Şimdi Ara

Üniversite sınavı kalkıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
5
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kalkar mı kalkmaz mı bilinmez. Bu ülkede her şey hızlıca olup bitiyor. Olur da üniversiteye yerleşirseniz okurken para kazanmak için sıkça başvuracağınız sitenin ogrenciyegelir olacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanfur -- 30 Haziran 2018; 10:51:50 >

• Sınavı kaldırsınlar herkes en yakınındaki üniversitesinin eve en yakın fakültesine yerleştirilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence üniversiteleri de toptan kaldırsın AKP, muhtarlar varken üniversiteye ne gerek var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitime mhp el attıysa tamamdır artık uzay çağı yakındır.
  • misafir. M kullanıcısına yanıt
    Onların ne dediğine bakma ertesin gün sözlerini yer onlar

Üni sınavını kaldırabilirler eğitim sistemini dahada beter hale getirmek amaçları bu zamana kadar yoksa neden düzeltmesinler ?

Yabancılara köprü havalimanı yaptıranlar nasıl oluyorda 16 senede hiç bir yabancı eğitimcilerden vs bilgi almıyor fikir almıyor veya yabancıyı geçtim kendi eğitimcilerimizle bile toplantı yapmamıslardır bir tane bakan oturuyor sallıyor bir sistem tamam oldu bitti
  • Arkadaşlar üniversite sınavına kaç milyon öğrenci giriyor sayıya bakın. Her öğrenciden 100 TL hatta bazılarından 150 (3 sınava da girmek isteyenden) alıyor. Bu da devlete büyük bir gelir sağlıyor. Sizce böyle bir gelir kapısını kapatırlar mı? Hani bize olduğu kadar onlara da zarar. Gelirin en çok geldiği yerlerden biri bu sınavlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Master

Arkadaşlar üniversite sınavına kaç milyon öğrenci giriyor sayıya bakın. Her öğrenciden 100 TL hatta bazılarından 150 (3 sınava da girmek isteyenden) alıyor. Bu da devlete büyük bir gelir sağlıyor. Sizce böyle bir gelir kapısını kapatırlar mı? Hani bize olduğu kadar onlara da zarar. Gelirin en çok geldiği yerlerden biri bu sınavlar.

Sınavın elbette bir ücreti olacak o gözetmenlere para ödeniyor, sınav için kağıt basılıyor bir dünya hazırlığı var sanki bunlar ücretsiz gibi yazmışsınız. Devlet o geliri cumburlop cebe indirmiyor dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çelişkiyi göstermeye çalıştım.

bu arada sen de onların ne dediğine bakma. sınavsız sistem bu ülkede doğanın kanunlarına ters :) yapılamaz. liselere giriş bile sınavsız yapılamadı henüz.
  • Asgari ücreti 3500 liraya çıkarsınlar, çöpçü de doktor da aynı maaşı alsın hâl böyle olunca yalnızca idealist olanlar kalacak doktorlukta, yalnızca idealistler makina okuyacak, işinin ehli olacak herkes para için yapılmayacak meslekler. Bunun tatbik edilmesi şart. Bu türde bir reform ülkedeki gelir düzeyini de dengeler, eğitim seviyesini de yükseltir. Aksini iddia etmeyin kalbinizi kırarım.

• Merkezî sınav sistemi olmazsa çok fena torpiller döner, üni okumak için kafa patladan gençlerin hayatı söner.

• Ohh artık üniversiteye de kendi adamlarını sokarlar, yeni Türkiye müthiş bir yer olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.