Ben de yeni başlayacağım çalışmaya,bazı sebeplerden ötürü yazın başlayamamıştım.
Öncelikle Mat 1'i bitirmen gerekli.
Aldığım öneriler kadarıyla FEM simetri'nin YGS Mat 1 ( 3 kitap halinde ) bunları alıp günde 7-8 saat çalışarak 3-4 haftada bitirmen gerekiyor.Bunun ardından YGS Karekök Mat soru bankası alıcaksın ve bir yandan diğer herhangi bir YGS dersinden olan eksiğini kapatmaya başlacaksın.( Eğer FM isen fen'in fiziği olmalı bence TM isen de sosyal bilgiler olabilir )
YGS karekök MAT'ı çözerken diğer dersden eksiğini kapıtacaksın.Karekök'ü elinden geldiğince hızlı bitirmeye çalış,aynı süre içinde de diğer seçtiğin dersi kapat.Bu durumda en geç 3 ay içersinde Mat 1'in ve TM isen sosyal'in FM isim fenin bitmiş olacak.Türkçe zaten YGS yorum ağırlık oluyor,biraz dil bilgisi bakınıp halledebilirsin 3-4 gün içinde.
Bunları bittiği zaman YGS sınavına yaklaşık 3.5-4 ay süren kalmış olacak bu süre içinde YARI YGS,YARI LYS olarak çalışacaksın.Bir yandan YGS denemeleri çözerek,zayıf olduğun yerler olursa not alacak,üstüne düşeceksin.Bir yandan da LYS'den çözmeye başlayacaksın YGS'ye kadar LYS'yi %70 oranında bitirmelisin diye düşünüyorum.
YGS sınavından sonra da LYS için 2.5 ay kadarlık bir zaman dilimin kalıyor,bunun 2 ayında da diğer eksiklerini kapatıcaksın LYS ile ilgili...
Günde 7-8 saat kadar çalışmalısın ve programlı olmalı;kendini 7 aylığına hayattan soyutlamalısın.
7 ay sık,hayat boyu rahat et;7 ay rahat et,hayat boyu sık mantığı ile kendini biraz zorlamalısın. ( tabii sınav o kadar abartılı birşey değil,gelecek senesi de var )