endüstriyi daha çok tercih ettiğini yeni öğrendim. ama bu daha iyi oldu
  • ankara soğukluğu konusunda beni her zaman korkutmuştur. ama aklımın bi köşesinde duruyor daima. ankarada endüstri mühendisliğinde önericeğiniz üni var mı 400puan civarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.