Tüm testlerden eşit olursa ortalama 16 net, 140’ı elde etmek için yeterli: Şöyle: 4 matematik, 4 fen, 4 Türkçe, 4 sosyal. Matematikten daha çok çözerek de 16’dan az soruyla 140 alınabilir. Örneğin matematikten ve fenden daha çok soru çözen biri 12 soruyu doğru yanıtlayarak da 140’ı aşa bi lir ve ya bunlardan az çözüp Türkçe veya sosyalden 20 soru çözerek de yapabilir.
180’İ AŞMAK İÇİN
Tüm testlerden eşit olmak koşuluyla her testten 8’er net çıkarmak şartıyla 32 netle 180 baraj aşılabilir. Matematik ve fenden daha çok yaparlarsa 32’den daha az net yeterli olabilir. Matematik ve fenden az yaparlarsa 32’den daha çok soru çözmesi gerekir.
habertürk'te yapılan haberde diyorki her testten 8'er net? ben türkçeden yapsamda fenden yapmasam olmuyor mu ben böyle bilmiyordum herkes farklı birşey söylüyor..
bu soruyu soranlara acıyorum,işte ülkedeki eğitimin içler acısı manzarası.
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
aynen.adamın istediği şeye bak barajı aşma taktiği.. hiç bi şey bilmeyen sadece okuma yazma bilen adam , türkçe sosyal ve matematiğin ilkokul müfredatı sorularını çözse bu sınavda barajı geçer gerizekalı değilse.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark1n
quote:
Orijinalden alıntı: kibritçöpü
aynen.adamın istediği şeye bak barajı aşma taktiği.. hiç bi şey bilmeyen sadece okuma yazma bilen adam , türkçe sosyal ve matematiğin ilkokul müfredatı sorularını çözse bu sınavda barajı geçer gerizekalı değilse.
konu bu değil dostum, ne biliyorsun belki ben lise 1'i yurtdışında okudum hiç fizik kimya görmedim olamaz mı? herkes farklı birşey söylüyor hala anlamış değilim, belki yurtdışında okuyacağım. barajı geçeceğimi bende biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme