Şimdi Ara

Üniversite okurken çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. üniversite okurken bir devlet dairesinde çalışmayı düşünüyorum, bu yüzden bugün kpss'ye (ortaöğretim düzeyi) başvurdum. bir kaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim ;

1- okul ile iş saatleri çakışır mı yoksa ayarlarlar mı bir şekilde ?
    2- çalışacağım yer ile okulun farklı yerlerde olması sorun olur mu ? birkaç kişiye sordum, geçici görevle gönderiyorlar dediler.
    3- lise mezunlarının atanma durumu nedir ? 90 üstü alırsam atanabilir miyim yoksa yine allah'a mı kalır işim? çoğu kişi torpil falan da gerekli diyor, kafam karışık o yüzden.

şimdiden sağolun.

ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, bricit bardo, fenerbahçeli cemil! hepsi şöhretini bu bıçağa borçludurlar... denemesi bedava hem de hiç para vermeden! fennin son harikası, alaman mucizesi, bütün meşhurların bıçağı, su yok sabun yok, gibicibicis marka krem, yalnız 17 saniyede tamam bu iş!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychomeen

arkadaşlar selamlar. üniversite okurken bir devlet dairesinde çalışmayı düşünüyorum, bu yüzden bugün kpss'ye (ortaöğretim düzeyi) başvurdum. bir kaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim ;

1- okul ile iş saatleri çakışır mı yoksa ayarlarlar mı bir şekilde ?
    2- çalışacağım yer ile okulun farklı yerlerde olması sorun olur mu ? birkaç kişiye sordum, geçici görevle gönderiyorlar dediler.
    3- lise mezunlarının atanma durumu nedir ? 90 üstü alırsam atanabilir miyim yoksa yine allah'a mı kalır işim? çoğu kişi torpil falan da gerekli diyor, kafam karışık o yüzden.

şimdiden sağolun.

1-devlet sektöründe çalışacağın için 9-5 çalışman gerekecek.ikisini bir arada götürmen için ikinci öğretim okuman lazım
    2-çalışacağın yer ile okuyacağın okul arası uzaklığın olması geçici görevlendirmeyle halledilebilir ama büyükşehirlerde olmazsan sıkıntı olabilir
    3-lise mezunu isen eğer hedefin atanmak ise 90 la atanırsın torpil olayının döneceğini sanmıyorum ortaöğretim kpss de puanı yapan atanıyor.

• 2. öğretimi tavsiye ederim calışmak istiyorsan
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • evet ikinci öğrentim düşünüyorum zaten. çok uyuyan bir yapım olduğu için mecburen ikinci öğretim yazacağım. peki vize - final zamanları nasıl oluyor? izin falan alabiliyor muyuz? eğer 9-5 çalışacaksam ne arada ders çalışacağım? :/ bana çalışma saati daha az demiştiler.
    ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, bricit bardo, fenerbahçeli cemil! hepsi şöhretini bu bıçağa borçludurlar... denemesi bedava hem de hiç para vermeden! fennin son harikası, alaman mucizesi, bütün meşhurların bıçağı, su yok sabun yok, gibicibicis marka krem, yalnız 17 saniyede tamam bu iş!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychomeen

evet ikinci öğrentim düşünüyorum zaten. çok uyuyan bir yapım olduğu için mecburen ikinci öğretim yazacağım. peki vize - final zamanları nasıl oluyor? izin falan alabiliyor muyuz? eğer 9-5 çalışacaksam ne arada ders çalışacağım? :/ bana çalışma saati daha az demiştiler.

haftaiçi ders çalışmak için pek vakit bulamazsın anca hafta sonları ders çalışabilirsin.vize-final zamanları ise mazeret izni alarak durumu halledersin o konuda zorluk çıkarmazlar.devlet sektöründe düz memur olarak çalışacaksan 9-5 çalışmak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

KPSS ye başvuruyu kısaca anlatabilir misin?
    NEtten yapabiliyor muuz

ziraat bankası atm'sinden 35 lira yatırıyorsun, sonra herhangi bir okula gidip başvuru yapıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de diş hekimliği okuyorum 1.sınıfım diyelim sınavı kazandım. seneye okulum saat 8 aksam 17.00 nası memurluk yapacam ben? fakültenin 2. öğretimi falan da yok.
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak şimdi ben üniversitede okuyorum düz lise çıkışlıyım bankaya paramı yatırdım internetten başvuru formu çıkarttım dolduruyordum ancak aklıma bir şey takıldı şimdi başvuru formunda 13. kısımda mezun olunan olunacak önlisans veya ortaöğretim alanı yazıyor buraya benim ne yazmam lazım mezun olduğum liseyi mi eğer öyleyse lisenin kodunu nereden öğrenebilirim ? bir de 11. bölümde öğrenim durumunu soruyor ya ortaöğretim yada önlisans ı işaretlemem isteniyor hangisini işaretlemeliyim acaba cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.