Şimdi Ara

Üniversite Stajı - Naylon Staj Yapabileceğim Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitenin zorunlu 1 ay stajı var. Staj için başvurduğum hiçbir yerden olumlu cevap alamadım. Mecbur olarak bir bilgisayar mühendisinin yanında staj yapmış gibi göstermek zorundayım. Hiç istemediğim bir olay ancak buna mecbur kaldım diyebilirim. Yoksa diploma almam ertelenecek. Çevremde tanıdığım ve çalışan bilgisayar mühendisi olmadığı için böyle bir arayış içerisindeyim. Bu stajı gerçekleştirebilieceğim yerler hakkında fikri olan var mıdır?

• Bende aynı durumdayım, boktan bir yerde oturuyorum ve çevrem yok. Bu işi seviyorum ama iş verenler stajyerde dahi havaya uçabiliyorlar.
    Ama ben sonuna kadar deneyeceğim, eğer staj yapacak yer bulamazsam bu mesleğe bir giriş yapamam.
  • Naylon staj yapma. Staj cok onemlidir. Bolumun ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @beyinsis Hocam stajın ne kadar önemli olduğunu biliyorum.Bölüm bilgisayar programcılığı. İnanın yapmak çok istiyorum. Hele yazılım üzerine bir şirkette. Ama başvurduğum yerlerden olumlu cevap alamadım. Bu yüzden hiç istemediğim bu duruma düştüm.

@Cigarette Smoking Man Ben istanbuldayım bulamadım. Allah size yardım etsin. Haklısınız staj bi nevi bu mesleğe atılmak demek.
  • Bulamadım derken; şirketler ne cevapla reddediyorlar? (Merakımdan sordum, zira aynı cevapları ben de alacağım. Hiç değilse dışarı çıkarken dişlerimi gıcırdatmadan çıkayım.)

Benim de bölüm aynı, üniversite neydi sizin? İTÜ, Boğaziçi, Marmara falan değildir herhalde? Eğer öyleyse boku yemiş Anadolu'daki mezun adayları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

Bulamadım derken; şirketler ne cevapla reddediyorlar? (Merakımdan sordum, zira aynı cevapları ben de alacağım. Hiç değilse dışarı çıkarken dişlerimi gıcırdatmadan çıkayım.)

Benim de bölüm aynı, üniversite neydi sizin? İTÜ, Boğaziçi, Marmara falan değildir herhalde? Eğer öyleyse boku yemiş Anadolu'daki mezun adayları.

Yok hocam öyle kaliteli bir üniverisete okumuyorum. Sanırım çoğu firmada bu yüzden geri çeviriyor. Arıyorlar olumlu yanıt veremiyoruz diyorlar. Sende diyorsun.
  • Bende aynı bölümü okuyorum 2 yıllık olduğu için yazılım firmaları ilgilenmez dostum. Onlar genellikle mühendisleri yanında stajyer olarak çalıştırıyorlar. Fakat fabrikaların bilgi işlem bölümünde çalışabilirsin çoğu fabrika 2 yıllıkta olsa alıyor. Oralara bir başvurmanı öneririm. Eğer naylon staj yapmak istiyorsan git bir bilgisayarcıya teknik servis ile uğraşan bir dükkan bulursun İstanbul'da söylersin razı gelirler diye düşünüyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adliyede Staj Yapacağım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.