Şimdi Ara

universite okurken ygs ye basvurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 2011'de girdim üniversiteye. bu sene gitmiyorum okula. yeniden hazırlanacağım.
    şimdi ben ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabatli1903

quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

eğitim bilgileri değişti o yüzden şimdi gittim ösym başvuru merkezine bilgileri yeniden girdileryeniden resim fln çektiler yaptırdım kaydı...

eğitim bilgileri nasıl değişiyor ki hocam? orda senin lise mezuniyet bilgilerin yazıyor.

şimdi üniye kayıt oldunmu bir daha sınava girmek için yeniden bir kurum aracılığıyla yapman gerekiyor nasıl lise 4 de sınava girerken okul müdürü yapıyor ygs kayıtı ondan sonra sen bireysel yapıyorsun buda öyle

ben internetten bireysel yaptım bi sıkıntı yaşamadım kabul edildi.(bireysel başvuruda da bir yükseköğretime kayıtlıyım diye belirtiyorsun zaten ) lise 4 de biz ösymye kayıtlı olmadığımız için okuldan yaptık.ösym merkezindeki görevliyle konuştun mu o ne diyor

• bende aynı durumdayım 2. senem bu sene bıraktm dondurmadım okulu devam gözüküyo ama gitmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

eğitim bilgileri değişti o yüzden şimdi gittim ösym başvuru merkezine bilgileri yeniden girdileryeniden resim fln çektiler yaptırdım kaydı...

eğitim bilgileri nasıl değişiyor ki hocam? orda senin lise mezuniyet bilgilerin yazıyor.

şimdi üniye kayıt oldunmu bir daha sınava girmek için yeniden bir kurum aracılığıyla yapman gerekiyor nasıl lise 4 de sınava girerken okul müdürü yapıyor ygs kayıtı ondan sonra sen bireysel yapıyorsun buda öyle

okula gitmek gerekmiyor hocam.ben bugun parayi yatirdim.evden bireysel basvuru yaptim.ogrenim bilgilerini bir yuksekogretim programina kayitliyimi isaretle tamamdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yedist

quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmeyen denklem

Ben de universitede kayitliyim. Bireysel basvurumu da yaptim hic bir sorun cikmadi sadece adres degisikligi yaptim o kadar . O da sinava girecegim yeri belirlemek icin zaten. Kaydet dedikten sonra resim falan da geldi. Basariyla kaydoldunuz falan dedi. Bence bir sorun yok ama olur mu bir sorun arkadaslar?

Benim durum da böyle. Nasıl başvuru yapacağımızı anlatan grafikte eğer 2011 ya da 2012 başvurularından birini başvuru merkezinde yaptıysanız bireysel başvuru yapabilirsiniz diyordu. Ben 2010'da okuldan yaptım, 2011'i hatırlamıyorum. Yani eğer 2011'de bireysel başvuru yapmışsam, bu yıl başvurumu kabul ettiği halde sonradan bir sorun çıkarmaz heralde?

Bence hicbir sorun cikmaz. Arada kurumun olmasinin pek farki yok. O kurum sadece senin sifre almani falan sagladi. Sifreyi de aldigimiza gore kendimiz de yapabiliriz. Benim fikrim bu yani sorun olmaz. Ama osym bu sakatlik da cikabilir guvenemiyorum pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgbklnc131313

Arkadaşlar beni de bilgilendirirseniz sevinirim ben direk bıraktım ders seçimi yapmadım ama okula kayıtlı gözüküyorum herhangi bir lisede kaydımı yapsam oluyo mu

bende direk biraktim.parani yatir evden basvurunu yap.sadece ogrenim bilgilerim kismna bir yuksekogretim kurumuna kayitliyim yap tamamdir

• Vay arkadas herkes birakmis. Ben de biraktim hayirlisi hepimiz icin :D

• benimde bir sorum olacak, az önce sınava başvuruda bulundum, geçen sene bir üniversiteye yerleşmiştim ve kayıt yapmıştım fakat ailevi sorunlardan dolayı üniversiteye hiç gidemedim ve kaydım duruyormu silindimi bilmiyorum başvuru formundada "4 - BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNU BİTİRDİKTEN SONRA BİR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMINA YERLEŞTİRİLMEDİM" seçeneğini seçtim acaba ne yapmam gerekiyor bu bana bi sorun yaratır mı ?
  • bu bıreysel basvuruda resim işi nasıl oluyo? ben baktımda bilgilerim falan var ama resımım gorunmuyo en son 2011 de girmiştim
  • arkadaşlar ben de bişey soracağım. ben bu sene istanbulda üniversite okuyorum. sizler gibi sınava tekrar gireceğim.benim ikametgah adresim ve liseden mezun olduğum okul istanbul dışında. Bu sene değişen kılavuz gereği sınava giriş yeri tercihini istanbul yapamıyorum. acaba aday işlemleri sisteminden adres ilini değiştirip istanbul yapsam sınava istanbulda girebilirmiyim veya bu değişikliği yaptığım için herhangi bir sorun olurmu?
  • arkadaslar bir uniye yerlesip tekrar ygs kaydi yaptirabilirsiniz kayitlarinizi basvuru merkezlerinden gerceklestireceksiniz ancak soyle bir durum var puaniniz belirli oranda dusecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: csms

arkadaslar bir uniye yerlesip tekrar ygs kaydi yaptirabilirsiniz kayitlarinizi basvuru merkezlerinden gerceklestireceksiniz ancak soyle bir durum var puaniniz belirli oranda dusecektir.

ben 2011'de girdim üniversiteye. yani geçen sene okudum. benim düşmemesi gerek.
    bu yıl üniversiteye girip de hem de sınava girenler varsa onların düşüyor. -diye biliyorum-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Tornavida

quote:

arkadaslar bir uniye yerlesip tekrar ygs kaydi yaptirabilirsiniz kayitlarinizi basvuru merkezlerinden gerceklestireceksiniz ancak soyle bir durum var puaniniz belirli oranda dusecektir.

ben 2011'de girdim üniversiteye. yani geçen sene okudum. benim düşmemesi gerek.
    bu yıl üniversiteye girip de hem de sınava girenler varsa onların düşüyor. -diye biliyorum-

Aynen ben de 2011de girdim 2012de de girdim ama tercih yapmadım, 2013te düşmemesi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: GSForever

quote:

Arkadaşlar beni de bilgilendirirseniz sevinirim ben direk bıraktım ders seçimi yapmadım ama okula kayıtlı gözüküyorum herhangi bir lisede kaydımı yapsam oluyo mu

bende direk biraktim.parani yatir evden basvurunu yap.sadece ogrenim bilgilerim kismna bir yuksekogretim kurumuna kayitliyim yap tamamdir

Ya emin olamadım, bu osym bin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden sordum. Başvuru merkezinden yapsak da sorun çıkar mı

• quote:

quote:

quote:

Ya emin olamadım, bu osym bin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden sordum. Başvuru merkezinden yapsak da sorun çıkar mı

basvuru merkezindende yapabilirsin.ama evdende yapsan sikinti olacagini zannetmiyorum.ben evden yaptim.

• quote:

bende universitede kayitliyim ama evden yaptim basvuruyu.bir sikinti olacagini zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehor

bu bıreysel basvuruda resim işi nasıl oluyo? ben baktımda bilgilerim falan var ama resımım gorunmuyo en son 2011 de girmiştim

basvuru yaptikdan sonra resmin gorunur sistemde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedist

quote:

Ben de universitede kayitliyim. Bireysel basvurumu da yaptim hic bir sorun cikmadi sadece adres degisikligi yaptim o kadar . O da sinava girecegim yeri belirlemek icin zaten. Kaydet dedikten sonra resim falan da geldi. Basariyla kaydoldunuz falan dedi. Bence bir sorun yok ama olur mu bir sorun arkadaslar?

Benim durum da böyle. Nasıl başvuru yapacağımızı anlatan grafikte eğer 2011 ya da 2012 başvurularından birini başvuru merkezinde yaptıysanız bireysel başvuru yapabilirsiniz diyordu. Ben 2010'da okuldan yaptım, 2011'i hatırlamıyorum. Yani eğer 2011'de bireysel başvuru yapmışsam, bu yıl başvurumu kabul ettiği halde sonradan bir sorun çıkarmaz heralde?

Bence hicbir sorun cikmaz. Arada kurumun olmasinin pek farki yok. O kurum sadece senin sifre almani falan sagladi. Sifreyi de aldigimiza gore kendimiz de yapabiliriz. Benim fikrim bu yani sorun olmaz. Ama osym bu sakatlik da cikabilir guvenemiyorum pek

Duyduğuma göre bireysel başvuru hakkı olmayanlara başvuru merkezinden yapın gibi bir uyarı veriyormuş. Ben geçen seneki gibi internetten yaptım başvurumu, bir sorun çıkmadı. Şimdi bireysel başvuru kısmına tıklayınca "Başvuru bilgileriniz daha önce ÖSYM'ye ulaşmıştır." yazıyor. Hayırlısı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

okula gitmek gerekmiyor hocam.ben bugun parayi yatirdim.evden bireysel basvuru yaptim.ogrenim bilgilerini bir yuksekogretim programina kayitliyimi isaretle tamamdir

bende öyle olmadı kırmızı yazıyla yazıyodu başvuru yapmak istediğimde gittim ösym başvuru merkezine hallettim...

• beyler ben 2011'de sınava girdim. Geçen sene 1 yıl okudum. Bu sene okula gitmiyorum yeniden hazırlanıyorum. Gittim bankaya parayı yatırdım. Daha sonra girdim başvuru sitesine ve önce şifremi yenilemem gerekti. Onu halletikten sonra 'bir yükseköğretim kurumua kayıtlıyım' seçeneğini işaretledim ve başvurumu onayladım. Başvuru tamamlandı. Lisede çektirdiğim tipsiz fotoğrafımda orada göründü. Bu kadar basit. 2 dakika sürdü en fazla.

Benim durumumdaki gibi olanlara yardımı olur diye açıklayayım dedim. Yani yok yenidne fotoğraf çektircez yok kimlik değişecek falan filan gibi şeyler yok. Evden 2 tıkla tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.