Şimdi Ara

Üniversite Okurken Para Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an üniversite 1. sınıf okuyorum nasıl para kazanabilirim ailemin maddi durumu iyi fakat harçlık almaktan bıktım istediğim şeyleri almak için izin istemekten de bıktım hiç bir gelirim yok azda olsa gelirim olsun istiyorum özel ders vermeyi düşünüyorum programlama, müzik veya metematik üzerine fakat genelde özel ders alan çocuklar küçük ve şımarık olduğu için cesaret edemiyorum başa çıkamam diye başka ne yollar önerirsiniz? şu yaşa kadar edindiğim hiçbir beceriyi ve bilgiyi paraya dönüştürememek koyuyor bana en azından bir karşılığı olsun istiyorum ayda 1 milyar kazansam bile iyi okul okumayıp benle aynı yaşta olup garson olanlar bile benden çok para kazanıyor bu durum benim sinirimi bozuyor illa üniversite bitince mi para kazanmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 3 Mayıs 2015; 21:56:32 >

• Birkaç tanıdığım var ikisini idare eden sabah okula gidip akşam çalışıyorlar.Fakat gerçekten çok zor.Arkadaş kafede çalışıyor öyle zor bir iş de değil üniversitede 7.yılı ve seneye felan bitecek diyor alttan baya dersi var diye biliyorum.Ama sen yine deistiyorum dersen kafe tarzı bir yerde çalışmanı öneririm öğrenci için en iyi yer o tarz yerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octawa

Birkaç tanıdığım var ikisini idare eden sabah okula gidip akşam çalışıyorlar.Fakat gerçekten çok zor.Arkadaş kafede çalışıyor öyle zor bir iş de değil üniversitede 7.yılı ve seneye felan bitecek diyor alttan baya dersi var diye biliyorum.Ama sen yine deistiyorum dersen kafe tarzı bir yerde çalışmanı öneririm öğrenci için en iyi yer o tarz yerler.

garsonluk yapabileceğimi sanmıyorum en iyi yol özel ders galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

quote:

Orijinalden alıntı: octawa

Birkaç tanıdığım var ikisini idare eden sabah okula gidip akşam çalışıyorlar.Fakat gerçekten çok zor.Arkadaş kafede çalışıyor öyle zor bir iş de değil üniversitede 7.yılı ve seneye felan bitecek diyor alttan baya dersi var diye biliyorum.Ama sen yine deistiyorum dersen kafe tarzı bir yerde çalışmanı öneririm öğrenci için en iyi yer o tarz yerler.

garsonluk yapabileceğimi sanmıyorum en iyi yol özel ders galiba

Bana kalırsa bölümün ile alakalı bir iş bulman fakat özel derste seni idaremeder fakat onda da öğrenci bulma sıkıntısı var çevrenin iyi olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.