Şimdi Ara

Üniversite Okumak mı? Yurtdışına Gitmek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTU, Boğaziçi gibi bir üniversite için çalışıp, kazanmak mı? (üniden sonra gidebilirim ama yaşım gecikecek. gençken gitmeyi daha çok istiyorum)

yoksa derse vereceğim zamanı çalışarak, para biriktirerek geçirip, yurtdışına gitmek mi?

• hiçbiri.

odtü boğaziçi kazanmak kolay öyle, herkes girebiliyor ya.
  • Yurt dışında üniversite okumak.
  • belliki ortamlar için gidiyorsun yurtdışında 21 yaş altı hıcbıyerde alkol falan alamazsın 21 ol burda o ara üni bitir git naposan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temiz Ahlak_

belliki ortamlar için gidiyorsun yurtdışında 21 yaş altı hıcbıyerde alkol falan alamazsın 21 ol burda o ara üni bitir git naposan yap

Amerikada falan içki alma yaşı 16 diye biliyorum. üni bitirince 24-25 yaşında olacağım. 26 yaşında gitmeye kalksam, bu yaştan sonra farklı bir ülkede arkadaş kuramam, eğlenemem diye düşünüyorum. gençliğimi yaşamak istiyorum.
  • ikisini de yapamaz diyenler beğendi bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

ikisini de yapamaz diyenler beğendi bile

nereden geliyor bu kıskançlık? kesin hiç bir başarısı olmayan asosyalin tekisindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üniversitede yurt dışı okumak
  • sana tavsiyem bas parayı yurt dışında oku.odtü - boğaziçi vs kazanamazsın.
  • üniversite okumadan yurt dışında ne yapıcan apartmanda kapıcı mı dağda çoban mı olacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

nereden geliyor bu kıskançlık? kesin hiç bir başarısı olmayan asosyalin tekisindir.

yurtdışına ailen izin vermez gittin bile orada dil bilmiyon bişey bilmiyon iş bulamazsın ingilizce bildigini ve ingilizce konuşulan bir ülkeye gittiğini düşünelim o ülkelerdeki asgari ücretle çalışan insanın mutfak masrafını bile çıkaramazsın ing abd avustralyada zaten vasıfsız eleman olarak anca yer süpürürsün onunla da aç kalırsın para falan biriktiremezsin, bu ülkeler dışında ülkeye gidersen o dilleri öğrenene kadar yıllar geçer ırkçılardan bi ton sopa yersin dil yetersizliğinden markette bile çalıştırmazlar.

odtü boğaziçi kazanmak için ders çalışmaya başlamak mı demişsin 2000li falan degilsen bu saatten sonra yeni karar veriyorsan çalışmaya zaten o saydıgın iki üniyi kazanamazsın öyle karar verdim diyince okul evine davetiye göndermiyor ayrıca eğlenceyi bakkaldan içki satın almak sanan adamsın senden oturup günde 10 saat çalışacak iradeyi göremiyorum.

• quote:

quote:

quote:

yurtdışına ailen izin vermez gittin bile orada dil bilmiyon bişey bilmiyon iş bulamazsın ingilizce bildigini ve ingilizce konuşulan bir ülkeye gittiğini düşünelim o ülkelerdeki asgari ücretle çalışan insanın mutfak masrafını bile çıkaramazsın ing abd avustralyada zaten vasıfsız eleman olarak anca yer süpürürsün onunla da aç kalırsın para falan biriktiremezsin, bu ülkeler dışında ülkeye gidersen o dilleri öğrenene kadar yıllar geçer ırkçılardan bi ton sopa yersin dil yetersizliğinden markette bile çalıştırmazlar.

odtü boğaziçi kazanmak için ders çalışmaya başlamak mı demişsin 2000li falan degilsen bu saatten sonra yeni karar veriyorsan çalışmaya zaten o saydıgın iki üniyi kazanamazsın öyle karar verdim diyince okul evine davetiye göndermiyor ayrıca eğlenceyi bakkaldan içki satın almak sanan adamsın senden oturup günde 10 saat çalışacak iradeyi göremiyorum.

Nasıl saçmalamışsın adamın yazdığına cevap verdim. içki içmek için neden yurtdışına gideyim

Kendi ergenliğinle mi karıştırıyorsun? Ailemden uzak yaşıyorum zaten ne izini? bir de dil bilmiyorsun, iş bulamazsın yazmışsın bilmediğimi nereden çıkardın?

Bunları düşünmeden böyle bir konu açacağımı mı düşündün?

Ahh ergen kardeşim

• Tanidigin varsa git.. yoksa kucuk yasta ne duzrn kurabilirsin, ne de duzgun bi iste calisabilirsin

her sey hazir, sadece vize alcam diyosan, ben olsam giderdim yurtdisina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl saçmalamışsın adamın yazdığına cevap verdim. içki içmek için neden yurtdışına gideyim

Kendi ergenliğinle mi karıştırıyorsun? Ailemden uzak yaşıyorum zaten ne izini? bir de dil bilmiyorsun, iş bulamazsın yazmışsın bilmediğimi nereden çıkardın?

Bunları düşünmeden böyle bir konu açacağımı mı düşündün?

Ahh ergen kardeşim

La bebe dil bilsen bile ne olacagini yazdik ne dili biliyon lehce mi biliyon slovakca mi biliyon biliyom dedigin dil ingilizceyse sen para biriktirmeyi birak yer paspaslayarak karnini bile doyuramazsin o ulkelerin de sirada bekledigini sanma kim senin gibi liseliye abdde ingde avustralyada oturma calisma izni verir. Ailemden uzak yasiyom demisin de ailenden uzak yasadigin ayak kokulu cemaat yurtlarina benzemez oralar 3. sinif dogu avrupa ulkesinde irkcilar arasina aldiginda gorursun para biriktirmeyi. Universite sinavina girecek yasa gelmemis adamin bana ergen demesi de iyimis senin gibiler yattigi yerden 0 vasifla anca babasinin servetini tuketerek kendini dunyanin en onemli insani ulkeleri universiteleri de kapisini acmis onu bekliyo saniyo sen kimsin ne vasifin var ki adamlar sana kollarini acsin gel trnin milli servetini yedin bizimkini de ye mi dicekler. O bu degil de yaptigin kime saygisizlik biliyon mu adamlar o yabanci ulkelerde yasamak icin gidiyo evlilikler yapiyo burda insaat iscisi olacagima orada olayim diyo evlenip ustune 5 yil da orada yasiyor ki oturma izni alabilesin, o saydigin okullara giden adamlar ilkokuldan basliyo o okullar icin ineklemeye 9. siniftan dersanelere gidiyolar hem kendi derslerine hem lysye calisiyolar bunca seye ragmen belki sinavda heyecanlanip ikinci senesinde kazaniyolar senin yaptigin onlara saygisizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.